Şimdi Ara

50.000TL lik araca binip cebinde 5 tl parası olmadan gezmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50.000TL lik araca binip cebinde 5 tl parası olmadan gezmek.

ben böyle insanlara bizzat şahit oluyorum...onun hayatı onu ilgilendirir ama öyle insanlar battığı zaman da acımamak lazım.

bir değişiği ise...adam baba oluyor...cebinde 30 tl parası yok...bu insanlara da sinirleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Mayıs 2013; 12:50:24 >

• Adam donunu bile satip araba aliyor. Normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkemizde araba ve telefon gibi seyler maalesef sosyal statuyu gostermek icin kullaniliyor.

• cepte para taşımak eskide kaldı... banka kartlarıyla alışveriş yapılıyor :D 10lira yeter büyük şehirde gaspa uğramazsın en azından :D

adamın belki cebinde yoktur ama banka kartında vardır bilinmeyen birşey ..... lazım olunca gidip çeker... bilemezsin insan bu.

not: sadece yorum.

ama asgari ücretli adam diyecem oda 50binliralık arabayı neyine güvenerek alır bilemem. 5lira olmaması normaldir. o zaman bendde acıcam. g.tüne güvenen alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 18 Mayıs 2013; 12:57:11 >
  • o arabalar olmayan parayla alınıyor kredi falan

• sende yok diye kıskanma
  • Birde sırtında yırtık montla dolaşıp 4-5 kirada evi olanlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araban da çocuğun da yok değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuaydin

Birde sırtında yırtık montla dolaşıp 4-5 kirada evi olanlar var.

bu tür adamları inanın ki canlı canlı görüyorum ya. geçen gördüm adam 80 100 milyarlık arabaya biniyor bir sürü arsası binası bilmemnesi var çocuğunun ayakkabıları yırtık delikti inanamıyorum böyle insanlara..
  • Bir turbolinea klasiğine daha hoşgeldiniz.

Haksız sayılmazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten cebimde 5 liram yok derler para harcamazlar başkalarına harcatırlar ondan zengin olurlar
  • sana bi örnek veriyim staj'a gidiyorum fabrikaya fabrikada işcinin elinde iphone 4s war......
  • Hacı insanların öncelik sırası farklıdır.Kimisi için ev önemlidir varını yoğunu evine yatırır.
    Kimi için araba kıymetlidir herşeyini arabaya yatırır.
    Kimi teknolojiye meraklıdır cebinde parası olmasada son telefonlardan geri kalmaz.

Bizede saygı duymak düşer.
  • geçen gün benim de başıma geldi,

benzinliğin 50 metre ilerisinde yürüyodum, delikanlının biri geldi, elinde araba anahtarı var,

"abi depoyu dolduruyodum para çıkmadı, kredi kartı çekmedi, araba ve kız benzincide rehin kaldı, 5 lira atar mısın?" diyo

2 lira verdim, yine aramaya devam ediyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

bu tür adamları inanın ki canlı canlı görüyorum ya. geçen gördüm adam 80 100 milyarlık arabaya biniyor bir sürü arsası binası bilmemnesi var çocuğunun ayakkabıları yırtık delikti inanamıyorum böyle insanlara..

Acımayacaksın öyle adamlara.
  • Konu tutar. Türkiye'de her şey mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

geçen gün benim de başıma geldi,

benzinliğin 50 metre ilerisinde yürüyodum, delikanlının biri geldi, elinde araba anahtarı var,

"abi depoyu dolduruyodum para çıkmadı, kredi kartı çekmedi, araba ve kız benzincide rehin kaldı, 5 lira atar mısın?" diyo

cidden 2 lira verdin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Bizim kulüpte vardı böyle bir şerefsiz adama sigara,yemek,çay falan ısmarlıyorduk devamlı.
    Sonradan işhanı sahibi olduğunu öğrendik öküz herifin

• quote:

Orijinalden alıntı: Clioauthentique

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

geçen gün benim de başıma geldi,

cidden 2 lira verdin mi?

evet verdim

edit: o kadar bozuğum vardı galiba verdim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 18 Mayıs 2013; 13:12:47 >

• O 50 bin liralık arabaya binip cebinde bazı zamanlar 5 tl olmayan adam tam da benim aslında..

İmzamdaki aracı benzinli olarak kullanıyorum,km'de yaklaşık 60 kuruş yakıyor ve değeri de 50.000 liraya yakın.Ve cebimde bazen 5 lira bile olmuyor evet,ekmek alacak param çıkışmadığı zamanlar oluyor.Ama bu param olmadığı anlamına gelmiyor,ticaretle uğraştığım için biz her işimizi kartla yapmaya alışmışız,cebimizdeki nakiti işyerlerine bırakırız bulunsuz diye,çoğu zaman cebime almayı unutuyorum ya da ödeme oluyor o gün tüm parayı ödemeye ayırıyorum.Pazar günü 5 kuruşsuz gezdiğim oluyor bu sebeple,sigarayı yanına abur cubur alıp karttan çektiriyorum..Normaldir yani sinirlenmeye gerek yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.