Şimdi Ara

5 yıl önce kesilen ceza yeni geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 07.03.2009 yılında trafik cezası yemişim ve güya elden almışım bunu(kesinlikle elden ceza almadım o aracımla) bu tarihten 5 ay sonra 05.08.2009 tarihinde aracımı satarken araca temiz kağıdı aldım ve bu borç çıkmadı borç 180 tl iken şimdi vergi dairesinden faizleriyle 600 TL istiyorlar. Maaş hesabıma bloke koymuşlar. Benim hukuksal haklarım nelerdir. Teşekkürler şimdiden.

• hukuksal derken :D
  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Orasıda doğru hukuk felan yok memlekette ama bir umut işte :)
  • bana oyle ceza geldi odemedim af cikti sadece ana parasini odedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yil

Dava yoluyla x hatayi yapmadiginizi ve soz konusu cezayi da elden almadığınızi belirten bir ifade ile hakkinizi arayabilirsiniz. Boyle eski ve ispati mumkun olmayan davalar genellikle sizin lehinize sonuçlanır.

2 yil i duyduk oha dedik...5 yil inanilmaz...

• hayır sistemleri bu kadar mı berbat cezayı yemişim 5 ay geçmiş bana çıkartsa ben öderim niye şimdi bu kadar faiziyle çıkartıyorsun
  • yuh be, bizede geç gelirse bittik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bir akrabanin mobiletine bogaz koprusunde kacak gecis yaptin diye ceza geldi. Mersin neresi istanbul neresi.

• Gariplikler ülkesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Bizim bir akrabanin mobiletine bogaz koprusunde kacak gecis yaptin diye ceza geldi. Mersin neresi istanbul neresi.

Belki gece mobiletle istanbula dolaşmaya geliyordur.
  • Nereye el atsak her taraf elimizde kalmaya başladı.

Hak ve vicdan zaten kalmamış birde adaleti yitirirsek gelecek yıllar bizim ülkemiz için çok karanlık olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 28 Ocak 2014; 14:08:20 >
  • zarinca Z kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bu gidişat gidişat değil Allah sonumuzu hayretsin ben ödemenin derdinde değilim ama yavaş yavaş ülkeme olan güvenim kaybolmaya başladı bir ülke sürekli vatandaşlarını öpmek için uğraşmamalı
  • Bu arada itiraz edebilcegim merciler ve izlemem gereken yol konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yol göstersin

• Ülkede gerçekte para olmadığı için bu tarz olaylara giriyorlar, benim de bir yakınıma aynı şekilde ceza gelmiş.
  • En fazla 1 sene gördüm.5 sene nedir yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

Ülkede gerçekte para olmadığı için bu tarz olaylara giriyorlar, benim de bir yakınıma aynı şekilde ceza gelmiş.

Kesinlikle katılıyorum aç köpek gibi nereden para bulurum kaynak bulurum diye yaptıklarına inanıyorum hayır ben yıllardır çalışıyorum neden bu kadar faiz yükü olmasını bekledin

• mahmut2306 M kullanıcısına yanıt
    adresine gelmiştir.Evde yoksan muhtara gitmiştir.Arada benim gibi gidip bakmadıysan sisteme almış gibi işlenmiştir ve faizi ile bugüne kadar gelmiştir.
    Biz ne 5 yıllık cezalar gördük bu arada ödediğim cezanın haddi hesabı yok.Allah'tan şimdi isme yazılan cezalarda sorumlu tutulmuyoruz.Lakin arkadan yazılan cezalarda gene sorumluyuz gerçi
  • "Devletin parası kimsede kalmaz" diye bir tabir varya işte senin gibi arkadaşlar türetti bu sözü
  • 5 sene
  • Benim anlamadığım 5 ayda sisteme nasıl geçmiyor bu ceza bu kadar mı ağır işliyor ben cezayı yemişim aradan 5 ay geçtikten sonra satışını yapmışım satarken borcu harcı yok temiz kağıdı geliyor yaklaşık 4 yildirda çalışıyorum ama maaşıma bloke koymak için bu zamana kadar bekliyorlar ben mecburmuyum bu kadar faiz ödemeye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.