Şimdi Ara

50 binde 1.4 2011 model polo comfortline 41500 eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi polo buldum siyah renkli fiyatını indirdim en son 41,500 cekti fiyatı normal mi yüksekmi normal 1.4 motor comfortline

• bi yardım edin şu gariban kardeşinize :(
  • etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

bi yardım edin şu gariban kardeşinize :(

Gariban gibi görünmüyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya tertemiz auris 1.33 aliniyor.

9 hava yastigi, Aux ve usb girisi, Elektrikli katlanir ayna da cabasi
    Bluetooth da var unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 16 Nisan 2017; 22:5:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin kredi cektim be hocam 20 bin peşin var . ne ettin sen bizi yaw@ufuk-34JD58
    hemen bakıyorum aurise hocam
  • Pahalı. Cruze, Astra, Focus vs bulursun o paraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    anladım hocam tşk ederim bakıyorum hemen
  • Hocam o paraya polo alacağına yine aynı segmentte fiesta al daha iyidir bence.
  • O fiyata alınacak en son araba polodur. İçi küçük, güvenlik vasat, donanım sıfıra yakın, motor vasat. Daha ne yazayım. Yerinize olsam 5-6 bin daha bulup 2011 auris elegant alırdım. Her yönden gömlek gömlek üstün bir araç kullanmış olurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

O paraya tertemiz auris 1.33 aliniyor.

9 hava yastigi, Aux ve usb girisi, Elektrikli katlanir ayna da cabasi
    Bluetooth da var unutmusum

O paraya subaru impreza 1.5 otomatik alınıyor.

Aurise göre otomatik şanzıman, ısıtmalı koltuk, hız sabitleme, alaşım jant, dijital klima gibi artıları var.

Konfor, yol tutuş, yalıtım, bagaj, sürüş zevki gibi konularda da auristen daha iyi bir araç.

Önceki aracım 1.33 auristi, şimdiki 2011 impreza.
  • değmez 40binlik polo için kredi çekmeye
  • herkese cok tesekkür ederim arkadaslar yardımlarınız icin tek tek okudum bütün yorumları. bizim arkadaş punto evo aldırmaya calısıyor simdi poloya göre daha dolu diye evo bakıyoruz şuanlık diğer saydığınız araçlarada bakıyorum bursa civarında bulmam lazım :)
  • b segment araçların fahiş fiyatları var. Bahsettiğiniz polo bana göre 30bin ancak eder ama piyasada bu araçlara yoğun talep var. O yüzden 40binlere alıcı bulabiliyorlar.

Eğer uzun yıllar kullanırım, sürüş zevki, konfor, yalıtım, güvenlik benim için önemli diyorsanız hiç bulaşmayın. B segment hiç bir araca bulaşmayın. En azından c segment bir araç düşünün.

Ama ayağımı yerden kessin, şehir içinde kullanımı kolay, pratik olsun, c segment araçlara göre az yaksın, ikinci elde satarken kolay olsun derseniz alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

herkese cok tesekkür ederim arkadaslar yardımlarınız icin tek tek okudum bütün yorumları. bizim arkadaş punto evo aldırmaya calısıyor simdi poloya göre daha dolu diye evo bakıyoruz şuanlık diğer saydığınız araçlarada bakıyorum bursa civarında bulmam lazım :)

42.500 e 2012 model 42 binde 1.4 multiair Bravo aldım.Punto'dan hem güçlü hem konforlu hem de daha büyük.Lpg taktırdım mutlu mesut geçiniyoruz.
  • Punto yerine kesinlikle bravo. Hele auris o paralara alınıyorsa kesinlikle auris alınır

• o paraya 2011 model c segment dizel otomatik 308 veriyorlar ne işin var poloyla falan parasını sonuna kadar hak eden bir araç 308
    sadece süspansiyonları biraz sert onun dışından hiç bir sorunu problemi olmayan gül gibi araba
    otomatik almayacaksan 2012 bile bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.