Bağlantı bugün itibariyle kuruldu |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Mayıs 2022; 17:8:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XBox Live GamerTag: goruggio87
|
Öncelikle teşekkürler ancak halt yemek, nankörlük? Üslubunuzu düzeltin lütfen. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının geçmişte başına neler geldiği hepimizin malumu olan Türk Telekom adlı firmaya minnet borcu yoktur. 2022 yılında hala fiber getirsin diye uğraşmamız başlı başına ofsayt bir durumken fiber getirdi diye minnet mi duyacağız firmaya? Firma sevicisi bu kafalar olduğu sürece zaten gelişme bekleyen bizler hayalciyiz. Firma Allah rızası için getiriyor sanki altyapıyı birde Türk Telekom'a geçip iki kat fazla fatura ödeyeceğim öyle mi? Türk telekom buna izin veriyorsa insanlar bu hakkı kullanmakta özgürdür başkasına da laf söyleme hakkı düşmez. Bu kafa yapısıyla hayatta başarılar diliyorum ve blokluyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hahahaha yobaz çöl bedevisi suriyelilerle ne işim olur. Mesajımda ki inceyi konu sahibi gibi sende ayıkamamışsın. Orada yazmışım ki, en iyi altyapıyı kim getirirse param ona gider. Yarın birgün sol gelirse TT'dan SOL'e geçeceğimi belirtmişim. Fakat okumaktan aciz olduğunuz için böyle tepkiler vermeniz gayet normal. TT'un kapasitesi bu, yönetimin AKP ordusu. Bu ülkede cavramadan hiçbir halt olmayacağını anlamış olabilecek yaşta olduğunu farzediyorum. Kafa yapımız zaren uyuşmuyor belli ki, ne anlatsam boşuna. Ben altyapı sahibini kullanmaktan yanayım, kim en iyisini getirirse param ona gider. Hala algılayamıyorsan bu senin sorunun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ayırlı olsun be ya |
|
benide 11 mayısda aradılar projeniz onaylandı ama ekipler süre bilgisi veremiyor dediler, vdsl 3 ay içinde fibere çalışma yapılarak döner mi? |