Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatorun logosunu kaladirmaya izin ver,Gprs in G sini kaldirtma olacak is degil.Cok sacma ...
  • Fotoğrafları gayet başarılı buldum.
  • Eline sağlık arkadaşım inceleme güzel olmus.diğer samsunglarda gprs işaretini kapatan kodlar imzamda.dene belki olabilir.önemli kodlar başlığında.bütün kodlarda imzamda ya:) bu tel 5 mp olmasına rağmen diğer markalarda rakiplerinden geride kalmis.nokia n 95 sony k 850 mesala wireles ve 3 g bu telde kullanılmamış.bunlar yakın zamanda blutut gibi her telde kullanılacak.samsung bu teli kamerayi 5 mp yapıp kulaklık dönüştürücu ekleyerek çıkartmis.genel samsung problemleri devam ediyor.batarya hernekadar tuş takımına ekrana sensör kullanilsada ben tuş ışıklarını kapatıp ekranı kısmama rağmen 2 gün sarzi zor görüyordu.mesaj sesini değiştirememek hafızadakileri duvar kağıdı ve ses yapamamak tema olayı javaları arka plana atamamak.eski yazılıma devam ettiklerini gösteriyor.ben nerden biliyorum bir cok samsung kullandığım icin teli görüp özellikleri okumam yetiyor.kullanmış kadar oluyorum hep aynı basit yazılımı devam ettiriyolar.yakında bende samsunga mühendis olursam şaşırmayın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Eylül 2007; 16:38:06 >

• Hayırlı olsun.Güzel inceleme.

Telefon yurtdışı fiyatı için çok iyi ama buna TRde 1000ytl verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 26 Eylül 2007; 21:37:05 >
  • eline sağlık güzel bir inceleme fotolarda
  • Farukkk aslinda bu teldede baya bi değişiklik var ancak samsung bana göre anti bir şekilde küçük küçük hesaplar yapıyor yazılımlarında. yoksa çok rahat bir şekilde bu basit eksikleri giderir ama sattığı teller arasında bu küçük ayrıntıları alıcı tercihi olacağını düşünüyor teknik kaliteyi ısrarla yazılımla tam olarak birleştirmek istemiyor sanirim. birde yakın özellikteki tellerden oldukça düşük fiyatla sürümden kazanıyor gibi. sanırım f700 Ve g800 gibi tellerde bu işi biraz değiştirecek onlarda yıl sonuna kadar burdada satışa çıkacağı söyleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Eylül 2007; 22:07:39 >
  • teşekkürler güzel inceleme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Farukkk aslinda bu teldede baya bi değişiklik var ancak samsung bana göre anti bir şekilde küçük küçük hesaplar yapıyor yazılımlarında. yoksa çok rahat bir şekilde bu basit eksikleri giderir ama sattığı teller arasında bu küçük ayrıntıları alıcı tercihi olacağını düşünüyor teknik kaliteyi ısrarla yazılımla tam olarak birleştirmek istemiyor sanirim. birde yakın özellikteki tellerden oldukça düşük fiyatla sürümden kazanıyor gibi. sanırım f700 Ve g800 gibi tellerde bu işi biraz değiştirecek onlarda yıl sonuna kadar burdada satışa çıkacağı söyleniyor...

Bu satış stratejilerinden iyice sıkıldım arkadaşım biliyorsun ben suan k 790 kullanıyorum.bu sorunların hic biri yaşanmıyor telde.samsung bu sorunları çözmediği sürede geri dönmeyi düşünmüyorum.bence samsung suanda saçmalıyor modellerinde yazılımlarında 1.5 senedir ne değişti.ilk çıkan samsunglar diğer markalardan cok üstün özelliklere sahip ve iyi tasarımları vardı ama suan rakiplerinden geride kalıp yazılımı hala değiştirmiyolar.tiple teller cok fazla gitmiyor tabiki forumdaki e 250 lerin sorunları bunlara örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Eylül 2007; 16:38:23 >

