Şimdi Ara

%50 indirimli uçak bileti 5 ₺ n11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
17
Favori
12.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.n11.com/ucak-bileti/50-indirimli-ucak-bileti-5-tl-P142031802

50 indirimli uçak bileti 5 TL kampanyası nedir?

n11.com üyeleri, %50 indirimli uçak biletini 5 TL’ye satın aldıktan sonra, gönderilen sipariş kodunu turna.com’dan yapacakları uçak bileti alışverişlerinde kullanabilirler.

İndirim kodunu ne zamandan itibaren kullanabilirim?

Kodlar, 15 Kasım 2016 saat 00.00’dan itibaren aktif olacaktır.

İndirim kodunu son kullanma tarihi nedir?

Kodlar, 15 Aralık 2016 saat 23.59’a kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçersiz sayılacaktır.

İndirim kodunu iptal veya iade edebilir miyim?

Satın alınan kodlar iptal veya iade edilmeyecektir.

İndirim kodunu n11.com’da kullanabilir miyim?

İndirim kodları sadece turna.com’da geçerlidir.

Birden fazla kod satın alabilir miyim?

Bir üye, 1 alışverişte 1 indirim kodu almak şartıyla, en fazla 2 adet indirim kodu satın alabilir. 2 indirim kodu aynı alışverişte satın alınamaz.

İndirim kodunu hangi uçak biletlerinde kullanabilirim?

Kodlar, turna.com’dan yapılacak yurt içi veya yurt dışı her yöne biletlerde kullanılabilir.

En fazla ne kadar indirim kazanabilirim?

Kampanyadan kazanılacak maksimum indirim tutarı 50 TL’dir.

Kampanyaya katılmak için n11.com’a üye olmak zorunda mıyım?

Kampanya kapsamında sadece n11.com üyeleri indirim kodunu satın alma hakkına sahiptir.

İndirim kodunu kullanamk için turna.com’a üye olmak zorunda mıyım?

İndirim kodları turna.com’a üye olmadan kullanılabilir.

Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim?

Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

*Kampanya yalnızca tüketicilere yöneliktir. Kampanya'dan ticari gaye ile yararlanıldığı ve ticari alımların tespiti halinde satın alınan indirim kodları iptal edilecektir.

**n11.com, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Turna.com Hakkında;

Turna.com , 1300 havayolunu karşılaştırarak Dünya’nın herhangi bir noktasına ucuz uçak bileti bulmayı ve satın almayı kolaylaştırmak için kurulmuştur. Ödüllü tasarımı, Turna’ya özel havayolu kampanyaları ve daha ucuz, hatta bedava uçmanızı sağlayacak ek özellikleri ile tanıştığınızda vazgeçemeyeceksiniz . Yalnızca Turna’ya özel ve başka yerde bulamayacağınız ek özelliklerden bazıları şöyle:

www.turna.com

Uçuş Fiyat Grafiği

Tek bir arama ile yılın tamamına ait en ucuz uçuşları gösteren fiyat grafiğini bulabilirsiniz. Seyahatiniz esnekse fiyatların en ucuz olduğu tarihleri keşfetmek grafik sayesinde çok kolay. Herhangi bir uçak bileti araması yaptığınızda uçuş fiyat grafiğinin geldiğini göreceksiniz.

Uçtukça Kazan, Kazandıkça Bedava Uç

Turna’ya üye olduğunuzda her uçuştan Turna Puan kazanıp, kazandığınız puanlarla bedav uçmanız mümkün. Üstelik başkaları için uçak bileti satın aldığınızda da puanları siz toplarsınız.

Kredi Kartı Puanlarınla Bedava Uç

Kredi kartınızda (World, Axess, Bonus, Maximum, Cardfinans, Paraf) biriken puanları Turna Puan’a çevirip, uçak bileti satın alırken kullanabilirsiniz. Bu puanlardan istediğiniz an yararlanabilirsiniz. Turna puanların her zaman geçerlidir. Bu sayede uçak biletinizi bedavaya getirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turna o tarihler arasında zam yapar mi diye endiseleniyorum. Yoksa cok guzel kampanya.

• Kodlar ne zaman ve hangi yolla gelecek anlmadım aldım ama 2 adet

• En fazla 50tl indirim olacak...
  • Her yöne demişler tarih aralığı olacağını sanmıyoum ama %50 indirim demiş ama maksimum 50 tl indirim olacakmış hemen girip karşılaştırıp öyle almak lazım

• son kullanma tarihi diye bir şey yok sanırım
  • maximum indirim tutarı 50 TL alan arkadaşlar dikkat etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş 4 e tamamldım indirim kodunu ama 50 lirayı görüne hat yaptığımı anladım zaten turna da 20-30 fazla çkkıyor fiyat

Neyse kuponlr nasıl gelecek arkadaşlar yok mu bilen???

• THY'nin her yöne 55 TL kampanyası başlarsa gidiş dönüş 60 TL ye bilet almış oluruz. turna bilet başına 10 tl fazla eklerse de 80 e gelir maliyet.
  • Kargo alici oder falan diyor ama insallah yoktur oyle bir sey.

• Hiçbir soruya cevap vermemişler henüz. Bekleyin almayın daha.
  • 100 liraya kadar en çok %50 indirim. Üstü tutarlarda en çok 50 lira indirim.

Kodlar mail adresine gelir.

Sıcak fırsatçılar leb demeden anlar yapmayın beyler.

• cloves C kullanıcısına yanıt
    Kodlar, 15 Aralık 2016 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    YENİ SİPARİŞ
    Kargosuz ürün
  • Ben 2 tane aldım arkadaşlar, kredi kartı puanlarıyla.
    45 lira indirim az değil sonuçta.
  • nuvo puanlari geciyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane aldım bakalım
  • Kampanya iyi.

• alınan uçak biletleri tek yönlü olarak alınabileecekmi ve alt limit yok gibi görünüyor
  • Güren kullanıcısına yanıt
    Hemen geldi mi kodlar?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.