Şimdi Ara

5 Yaşındaki Kardeşim Kekeliyor (CİDDİ KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 5 yaşında anasınıfına giden bir kardeşim var. Stres olduğunda anında kekelemeye başlıyor ve sakinleşene kadar düzelmiyor. Konuşma merkezinde pedagoga götürdük "Bu çocuk küçük rehabilitasyon olmaz" dendi , ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımlıSanMarinolu -- 22 Mayıs 2013; 11:57:43 >

• 5 yaşındaki çocuğa kızmak ? Önce kendi hasta beyninize çare bulun. Sorunu ve çareyi yanlış yerde arıyorsunuz.
  • Up up up
  • Beyler yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımlıSanMarinolu

Beyler yardım

Yukardaki yorumuma bak. Kendinizi tedavi edin demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayvural

çal keke çal

Burası konu dışı özel. Bu yorumları konu dışında yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler 5 yaşında anasınıfına giden bir kardeşim var. Stres olduğunda anında kekelemeye başlıyor ve sakinleşene kadar düzelmiyor. Konuşma merkezinde pedagoga götürdük "Bu çocuk küçük rehabilitasyon olmaz" dendi , ne yapmalıyım ?

Belki psikolog yardımcı olabilir, bir araştır. Ama öyle küçük çocukların rahatsızlığa kapıldığını öğrenince içim parçalanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çocuğa güven aşılayın. yanında kendini güvende hissetsin 5 yaşındaki çocuğun ne stres i olabilir ona bağırıp çağırmayın dövmeyin.
  • Kardeşinin kekemeliğinin ne aşamada olduğunu bilemediğimiz için birşey diyemeyiz, ancak birkaç seansta kekemeliğe kesin çözüm bulan konuşma merkezleri var, yalnız bu seanslar ileriki yaşlarda kekemeliği geçmeyenlere uygulanıyor diye biliyorum, bu aşamada birşey yapmanızı doğru bulmuyorum, sesli şekilde kitap okumasını ısrarla önerin ve kesinlikle duygularıyla oynayacak seviyede kızmayın...
  • quote:

Beyler 5 yaşında anasınıfına giden bir kardeşim var. Stres olduğunda anında kekelemeye başlıyor ve sakinleşene kadar düzelmiyor. Konuşma merkezinde pedagoga götürdük "Bu çocuk küçük rehabilitasyon olmaz" dendi , ne yapmalıyım ?

birader aynı sorunu bende yaşadım ama allahtan geçti kardeşin aklından düşündüğünde(içinden konuştuğunda) veya sakinken kekelemiyorsa kalıcı değildir. Kekelemeye başladığı an sıkmayın kendisini sıkarsa daha cok artar üzerine fazla yüklenmeyin bu seferde ters teper her zamanki gibi davranın onu dinleyin sana bi film önercem filmdeki yöntemleri denesin kardeşin yöntemleri bende denedim çok faydası oldu zaten doktora gittiğindede aynı şeyleri yaptırır.Her doktorada güvenmeyin iyice bir araştırın pedagogla olacak iş değil bu özel konuşma terapi merkezlerine gitceksiniz..

Filmin adı:ZORAKİ KRAL izle bunu şimdiden geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyizz42 -- 22 Mayıs 2013; 16:14:31 >

• Kardeş benim de kardeş 5 yaşında kekeliyordu 7 yaşına kadar da konuşmadı neredeyse hiç ama şu an susmak nedir bilmiyor 20 yaşında .
  • Bir arkadaşım vardı bayağı kekemeydi 12 yaşından sonra düzeldi ayrıca bir tanıdığın çocuğu vardı 13 yaşındaydı öğretmeni bağırıyor diye çok korkmuş birkaç sefer,1 yıl boyunca kekemeydi okulu değiştirdiler düzeldi çocuk.Bir öğretmenini arkadaş ortamını kontrol edin derim.
  • Banada 5 yaşlarımda geldi bu hastalı ve şu anda 14 yaşımdayım. Çevremle bi sorun olmuyor herkes biliyor zaten durumumu anlayışla karşılıyorlar. 1 yıl kadar bi tedevi gördüm ama işe yaramayınca bıraktım ve şu anda böyle yaşıyorum. Aynı sorun abimde de var o 27 yaşında ve onun yok denecek kadar az. ZORAKİ KRAL filmin i duymamıştım bi izleyeyim.
  • Çocuğa özgüvenini kazandıracak şekilde davranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrbhr

Banada 5 yaşlarımda geldi bu hastalı ve şu anda 14 yaşımdayım. Çevremle bi sorun olmuyor herkes biliyor zaten durumumu anlayışla karşılıyorlar. 1 yıl kadar bi tedevi gördüm ama işe yaramayınca bıraktım ve şu anda böyle yaşıyorum. Aynı sorun abimde de var o 27 yaşında ve onun yok denecek kadar az. ZORAKİ KRAL filmin i duymamıştım bi izleyeyim.

kardeş bendede var ama ilk yıllardaki gibi degil allha şükür tedavini keşke bırakmasaydın ama zoraki kral filmini izle ben doktora 4.sınıftayken mi ne gitmiştim şimdi 17 yaşındayım ve cok faydasını gördüm doktor konyada degildi ankaraya gidip geliyordum doktorun yaptıklarının coğu bu filimde var aynı yöntemlerle tedavi oldum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.