Şimdi Ara

%50 indirimli uçak bileti 5 ₺ n11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
17
Favori
12.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Risk alıp ben de aldım ama hiç sevmiyorum böyle kampanyaları. Fiyatları %300 bile arttırsalar elimizden bir şey gelmez. Üstüne geçen zamanda alıcağım biletin fiyatı artıcak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    N11 deki sipariş kodun sitede indirim kodu yerine geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

Biraz okuyun arkadaslar lutfen.

Siparis numarası (n11 siparis numarasi kod yerine gecicegini belirtmis satici soru-cevap kisminda) ile 15 kasim 00:00 dan itibaren kullanima acilicak.
    Biletleri illa su tarihte alin diye bir olay yok.Sadece indirim kodunun tarihi var.Yani 15 kasimdan itibaren en gec 1 aya kadar biletlerini almaniz lazim.
    Gidis donus- tek yön de olsa her bir uye sadece bir kod gecerli.Hani uyaniklik ediyim 2 kod alirim gidisi bir hesaptan donusu bir hesaptan alirim mis gibi olur diye dusunmeyin.Düsünmusler onuda.

MAX İNDİRİM MİKTARİ 50TL BUNA DİKKAT EDİN.

HER BİR UYE 1 ER ADETTEN OLMAK UZERE MAX 2 KOD ALABİLİRMİS N11den.Fakat herbir uye adina 1 kod kullanabilir demisler.Zaten tersi durumda millet gidis donusu ayri kesip 40 tlye getirirdi biletleri.

4 kisi gidis donus bilet alicaz mesela biz ailecek 4 kod alip 4 gidis donus bileti ayri keserseniz firsat yakalayabilirsiniz.

Ben 8 kod aliyimda her birinin gidisi ayri donusu ayri kesip kodlari kullanirim.Yok oyle bir dunya.Adamlar belirtmis sonra aglarsiniz biletim iptal oldu diye

Kardeş sen oku biraz.. her üye (üyeden kasıt n11 üyeliği burada ki zaten kuponlar turna.com a uyeliksiz de kullanilabilir yazmışlar) bir alışverişte bir kupon olmak üzere 2 kupon alabilir denmiş ayrı ayrı alisverislerle bir n11 üyesi 2 kupon aldı başka bir n11 hesabıyla 2 kupon daha aldı 4 kuponu da aynı kişi kullanabilir yazıya gore ya da kullanamayacagina dair herhangi bir şey yazmıyor burada. Bunu siz uydurmussunuz.

• 2 hafta önce pegasustan 83 e izmire 2 ay sonra için gidiş dönüş almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakistan

Ama olay biraz duzmece gibi cunku yurt ici yurt disi her yone yazmis mesela ben amerikaya bilet alsam 4000 liradan 2000 liraya 5 liralik kuponla mi dusecek.. turna.com'la bagi da gozukmuyor saticinin. Kargosuz urun oldugu icin hakli olsan da haklılığını kanitlayamazsin.

en fazla 50 tl indirim diye belirtilmiş
  • burakistan B kullanıcısına yanıt
    n11.com da sorulan sorulara verdikleri cevap bunlar yok öyle bir dünya.Ben turna acentesinin verdiği cevaplara istinaden yazıyorum madem öyle al zeki kardeşim 4 tane kod dener ve görürsün.Firma 4 tane alabilirsiniz dememiş dikkat ettin mi bilmiyorum.Kendin kampanya üretiyorsun.2 n11 hesabıyla 4 kupon alırımda gidişi dönüşü ayrı keserim 4 bilet bilet başı 70 tl olsa 80 tlye 2 gidiş dönüş bileti almış olurum gibisinden hayal kurma boşa.
    Tekrar ediyorum turna acentesinin verdiği cevaplardır benim yazdıklarım.Sizinkiler ise kendi hayal dünyanızın ürünü.
  • dikkat ;

2 indirim kodu aynı alışverişte satın alınamaz.

ayrıca, bence guzel yanı, son ucus tarihi olmaması :)
  • Ben kod gelmediği için alışverişi onaylamadım n11'de.Onaylamam mı lazım?

• alabiliyor muyuz
    duruyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

n11.com da sorulan sorulara verdikleri cevap bunlar yok öyle bir dünya.Ben turna acentesinin verdiği cevaplara istinaden yazıyorum madem öyle al zeki kardeşim 4 tane kod dener ve görürsün.Firma 4 tane alabilirsiniz dememiş dikkat ettin mi bilmiyorum.Kendin kampanya üretiyorsun.2 n11 hesabıyla 4 kupon alırımda gidişi dönüşü ayrı keserim 4 bilet bilet başı 70 tl olsa 80 tlye 2 gidiş dönüş bileti almış olurum gibisinden hayal kurma boşa.
    Tekrar ediyorum turna acentesinin verdiği cevaplardır benim yazdıklarım.Sizinkiler ise kendi hayal dünyanızın ürünü.

Iyide arkdasim adamlar ayni anda iki tane bilet alamazsiniz demis ama ayri ayri toplamda iki bilet satin alabilirsiniz demis. Kullandirmayacaksa neden iki bilet satin alabilirsiniz desin. Dort taneyi belki patlatirlarda gidis donusu patlatamazlar.

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Riske girilebilir bu sizin sorumlulugunuzda ben kendime gore yazmadim bunlari n11 Turna soru cevap kisminda ustune basa basa belirtmis 1 isim adina 1 bilet alabilir kuponla.
    Siz diyorsunuz ki peki neden n11 de 2 kupon satiliyor cok sacma?
    Bana sorarsaniz bencede sacma ama aile bireyine alabilir, arkadasinin adina alabilir diye dusunmus olabilirler.

Ben sadece acentenin kampanya kosulunu yazdim.Sonra problem yasayan olmasin diye.Dediginiz gibi belki 1 kisi gidis ayri donus ayri 2 kod kullanir sistemden algilamayadabilirler ama tam tersi durumda mumkun biletiniz iptalda olabilir.

• Bir tane almıştık bakalım

• 5 TL 'niz boşa gitmesin

pegasusun kendi sitesindeki 185 tl lik bilet turna da 240 TL. indirimle bile daha pahalı oluyor

16 kasımda daha da artar bu fiyatlar bence
  • Aldık ama indirim kodumuz nerde ya

• bitmiş.
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın da siz baya yanlış anlamışsınız mevzuyu bence. ben de soru-cevap kısmını sayfalarca okudum dediğiniz gibi bir kural veya şart yok. 8 tane kuponunuz varsa 8 bileti de ayrı ayrı kestirip her birine indirim uygulatabilirsiniz. turna.com bunun ne denetimini yapabilir ne de engellemesini yapabilir. kaldı ki adamlar bilet alıp kupon kullanmak için sitemize üye olmak zorunda bile değilsiniz diyor. yanlış yönlendirmeyelim insanları.

dipnot: aynı şekilde aerobilet'te de tek hesaba bağlı 4 indirim kuponunu 2 kişilik gidiş-dönüş biletini ayrı ayrı kestirerek kullanabiliyoruz. turna.com'da da aynı şekilde olur.
  • Kodu yazmak icin turna.com uyeligi gerek degil mi?

• ben sordum adamlara mail atıcam demişlerdi... hala atacaklar.

• Harbiden kodlar nerde bizim vurgun mu yaptı adamlar

• Garagulli35 kullanıcısına yanıt
    sipariş kodlarını indirim kodu olarak kullanacakmışız ama sitede indirim kodunu ekleyeceğimiz yeri göremedim.
    15'inde mi aktif olacak acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.