Şimdi Ara

50 Bin TL'ye Satılan TOFAŞ 2002 MODEL DOĞAN SLX İE'nin Efsanevi Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tofaş deyip geçmeyin onun kendine özel bir klasmanı var. Hatta araç sahibi bir çok kişiye göre onun markası TOFAŞK ve hepsinin kendi adı vardır. Bir çok yeni ve üstün özellikli arabanın ismi yokken tofaş sahipleri bunu yapmaktadırlar.

Bu arabaları sevenlere saygı duymak hepimizin boynunun borcudur sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Zaten dışarıda 100 kişiye en sevilen araba hangisi diye sorsanız en çok oyu büyük ihtimalle tofaş kuşlar serisi alacaktır. Yollarda yeni bir çok modelden daha fazla görmekte mümkün. Yedek parça derseniz hiç dert değil bir deyiş vardır sanayide büfeye sorsan yedek parçasını satıyordur diye. Performans ve modifiye işin içine gidirdiği zaman zaten arabanın kralıdır. Hal böyle olunca bu arabaların sevenleri çok yüksek fiyatlara alım satım yapabiliyorlar.

İşte şimdiye kadar satılan en pahalı tofaş doğan slx ie tam 50.000 TL. Sahibinin verdiği ilan ise tam bir edebi eser. İlanın açıklamasına hiç dokunmadan aşağıda yayınlıyoruz.

İlanın Orjinal Alıntısıdır Hiç Bir Ekleme Yapılmamıştır.
    İlk defa tofaşi olucak arkadaslar icin şunu soyliyebilirim ki!!

hidrolik olan direksiyonuyla cevirdikce farkli hazlar alabilir bunu tofasinizla harmanlayip hayalinizdeki hatuna dokunabilirsniz

Her daim aracin icinde gezinen 4 lü manifolt 51 lik düz boru hemen ardinda ozel yapim konya ciger slx motor sesi sizin icin senfonik bir konsere donusebilir ve bu sayede o hatunla dans edebilirsiniz

Yine o hatunu sizi asla ve asla yari yolda birakmiyan motoruyla istanbulun en guzel yerine goturup evlenme teklifi edebilirsiniz

Nice klimaya degismiyeceginiz otomatik olan ön camlardan gelen tatli ruzgarlan aklini karistirip teklifinize evet dedirtebilirsiniz

Cok rahat olan slx koltuklarina sahip bu arabayi dugun arabasi yapabilir sevdiginize yillarca unutamiyacagi bi an yasatabilirsiniz

Dugunde takilan paralarla ona orjinal bi magnum anten ankara karlik ekranli teyp vs alabilirsiniz ve parayi cok iyi degerlendirdiginiz icin ileride yillarca aklinizi sevebilirsiniz

Yine 22 yildir bi dem olsun susmayan motoruyla KAYAHAN’dan BIZIMKISI BI ASK HIKAYESI şarkisini dinleyerek guneylerde harika bir balayina gidebilirsiniz

Aman motoru aşinmasin icgüdüsüyle 80Km hizi gecmeyip belirlenen hiz limitini asmayan duyarli bir vatandas olabilir kampana firenleri sayesinde takip mesafenizi korıyarak guvenli suruş yapabilirsiniz

4 ileri vitesini 5 e atmak istediginizde hayatta herseyin bir sınırı vardir gercegini hatirlayip mahcup olabilirsiniz bunu size ogrettigi icin ona minnettar olabilirsiniz

Arka bagajinin almadigi koca koca bavullari (kadinlar 1 yil konakliyacaklarmissiniz gibi esya alirlar) son derece sevimli port bagajina yerlestirebilirsiniz

2017 ye kadar olan muaynesiyle tüm polislere gönül rahatligiyla ruhsatinizi uzatabilir ve eşinizin yaninda asla rezil olmazsiniz

balayi sonrasina dogru yasanan kadin dirdirlari karsisinda tofasinizin gulen yuzune bakip sakinlesebilirs kucuk seylerle mutlu olmayi ogrenebilirsiniz