• genellikle katılıyorum sana. Özeleştri yapmak gerekirse uzun süre bu markayı kullanıpta basit basit yazılım sorunları yaşamak zamanla sıkıyor. Bence de artık bu konularda gerçekten yeni bir sayfa açmaları gerekiyor gibi. Ben biraz daha iyimser bakıyorum sanki yazılım anlamında yepyeni bir şeyler yapacaklar gibi. Eğer farklı düşünmüyorlarsa.
  • guzel bi inceleme olmus tesekkurler MaSSive

kamera konusunda n95 in gerisinde kalmıs ama o kücücük kamera kendinden büyük isler cıkarmıs
  • Samsung'un ufacık tefecik özelliklerine bayılıyorum(mobil izleme,ufacık telfona herşeyi sığdırma vs.) ama Samsung'un telefonlarda standart olmuş şeyleri kullanmamasına uyuz oluyorum(Hafıza kartındakini zil sesi yapma gibi) Bir F300 aldım bi yandan cok mutluyum bir yandan deli oluyorum.
  • Güzel inceleme olmuş Telefonunda fotoğrafları baya kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Eline sağlık arkadaşım inceleme güzel olmus.diğer samsunglarda gprs işaretini kapatan kodlar imzamda.dene belki olabilir.önemli kodlar başlığında.bütün kodlarda imzamda ya:) bu tel 5 mp olmasına rağmen diğer markalarda rakiplerinden geride kalmis.nokia n 95 sony k 850 mesala wireles ve 3 g bu telde kullanılmamış.bunlar yakın zamanda blutut gibi her telde kullanılacak.samsung bu teli kamerayi 5 mp yapıp kulaklık dönüştürücu ekleyerek çıkartmis.genel samsung problemleri devam ediyor.batarya hernekadar tuş takımına ekrana sensör kullanilsada ben tuş ışıklarını kapatıp ekranı kısmama rağmen 2 gün sarzi zor görüyordu.mesaj sesini değiştirememek hafızadakileri duvar kağıdı ve ses yapamamak tema olayı javaları arka plana atamamak.eski yazılıma devam ettiklerini gösteriyor.ben nerden biliyorum bir cok samsung kullandığım icin teli görüp özellikleri okumam yetiyor.kullanmış kadar oluyorum hep aynı basit yazılımı devam ettiriyolar.yakında bende samsunga mühendis olursam şaşırmayın:)

