Şimdi Ara

50 bin liralık arabada xenon far olmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opel astraya hyundai i30a ford focusa reno megane bi dünya para veriyosun ama xenon farları yok. bu nasıl bir mantıktır 50 bin lira hatta daha fazlasını veriyosunuz ama sıfır araba alıyosunuz xenon far koymuyorlar ondan sonra çakma xenon takmak zorunda kalıyosun güzelim arabaya. xenon far bu kadar lüks olmamalı. birçok arabaya baktım xenon farları üst donanımlara koymuşlar. sanayide elinden iş gelmeyen ustalara xenon taktırıp arıza lambası yanar onu söndürtecem diye uğraşırsın. farlar milletin gözünü alır küfür yersin. tam bi rezalet.

• astra - 308-bravo modellerin de xenon far var bildiğim kadarıyla 2. el alırsanız 50 bin tl civarı merceklı xenon farlı arabanız olur sızde o ucube xenon larını takmak zorun da kalmazsınız .
  • isin ilginc tarafi bircok arabada mercek olupta xenon yok madem mercek koymussunda koysana xenonu da
  • Hocam kampanyasiz liste fiyati 58 küsur kampanyali 56 küsur bin lira olan corollada alasim jant bile yok birakin zenon fari......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

opel astraya hyundai i30a ford focusa reno megane bi dünya para veriyosun ama xenon farları yok. bu nasıl bir mantıktır 50 bin lira hatta daha fazlasını veriyosunuz ama sıfır araba alıyosunuz xenon far koymuyorlar ondan sonra çakma xenon takmak zorunda kalıyosun güzelim arabaya. xenon far bu kadar lüks olmamalı. birçok arabaya baktım xenon farları üst donanımlara koymuşlar. sanayide elinden iş gelmeyen ustalara xenon taktırıp arıza lambası yanar onu söndürtecem diye uğraşırsın. farlar milletin gözünü alır küfür yersin. tam bi rezalet.

Kusura bakmayın ama bu ülkede hala ESP siz araç satılıyor bırakın da xenonsuz araç olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Hocam kampanyasiz liste fiyati 58 küsur kampanyali 56 küsur bin lira olan corollada alasim jant bile yok birakin zenon fari......

hangi modeliymiş gözümden kaçmış link verirmisin forumdaki japon fanatiklerine kapak yapıcam
  • Astramda var ama bi-zenon değil.Sizin bahsettiğiniz bi-zenon far olmasın sakın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş 49bine i30 aldı. xenon var.
  • 50 bin verdim xenon yok
    50 bin verdim deri döşeme yok
    50 bin verdim sunroff yok
    50 bin verdim navigasyon yok
    vs. vs.
    herkez birşey istiyor
    ve bunlar olsa maliyet yükselir
    mesela xenon koysa fiyat 2-3 binlira artacak
  • 100 bin liralık araçlarda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 31 Ekim 2012; 21:43:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Hocam kampanyasiz liste fiyati 58 küsur kampanyali 56 küsur bin lira olan corollada alasim jant bile yok birakin zenon fari......

hangi modeliymiş gözümden kaçmış link verirmisin forumdaki japon fanatiklerine kapak yapıcam

Hocam comfort extra paket acin bi bakin

• Araçları plastik kapak jantla satıyor çoğu marka

• altı üstü bir aksesuar, o kadar önemli birşey değil.

buyrun 200bin tl lik sıfır araç ama ZENON YOK
  • BMW 1 serisi ve 3 serisinde de bi-xenon opsiyon olarak satılıyor. Benim aracımda da yok mesela, olmazsa olmaz birşey değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

50 bin verdim xenon yok
    vs. vs.
    herkez birşey istiyor

Merak ettiğimden soruyorum.
    Xenon far farkı 2-3 bin civarı iken ...

Gerçekten bu kadar masraflı bir meret mi ki bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

opel astraya hyundai i30a ford focusa reno megane bi dünya para veriyosun ama xenon farları yok. bu nasıl bir mantıktır 50 bin lira hatta daha fazlasını veriyosunuz ama sıfır araba alıyosunuz xenon far koymuyorlar ondan sonra çakma xenon takmak zorunda kalıyosun güzelim arabaya. xenon far bu kadar lüks olmamalı. birçok arabaya baktım xenon farları üst donanımlara koymuşlar. sanayide elinden iş gelmeyen ustalara xenon taktırıp arıza lambası yanar onu söndürtecem diye uğraşırsın. farlar milletin gözünü alır küfür yersin. tam bi rezalet.

Kusura bakmayın ama bu ülkede hala ESP siz araç satılıyor bırakın da xenonsuz araç olsun.

Türkiye'de araç deyince önemli olan alaşım jant, sis farı, xenon far v.s. kimse araç alırken esp, hava yastığı gibi önemsiz detaylara takılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

altı üstü bir aksesuar, o kadar önemli birşey değil.

buyrun 200bin tl lik sıfır araç ama ZENON YOK

O araç grey olduğu için abartı bir fiyatı var onu anladık ta...

Doktor bu ne VVV Tuareg

• piyasada 90 liraya satılan bi mamül 50 bin lira verdiğimiz bi arabaya niye takılmaz buna kızıyorum bizi boş yere piyasada çakma xenon taktırmakla uğraştırıyorlar

http://www.hepsiburada.com/liste/space-h27-6000k-ince-mini-dijital-beyin-xenon-76a054/productDetails.aspx?productId=otm76a054&categoryId=271585
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

50 bin verdim xenon yok
    vs. vs.
    herkez birşey istiyor

Merak ettiğimden soruyorum.
    Xenon far farkı 2-3 bin civarı iken ...

Gerçekten bu kadar masraflı bir meret mi ki bu ?

valla bilmiyorum ama daha önce gördüğüm ve başıma geldiği için yazdım ek pakette 2-3 bin markadan markaya değişir yazıyorlar üzerinde gelse 2-3 bin tl yükselecek satış fiyatı

• Standart donanımda olmaması normalde opsiyon olarak almak içinde en üst donanımı seçmek gerekiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.