Şimdi Ara

50-70bin arası araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ekim'e doğru araba almayı düşünüyorum. 2005 sonrası ve temiz olup sorun çıkarmayacak B ve C segment araçlara bakıyorum. Marka farketmez ama hatchback ve genellikle ford, opel, seat, hyundai bakıyorum ama her öneriye açığım. Ford Focus en çok düşündüğüm araçlardan. Focus 2 trend 1.6 dizel bu fiyat aralığında önerir misiniz, ne gibi sorunlar çıkabilir? Saygılar.

• 70 bine iyi bir megane 3 bulabilirsin. Arka diz mesafesi biraz dar ama aile arabası olarak düşünüyorsanız SW bakılabilir. Donanım olarak dolu bir araç. parçası ucuz. 100 km de normal kullanımda 5.8 civarı yakıyor.
    Motor sessiz. yalıtımı iyi.
    Focus bana daha sert gelmişti. ayrıca motor sesi baş ağrısı yapmıştı..
  • Bence 1.6 cruze o fiyata tam F/P aracı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Megane 3'ü pek merak etmiyordum ama gerçekten bu fiyata mantıklı geldi. Çok karışık bir araba değil ama kronik bir arızası var mıdır? Nelere dikkat edilmeli? Ayrıca öneri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokafkef06 -- 16 Temmuz 2020; 19:4:56 >
  • Cruze'larda Opel motor var diye duydum. Bu araçların benzinlilerinde subap problemi oluyor deniyor. Ne kadara mal olur, nelere dikkat edilmeli?
    Öneri için teşekkürler.
  • sagokafkef06 S kullanıcısına yanıt
    tek kronik sıkıntısı kapı gergileri plastik olduğundan kapıları açıp kapatırken kıt diye bir ses geliyor.çok kötü duruma gelince gergi kırılıyor felan. ama 100 liraya metali ile değiştiriyorlar bi daha da sıkıntı yaşamıyorsun.
    200 bin km nin altında alıyorsan birşeyine dikkat etmene gerek yok. ustaya almadan göstermen yeter.
    Motor 1.5 dci kanıtlanmış bir motor.. Bulunabilirse 110 bg olanı çok makbul olur. 105 bg lerde ideal. ama 85 bg ler gitmez pek. fransız üretimlerde kadran digital türkiye bursa üretimlerde normal ibreli. ben ibreli olanı seviyorum beyaz ışık üzerine sarı ibre koymuşlar çok modern olmuş. ayrıca fransız üretimler daha dolu oluyor aynı paketlerde. mesela aynı paketlerin fransız üretimlerinde ön yolcu koltuğu paspasının altında kilitli gizli bölmesi var. arka koltukta kolçağın ortasında havalandırma ızgaraları var. gündüz farı yağmur ve far sensörü var. bursa üretimlerde yok bu. Ayrıca türkiye üretimler memleket yollarına uyum sağlaması için fransız üretimlerden 4 5 cm daha yüksektir. fransız üretimler 4 5 cm daha basık.
    Ben benim aracımdan bahsedeyim biraz ordan düşün.
    2012 1.5 dci megane 3 expression paket. Türkiye üretim.
    Benimki biraz boş bi paket.
    Hız sabitleme ve hız sınırlayıcı
    Soğutmalı torpido
    Kol dayama
    orginal park sensörü
    Abs 4 lastik disk fren
    6 ileri manuel
    4 cam otomatik
    elektrikli yan aynalar,
    arka pencere çocuk kilidi
    isofix
    kumandadan camları kapatma
    110 bg olduğundan seri bir araç. soğutmalı torpidosu işime yarıyor suyumu felan atıyorum.
    yalıtımı iyi yapmışlar 160 larda felan rüzgar sesi gelmeye başlıyor oda biraz rüzgar fazla olursa.
    motor sesi içeri pek gelmiyor heleki az birşey müzik açarsanız duymazsınız.
    Megane diğer sedan araçlara göre bir tık daha yüksek. geçen dağ yoluna girdik piknik için. bi yer çok çukurdu bi 15 20 cm kadar. ben geçtim altı sürtmedi tabi birazda tecrübe ile, arkamda bi jip vardı adam orda kaldı. şaşılacak gibi. aynadan baktığımda tam çukurun ortasında arabadan herkes indi altına bakıyorlardı :D
    bakımını 1 ay önce yaptırdım. 400 tl malzeme (mazot filtresi dahil ve sadece o 170 tl idi) 100 tl işçilik verdim.
    360x2 tl vergisi var. 2012 modelde.
    şehirlerarası yolda 110 a sabitlersem hızı ortalama 100kmde 5.4 litre felan yakıyor. 90 la felan gitsem 4.8 e felan düşer.
    Başka soracağınız soru olursa megane ile ilgili yardımcı olurum.
    bi 10 15 bin daha koyabilirseniz, full paketlerinden ve akıllı anahtarlılardan alabilirsiniz.

Çelik subap taktırınca problem ortadan kalkıyor, genelde zaten bütün cruze sahipleri çelik subap taktırmıştır. Kronik sorunu cruzenin. Ben olsam o fiyat bandından hiç düşünmeden cruze alırım 2005-2006lara o paraları vereceğime tam güvenlik donanımlı 2010-2013 cruzeye binerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    70 e megane3 mü kaldı?
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede 65 e bile koyan var hala. celysee bile 100 bini aştı dolu megane 3 leri millet 65 70 e koyuyor hala.
    düzgün 1.6 lar 80-85 1.5dci 90-100 fiyatlar gördüm. 70 civarı denk geliyorsa kaçırılmaz
    70 civarı birçok ilan var. normal bir şekilde sarı siteye girip en düşükten listeleyince 3 4 sayfa bu fiyat aralığında makyajsız Megane 3 var. Ama gidip görüp almadan göstermek gerekebilir.
  • Bu fiyat aralığında Golf 5'de varmış. Bu fiyatlardaki golf 5'te hangi motor seçeneğini önerirsiniz? Nelere dikkat edilmeli?
    benimki 1.5 dci 5 ay önce 55 e aldım. şuan en fazla 80 bin 90 100 binlere otomatik sanroof lu full paketleri var. 90 ile 110 bin arası
    golf güzel araç ama otomatiği alınmaz diyebilirim. Kayınpederde var golf 5 otomatik. şanzuman hafiften vuruyor artık. sorduk daha açmadan en az 8 bin tl dediler.
    Patronumda tiguan var şuan aynı şanzumandan var onda geçen komple serviste değişti indirimli fiyatı 14 bin tl..
    Düz vites alınabilir. Fsi motorlarında tüp uyumsuz. takanlardada arızalar çıkıyor..
    Fan problemi kronik. genelde müşürü değiştiriyorlar ama çözüm olmuyor. beyni kurcalayanlar oluyor o daha çok masraf açıyr.
  • Son olarak VW Golf ve Ford Focus arası düşünüyorum. Seat Leon da olabilir. Motor önceliği 1.6 benzinli veya dizeller. Leon tam olarak Golf ile aynı motor ve aynı alt yapıyı kullansa da farklılığı var mıdır, ayrı bir kroniği var mıdır? Ford Focus 2'de bu durum nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokafkef06 -- 28 Temmuz 2020; 19:22:34 >
    Golf temizini bulmak inanılmaz zor. Çoğu çemberin feleginden geçmiş. Km yüksek vs

• Fiat bravo 1.4 t-jet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nalbura gidiyorsun kardeşim bu ülkede emeğin ve para nın değeri kalmadı arap ülkelerine döndük.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Adam çarpışan araba önerisi istememiş tuvnera reis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.