N95 in K850 nin gerisinde kalmis kalmamis,acikcasi beni hic enterese etmiyor.Kimi zaman insan bir cihazi sirf tasarimi icin bile alir.Bunu,seninle Siemens SL 75 topigindeki hararetli dialoglarimizdada belirtmistim.Sen tabi o zamanlar,nasil derler iyi bir samsung cuydun.Varsa yoksa 1.3mpler icinde foto konusunda D500 den iyisi yoktu senin icin.Ama her nedense ozamanlar Siemens Sl75 de olan D500 de olmayan EDGE umrunda bile degildi.Bugun ise K790 kullaniyorsun,merak ediyorum elindeki K790 degilde 3g ozellgi olan K800 olsa ne digisecekti.Veya Flas ve mp disinda K790 dan fotograf konusunda bence asagi kalir yani olmayan Wifi ozelligi olan P990i kullansan ne degisecekti.N95 i bir kenara birak P990i deki ekranda dahi wifi ile veya baska sekilde nette dolasmak bir sure sonra keyiflikten cikiyorken, G600 de wifi olsa ne degisirdi.Bunlarin hepsini bir kenara birak,sunu bir dusun.Hadi ben neyse 3g olan bir ulkedeyim,simdiye kullandigim telefon modelinin haddi hesabi yok ve suana kadar 5 adet 3g baglanti hizina sahip,UMTS ye olanak veren kamerali cep telefon almisim, 3g yi toplasan iki kere kullanmisimdir.Benim anlamadigim avrupada oldugu halde,hem ucretlendirme hemde goruntulu gorusmenin disinda, gunumuzdeki cep telefonlari icin,en onemlisi gprs i dahi gonlunce kullanamayanlar icin bir lux olan,ragbet gormemis,Turkiyede gelip gelmeyecegi Turkcell yuzunden br muamma olan 3g ozelligi Turkiyedeki cep telefonu icin niye bukadar onemli olsun.Ben dahil bu olaya ister maymun istahlilik isterseniz hoby,merak,heves ne derseniz deyin hepsi gelip gecici seyler.Turkiyede yuzlerce binlerce N70 veya N73 satilmistir.Bunlari satin alanlarin yariya yakini 3g ozelligini dahi kullanmadan cihazi ya satti yada 3g ozelliginin kendisine getirecegi faydalari hayal ediyor.Bilmiyorki bir iki faturadan sonra tovbe edecek.Istisnalar kaideyi bozmaz.Elbette herkes illaha ikinci bir kamera 3g icin cihaz almiyor.Ama ozellikleri ama tasarimi derken satin aliyor.Bunun yaninda firmanin pazarlama stratejisinide unutmamak gerekir.Sende bilirsin bu durumu samsung, G600 e en basiti wifi koysa,wifi isteyen biri i620 alirmi,5mp kamera, wifi vs isteyen Gider N95 alir veya xenon flash isteyen K850 alir.Adamlar,benim su modelim falanca markanin modelinden geri kaldi diye dusunmuyor.Urun Gammi diye,herkese hitap etmek,cesitlilik diye bir sey var sonucta.Satislarimi nasil artiririm ona bakiyor.Yani demem o ki , sadece bu tur cihazlar icin degil hayatta her konuda ne istedigini bilip ona gore hareket edeceksin.Ben bilmiyormuyum G600 un N95 in carlzeiss marka mercekli kamerasinin,K850 nin xenon flasinin veya ozelliklerinin gerisinde kaldigini.Sonucta internet denen bir sey var.G600 bana hitap etmese N95 de alabilirdim,K850 yide bekleyebilirdim.Ha ne var dersen G600 de bana gore, cogunluk katilmasada,surekli ayni marka telefon kullanma gibi bir saplantim olmadigindan olabilir tip var,zerafet var ,kucuk compakt tasarimiyla foto konusunda emsallerine gore bir parca geride kalsada iyi bir camerasi var.Kisacasi su su eksik bu su eksik demek,insani maymun istahliliktan oteye goturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 27 Eylül 2007; 18:11:49 >

