Bildirim
5$ Var Ne Almalıyım
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 anahtar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
2 anahtar.
Daha karlı bir şey var mı? -
gift wrap -
bence en ucuz şey neyse onu al geri kalan paranda steam hesabında dursun ilerde başka bir oyun alırsın nasılsa oyun oynarken bir çok item düşücek sonra 2.66 ya zaten alırsın key ya da ne istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: AbilerdenAlpAbi
quote:
2 anahtar.
Daha karlı bir şey var mı?
En iyisi anahtar. -
quote:
quote:
quote:
2 anahtar.
En iyisi anahtar.
bence anahtar almak çok mantıksız anahtar yerine ya tuxxy al yada lime paint al tuxxy 'i en kötü 3 keyden satarsın lime paintide biraz uğraşla tanesini 1 key 1 rece satarsın eğer lime alacak olursan üstüne para artacak onada zeph greed almanı öneririm onuda 0.66 yada 1 refe satarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: kopcambenya
quote:
quote:
quote:
2 anahtar.
En iyisi anahtar.
bence anahtar almak çok mantıksız anahtar yerine ya tuxxy al yada lime paint al tuxxy 'i en kötü 3 keyden satarsın lime paintide biraz uğraşla tanesini 1 key 1 rece satarsın eğer lime alacak olursan üstüne para artacak onada zeph greed almanı öneririm onuda 0.66 yada 1 refe satarsın
Key aldım bile
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2 anahtar.
En iyisi anahtar.
bence anahtar almak çok mantıksız anahtar yerine ya tuxxy al yada lime paint al tuxxy 'i en kötü 3 keyden satarsın lime paintide biraz uğraşla tanesini 1 key 1 rece satarsın eğer lime alacak olursan üstüne para artacak onada zeph greed almanı öneririm onuda 0.66 yada 1 refe satarsın
Key aldım bile
fazla acele etmişsin ticarette sabır önemlidir unutma
-
quote:
fazla acele etmişsin ticarette sabır önemlidir unutma
Unutmam ders oldu Oyun basitte oyunun üzerine resmen ayrı bir ticaret sistemi kurmuşlar. Bunu öğrenmem zaman alacak -
Herhangı bır ıtem alınca dırek ücretlı hesaba geçmış oluyoruz galıba başlangıç ıçın ne almalıyım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Herhangı bır ıtem alınca dırek ücretlı hesaba geçmış oluyoruz galıba başlangıç ıçın ne almalıyım ?
0,49 $ lık item de sizi premium yapoar 100$ lık itemde. eğer 5 dolarlık yüklediyseniz backpack expander alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Herhangı bır ıtem alınca dırek ücretlı hesaba geçmış oluyoruz galıba başlangıç ıçın ne almalıyım ?
0,49 $ lık item de sizi premium yapoar 100$ lık itemde. eğer 5 dolarlık yüklediyseniz backpack expander alabilirsiniz.
1$ lık görev turu bıletı aldım gırdım ondada hılecıler çıktı speed hack vs. kullanıyolardı sınır oldum. -
quote:
quote:
quote:
0,49 $ lık item de sizi premium yapoar 100$ lık itemde. eğer 5 dolarlık yüklediyseniz backpack expander alabilirsiniz.
1$ lık görev turu bıletı aldım gırdım ondada hılecıler çıktı speed hack vs. kullanıyolardı sınır oldum.
speed hack olduğuna eminmisin görevde alınabilinen özellikler var çünkü. ayrıca tek bir bilet bir işine yaramaz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
1$ lık görev turu bıletı aldım gırdım ondada hılecıler çıktı speed hack vs. kullanıyolardı sınır oldum.
speed hack olduğuna eminmisin görevde alınabilinen özellikler var çünkü. ayrıca tek bir bilet bir işine yaramaz.
Emınım,görevde alınan özellıklerden değıldı bıldığın speed hack vardı, nıckıde süreklı değışıyordu 5-6 kışıydık zaten vıdeo alıcaktım program yoktu hazırda alamadım.Bu bıletler normalde çıkıyor mu acaba yoksa alıcazmı böyle oynuyorum bayadır ama ıtemlerle pek ılgılenmedım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 20 Aralık 2012; 0:28:06 >
-
Key tabii ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X