Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben telefondaki flasin gucunu merak ediyorum sanırım cift flas olmamasinin dezavantaji yasaniyordur.Ikinci olarak; telefonda multitasking yok ama muzik dinlerken bir baska uygulama açabiliyoruz degil mi?Son olarak 3.5 mm cevirici kablonun uzunlugu ne kadar ve uzerinde herhangi bir kumanda var mı yoksa klasik olarak telefonu çıkarmamız mı gerekiyor sarkı degisimi icin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZetLeVoo

kurcala biraz yakalarsın.. hiç olmadı simdeki numaraları aktarıp silersin..

quote:

Orjinalden alıntı: kanka61

Arkadaşkar telefon iyi güzelde benim takıldığım bir şey var. Reberde sime kayıtlı numaralar ve telefona kayıtlı numaralar bir arada görünüyor. Ben bu numaraların ayrı ayrı görünmesini istiyorum ama bu özelliği bulamadım. Acaba bu telefonda böyle bir özellik varmı? Yardım!!!

Yardımın için sağol çok aydınlattın. Ben düşünememiştim.
  • müdürüm sağol
    kısa zaman içinde görüşlerimi paylaşırım
    görüşmek üzere...
  • Kulaklıkta herhangi bi kumanda yok. Dİğerlerinden farklı olarak kulak içi kulaklık var ve 2 parçaya ayrılıyor. Şarkı değiştirmek için telefonu çıkartman gerekiyor. Bide kulaklık mandalı kabloya takılmıyo (takabilen varmı bilmiyorum ama ben takamadım kabloyu eziyo takmaya çalışınca).
  • arkadaşlar telefonu derin bir şekilde inceledim
    massive arkadaşın bahsettğinden başka diyecek bir şeyim yok.kardeşimiz gayet güzel bir inceleme yapmış.
    tebrik ediorum.
    ben telefonu her yönüyle gayet başarılı buldum.telefonun yuvarlak hatları elinize çok uyumlu.sportif bir dizaynı var.
    özellikle ekran çözünürlüğü ve batarya performansı gayet güzel.
    temaları çok ii ve tema oluşturma seçeneği sanırım bir ilk niteliğinde..
    speaker sesi gayet kaliteli ve ses seviyesi çok başarılı.kamera ve video kayıtlarını da oldukça beğendim.birçok fotoğraf makinesini geride bırakır bence.
    düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    fakat iyice araştırıp uygun fiyata alsınlar.gidipte teknosa dan, mahalledeki telefoncudan almayın.
    internette fiyatlar oldukça ii. ama her siteden alışveriş yapmayın.güvenli adreslere yönelin.ben ereyon.com.tr den satın aldım.hizmetleri gayet iiydi. 1gün sonra kargoya verdiler.2. gün teslim aldım.

diyeceklerim şimdilik bunlar. her türlü sorularınıza açığım.
    görüşmek üzere..

Gürbüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 30 Aralık 2007; 16:56:09 >

• @GrBzGrMz

Iiyi gunlerde olsun.
    Gule gule kullan.
  • Turkiyede bulunurmu,varmi bilmiyorum ama G600 e bu plastik kilifi alip taktim.Bu tur Kiliflar uzun vadede cizilince pek hos gorunmuyor fakat,bir sureliginede olsa cihazi korumak adina iyi bir cozum diye dusunuyorum.

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Ocak 2008; 20:01:19 >

• güzel birşey benim telefonda da var(dı).2 metreden telefonu yere düşürdüm.
    taşıma kılıfı kırıldı telefonda çok az bir çizik var

çok faydalı bir alet..
  • g600'ün radyosunda rds var mı?
  • soru 1:yurutme listesi kaç parça alıyor
    soru2:radyoda rds varmı
    soru3:radyoda e.q. varmı
    soru4:en fazla kaç gb hafıza kartı alıyor
    soru5:resimleri açarken bekleme yapıyormı yani hafıza kartındakı resimleri açarken

arkadaşlar bende d900i var üzerine 200ytl vericem onu alıcam lütfen yardımcı olun alıyımmı beni pişman etmeyin zaten aldım maaş 500ytl
  • MaSSive :
    teşekkür ederim. ayrıca bundan önceki yardımların için sağol.

massacre*** :
    walla ne yalan söylim, g600 hiç radyo dinlemedm. en kısa sürede sorduklarına bakıp cewap atarım.
    2 gb a kadar destekliyor.resimleri yahut şarkıları açtığın zaman bekleme hiç yok diyebilirim.
    u600 we d900 de böyle bir sorun war.hafıza kartındaki resim we müzikleri çok yawaş açıp değiştiriyor.fakat g 600 de bunların hiçbiri yok. çok hızlı bir şekilde açıyor. doğrusunu söylemek gerekirse bende bu konuyu telefonu almadan önce merak ediyordum. hatta önceki mesajlarımdan görebilirsin. bu konuda rahat ol.
    fakat 500 ytl maaş alıyorsan, maaşından pahalı bir telefon alma derim. hani telefon gayet güzel, fiyatıda diğer modellere göre oldukça makul. fakat maaşını gözönüne alarak bence alma. daha ucuz bir telefon bakabilirsin.tabii bu benim şahsi görüşüm. yanlış anlama...
    d900i nin üzerine 200 wereceksen al. bence değer. tabii istersen diğer arkadaşlarının da görüşünü de al, bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 4 Ocak 2008; 12:02:05 >