• Arkadaşım ben hala iyi bir samsungcuyum.ben bu zamana kadar cok samsung teli kullandım sattım.benim demek istediğim bu telefonun gerçekleri insanlar artılarını ve eksilerini iyi bilmeleri.biz burda her çıkan teline iyi dersek insanları yanıltmıs oluruz.forumda amacından uzaklaşır..tabi alan arkadaşlarada eksikliklerini söylemem gerekiyor.cünkü hic kimse yoğurdum kara demiyor.benim aldığımda da k 810 yoktu.olsaydı onu alirdim.ama yeni alacaklara k 810 modelini tavsiye ediyorum.sl 75 konusunu neden açtığını bilmiyorum ama benim amacım tartışmak değil bilgi vermek.tuğran oğuz arkadaşında dediği gibi uzun süre kullandıktan bu sorunlar insanın canını sıkıyor bende bu sorununu söyledim.seninde dediğin gibi tipi hoşuna gitmis sende uzun süre kullandıktan sonra bizim gibi düşüneceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Eylül 2007; 9:31:53 >
  • Benim yazdiklarimla senin verdigin cevabin alakasi bile yok.Samsung un muzmin yazilimindaki eksiklikler icin yazdiklarindan bahsetmiyorumki ben sen boyle birsey yazma geregi niye duyuyorsunki.Sana yazmamdaki neden yazilimdaki eksiklikler icin bile olsa ,hem ""sende uzun sure kullandiktan sonra bizim gibi dusuneceginden eminim"" diye yaziyorsun hemde buna bilgilendirme diyorsun,sadece ve sadece olaya kendi acindan bakiyorsun.Kusura bakma ama boyle bilgilendirme olmaz.Ikinci samsung marka telefonum olmasina ragmen yazilimdaki bu eksikliklerin cogunu biliyordum ve bilerek aldim.Ki bende belirtmisim zaten bu eksiklikleri.Bu foruma giren bir cok kiside neyin ne oldugunu en az senin benim kadar bilir.Benim sana asil anlatmak istedigim, yazma nedenim,3g ve wifi olmamasindan dolayi G600 un emsallerine gore geride kaldigini yazmandan dolayidir.Buna istinaden ben sana 3g onemliyse neden K810 almadin diye sormadim.Hatta K810 dan bile bahsetmedim.K790 ile ayni anda avrupa icin cikan sadece 3g umts ozelligi olan diger herseyi K790 ile ayni olan K800 u kastettim.Ve sana,suan K790 degilde 3g ozelligi olan K800 sahibi olsan, kullaniyor olsaydin ne farkederdi diye sordum.Isine yararmiydi 3g.Veya bu zamana kadar kullanip sattigin samsung telefonlarin bazilarinda 3g oldugunu farzedelim,kullana bildinmi 3g yi.Veya 3g hizmeti saglaninca bundan sonraki telefonunda 3g olursa kullanabilecekmisin.Hic sanmiyorum.Sl75 ornegini verme geregini hissetme nedenim ise,bugun G600 de 3g ve wifi sana gore eksikken.D500 kullandigin zaman,SL75 deki EDGE ozelligi neden umrunda degildi.Varsa yoksa foto diyordun.Tabiri caizse, tamda senin tabirinle yogurdum eksi demiyordun.D500 deki edge olmayisi seni okadar baglamiyordu.Yani ozamanlar Foto konusunda sana gore geri olan sL91 in,Edge si olmasi bisey ifade etmiyorduda.Simdi G600 de olmayan K850 de olan 3G neden onemli.G600 u alacak olan neyin ne oldugunu,ne icin oldugunu ne yapabildigini bilmiyormu.Yogurt meydanda kimsenin eksi tatli demesine gerek yok.3G wifi yi bahane edip burun kivirmanin alemide yok.Neyse,simdiye kadar kullanmayacagim ozellikler icin bir ton para saymis biri olarak,bundan sonra bu tur cihazlarda ihtiyaclarimi karsilayacak sekilde tercihler yapiyorum.Ve benim gibi dusunen yuzlerce binlerce insan var.Kullanmayacagim bir ozellik icin neden fazla para vereyim ki.3g ozelligi elzem bir sey olsa benim icin gider samsung un 3g li modellerinden birini alirdim.Samsung bu modele 3g koysa fiyati yuksek olurdu ve gereksiz gorup almayabilirdim.Veya G600 de 3g olsa,diger 3g li modelleri satabilirmi samsung.Veya tam tersi bir ornek windows mobileli,wifili slider mekanizmali i620 modeline 5mp koysa G600 satarmi.Senin icin eksik olan bir ozellik baskasi icin arti bir yon olamazmi.G600 de 3g olsaydi bile,daha oncede bahsettigim gibi Turkcell sayesinde bir muamma olan 3g yayginlasana kadar G600 coktan demode olurdu bir cok kullanici icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 28 Eylül 2007; 11:01:19 >

• arkadaşım ilk önce tavrının hala neden böyle olduğuna bir anlam veremiyorum.

1.cisi k 790 k 800 ve k 810 aynı modeller zaten k 800 ve k 810 ikisde 3 gli

2.sl75 ve d 500 de biz o topikte foto karşılaştırıyorduk başka özellik karşılaştırmadık ve topik amacına ulaştı d 500 ün daha iyi çektiğini ispatladım

