Bildirim
5 Tl ile 7 km Lütfen yarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: haruncavdaroglu
aracım opel combo 1,4 tour 2000 model 5 tl lpg ile 7 km tık gidiyor lütfen yardım edin
Bu kadarcık bilgi ile size yardım edebilecek usta nın sihirli küresi olması lazım.
Sorunuzu detaylandırın lütfen :))
1- Aracınızı nerede ve hangi trafikte kullanıyorsunuz.
2- Yüklü mü yüksüzmü, Kısa mesafe marş mı yapıyorsunuz (aracınız ticari araç)
3- Kitiniz ne markadır, kime taktırdınız,
4- Hava filtrenizin girişinin herhangi bir bölümünde koli bandı vs. varmı.
Saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
quote:
Orijinalden alıntı: haruncavdaroglu
aracım opel combo 1,4 tour 2000 model 5 tl lpg ile 7 km tık gidiyor lütfen yardım edin
Bu kadarcık bilgi ile size yardım edebilecek usta nın sihirli küresi olması lazım.
Sorunuzu detaylandırın lütfen :))
1- Aracınızı nerede ve hangi trafikte kullanıyorsunuz.
2- Yüklü mü yüksüzmü, Kısa mesafe marş mı yapıyorsunuz (aracınız ticari araç)
3- Kitiniz ne markadır, kime taktırdınız,
4- Hava filtrenizin girişinin herhangi bir bölümünde koli bandı vs. varmı.
Saygılar
olurmu faruk bey siz uzaktan bağlanın arkadaşın aracına düzeltiverin, bakın foruma nasıl bağlanıyorsunuz araca da bağlanırsınız dimi ama yani sihirli küreniz elinizde internetten cızzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 24 Kasım 2011; 21:05:10 >
-
Hmmmm valla kristal kurede atesleme bozuk hatasi veriyo da sen genede bir ustasina gotur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X