• bu arada arkadaşlar bir şey duydum.doğruluğunu yanlışlığını tam bilmeden soruyorum ama...

bu u60 canlı dünya özelliği warya, türkiyede ortaköy resminin çıktığı.
    bir kod warmış, telefon gsm şebekesinden hawa durumunu alıp ona göre duwar kağıdını yağmurlu yahut karlı falan gösteriyormuş.
    böyle bir şeyi duyan warmı gerçekten, yada kolpa mı?

bu konuyla bir ilgilenirseniz sewinirim.
    şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 4 Ocak 2008; 17:58:04 >
  • massacre*** :

radyoda rds olayını ben bulamadım.yok sanırım.
    e.q ayarı da yok.zaten bu zamana kadar telefonlarda radyo için e.q ayarını hiç duymamıştım.bunda da mevcut değil.
    fazla radyo dinlemedğim için kanal sayısına bakamadım.ama 20 den az olacağını zannetmem.

pek fazla radyo dinlemediğimden bana göre çok önemli değil bu özellikler. radyosu olsun yeterli.
    zaten mp3 ü bırakıp da pek radyo dinlemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

g600'ün radyosunda rds var mı?

Telefonun radyosunda RDS desteği bulunmuyor.
  • @GrBzGrMz

Öyle bir kod olduğunu ilk defa duydum, daha ziyade olup olmadığını bilmiyorum.

Ama, o resimdeki bulutlar veya havanın açık olması "çekim gücü" nü gösteriyor.
    Yani hava eğer bulutsuz ise çok iyi çekiyor, ne kadar bulutlarla kaplı ise de o kadar az çekiyor anlamına geliyor.
    Bi de malum bunlara ilaveten aynı resim gündüz vakti ise gündüz, gece ise karanlık ama cami ve köprü ışıklandırılmış olarak görünüyor.

Bildiğim kadarıyla başka bir numarası yok.

Kolay gelsin...
  • chandler ...bildigim kadarıyla sen z6 da kullandın ..bu cihazla z6 nın kulaklık ve dış hoparlör performansını kıyaslaya bilirmisin
  • Tabii ki,

Bunun dış hoparlör sesi Z6 ile mukayese bile edilemez. Z6 bayaa bi iyiydi, yani w810'a falan yakındı.
    Bunun hoparlör sesi vasat, ama kulaklıkla ise tam tersi.
    Bundaki ayarlar Z6'da yok, pırıl pırıl çıkıyor ses. Artı, bi de zaten 3,5" dönüştürücü ile geldiği için ne takarsan tak (ki ben Sony Ericsson MDF-70'e takıyorum), hani biraz daha utanmasam Bang & Olufsen gibi pırıl pırıl ses çıkıyor diyeceğim. Nerdeyse yani.

Ben artık Samsung dışında pek telefon kullanabileceğimi zannetmiyorum, çünkü çoğunda şifre yok.
    Yani benim mesajlar şifreli, görüntüler şifreli, ama video'ları şifrelemedim mesela, bunun yanında çeklerimi takip ediyorum, kulak içi kulaklık var aynı w300 ve w810 gibi.

Valla şayan-ı tavsiyedir.

Kolay gelsin...

• bang&olufsen konusunda belkide haklısındır.samsungun anlaşması var onunla.....i450 bakalım nasıl olacak ben onu bekliyorum... neyse karşılaştırma için teşekkürler
  • Arkadaşlar anlattıklarınıza göre gerçekten güzel bir telefona benziyor. Bir kaç sorum olacak kullanan arkadaşlar için;

1- Zil sesinde gecikme olayı var mı?
    2- Zil sesi ve titreşim aynı anda çalışıyor mu?
    3- Rehberde, grup oluşturabiliyor muyuz, oluşturabiliyorsak bu gruplara ayrı zil tonları atayabiliyormuyuz ?
    3- İstediğimiz dosyalara şifreleme işlemi yapabiliyormuyuz?
    4- Çağrı kabülünü kısıtlayabiliyormuyuz ? (Benim Sony Ericcson W810i telefonumun en sevdiğim özelliklerindendir)

ps: ilk iki sorumu forumda Samsung tel.lerde ortak bir sorun olarak gördüğüm için sordum.
  • 1) Zil sesinde 5sn.lik gecikme var
    2) titreşim ve zil aynı anda çalışıyor
    3) Gruplara ayırıp ayrı zil tonları atayabiliyoruz
    4) İstenen dosyalara şifre koyabiliyoruz
    5) Reddetme listesi yapabiliyoruz

Kolay gelsin ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.