Arac basinda pazarligi makul bi duzeyde tutup benimde mutlu olmami sagliyabilirsiniz bu gerı kafalı ınsanlar hıc zevkten anlamazlar ONLAR ICIN SOLICEKLERIMI IYI SOKSUNLAR KAFALARINA BN O USTALARIN USTUNEDE KONUSUCAM SEN TEDBIRI AL TAKDIR ALLAHINDR BUTUN ARABALAR KUL YAPISIDIR BIZ NE BMV LER GORDUK ICINDE PARCALANMIS NE TOFASLAR GORDUK PARCALANMIS INSAN AGLATMAMIS SENIN GIBI OKUZLER HENUZ OTUNU ALMAMIS TOFAS A LAF ETMEK SENIN GIBI COMEZLERE HIC KALMAMIS BN BU LAFLARI SADECE TOFASI CAHILCE MANTIKSIZCA ONLA BUNLA SUNLA KIYASLAYIP DA TIRAFIKDEN MEN EDILSIN KALDIRILSIN EN AGIR CEZA UYGULANSIN DIYENLERE MERSEDESTEKINE BEYFENDI EVRAK TOFASA GELINCEDE RUHSATI VERLAN MUAMELESINI YAPAN O COCUKLARINA USTUNE ALINAN ALINSIN…

50 Bin TL'ye Satılan TOFAŞ 2002 MODEL DOĞAN SLX İE'nin Efsanevi Özellikleri

Daha fazla fotoğrafları için Kaynak : 50 Bin TL'ye Satılan TOFAŞ 2002 MODEL DOĞAN SLX İE Özellikleri

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilan açıklamasını okuyan ilk kişi arabayı almıştır büyük ihtimalle
  • kaptım 1 tane
  • adam nobel edebiyat ödülünü hakketmiş :)
  • He anam he hayatinda dogandan baska binmeyen birisi icin dogal. Teneke yigini muhendislik rezaleti olan bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italyanlar bile fiat regatanin değerini bizim kadar bilmiyorlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne arabaymış yahu, tenekeye bu kadar kıymet veren bizden başka bir millet var mı merak ediyorum.

• Şimdi ki araçlar çok mu mükemmel sanki plastikden geçilmiyor. Eski araçları metal ustalarına sorun metali yorulmamış araç şimdi ki araçlardan daha sağlamdır derler..

• "parayi cok iyi degerlendirdiginiz icin ileride yillarca aklinizi sevebilirsiniz "

• "017 ye kadar olan muaynesiyle tüm polislere gönül rahatligiyla ruhsatinizi uzatabilir ve eşinizin yaninda asla rezil olmazsiniz"
  • 25 yıl önce babam bi bordo slx almıştı. plakası bile aklımda hala 06 avj 39
    onun hatırına bi sevgim vardı her zaman
    yeminle soğudum şu an
  • Bırakın şu apaçileri arkadaş.
    Millet salak full güvenlikli araçlara para bayılıyor boşuna
  • araba 50 bin tl etmez tabiki ama adamın arabayı yorumlaması çok güzel
  • Giulietta reklamı gibi olmuş la...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler,

Ara. şahsıma aittir ve izinsiz paylaşıp burada makara konusu yapmanıza izin veremem.

Ek olarak aracın kaporası alındı ve 47.750 TL ye Perşembe günü satılacaktır.

Bu da konuyu açan arkadaşlara güzel bir not olsun.

Tabi ki sallıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Beyler,

Ara. şahsıma aittir ve izinsiz paylaşıp burada makara konusu yapmanıza izin veremem.

Ek olarak aracın kaporası alındı ve 47.750 TL ye Perşembe günü satılacaktır.

Bu da konuyu açan arkadaşlara güzel bir not olsun.

Tabi ki sallıyorum

bu araba satılalı çok olduğu için inanmadım ama çok iyiymiş.

Hatta ilk sayfanın alt kısmını gördüm Tabi ki sallıyorum ne demek diye düşündüm :)

• draw1907 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.