3 bu topiktede samsungun hem kamera hemde özellik olarak diğer markalardan geride kalmış cihazını söylüyorum üstüne basarak nedenmi yakın zamanda 3g ve virelles blutut gibi olacask her modelde olacak sen diyorsunki bu telde şu olsaydı bu telefon satılırmıydı.o zaman diğer markalar neden bütün özellikleri bir arada çıkartmış telleri sürüyorda samsung hala neden böyle ben bu satış stratejisine karşıyım sana değil

bu konuyu uzatmaya gerek yok ben bu tapiğe yazdığım 4 cevabımla birçok kişiye ışık tutacağıma inanıyorum bu forumlarda herkez bizim gibi eksiklikleri bilemez ilk defa samsung kullanacak kişilerde çok fazla

• gayet güzel bir telefon ve inceleme
  • beyler şu iyi bu iyi demenin bi manası yok lütfen.arkadaşımız çok istenilen bir samsung modelini almış kullanmış izlenimlerini bizimle paylaşmış ve sorularımızı cevaplandırmaya çalışıyor suyu bulandırmayalım iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşım ilk önce tavrının hala neden böyle olduğuna bir anlam veremiyorum.

1.cisi k 790 k 800 ve k 810 aynı modeller zaten k 800 ve k 810 ikisde 3 gli

2.sl75 ve d 500 de biz o topikte foto karşılaştırıyorduk başka özellik karşılaştırmadık ve topik amacına ulaştı d 500 ün daha iyi çektiğini ispatladım

3 bu topiktede samsungun hem kamera hemde özellik olarak diğer markalardan geride kalmış cihazını söylüyorum üstüne basarak nedenmi yakın zamanda 3g ve virelles blutut gibi olacask her modelde olacak sen diyorsunki bu telde şu olsaydı bu telefon satılırmıydı.o zaman diğer markalar neden bütün özellikleri bir arada çıkartmış telleri sürüyorda samsung hala neden böyle ben bu satış stratejisine karşıyım sana değil

bu konuyu uzatmaya gerek yok ben bu tapiğe yazdığım 4 cevabımla birçok kişiye ışık tutacağıma inanıyorum bu forumlarda herkez bizim gibi eksiklikleri bilemez ilk defa samsung kullanacak kişilerde çok fazla

Ne var tavrimda,ortaya bir fikir atmissin onun uzerinde,orneklerle fikrimi belirtiyorum.Ki hala yazdiklarima alakasiz cevaplar veriyorsun.Yahu sana laf anlatmak deveye hendek altlatmaktanda zor.Samsung G600 modeliyle smsung un hitap ettigi kesim ile Nokia nin symbian isletim sistemli smartphone siyle hitap ettigi kesim ayridir.Her firma farkli farkli ihtiyaclara uygun modeller cikartamazmi.Herkesin beklentileri aynimi.Kimi sade,ihtiyaclarini karsilayabilecek,ozellikleriyle orantili fiyata sahip modelleri tercih eder.Kimide senin gibi dusunup,kullanacagindan degilde,sirf en iyisine sahip olma psikolojisiyle hareket ederek,cep telefonunu arac olmaktan cikarip,amac olarak baktigi icin,fiyat performans ozelligini, gozetmeksizin,butun ozelliklerin bir arada olmasini ister.Hem bir kere su bakis acisi yanlis,5mp kameraya sahip diye su markanin modelinden,hicbir sey gozetmeksizin ozellik olarak fotoda geri kalmistir demek,kiyas almak yanlistir.En basiti G600 un sirf 5mp kamerasindan yola cikarak kiyasladigin N95 ayri bir segmenttedir.Suan icin 5mp ler icinde fiyat performans bakiminda en iyi 5 mp kameraya sahiptir.Burada kulup taraftari gibi sunda su var,bizde niye yok demenin mantigi yok.Insanlar ihtiyaclari dogrultusunda hangi segmentteki urun kendine hitap ediyorsa otarafa yonelir.Senin gibi dusundugu icin,forum genelinde birsuru kisi hangi modeli secmesini dahi bilmiyor bana gore.

Hala 3g,Bluetooth neymis wifi den bahsediyorsun bana.Sana sordum 3g ye sahip bir cihaza sahip olsan kullanabilecekmisin.Yanit yok

3g,wifi vb ozellikleri yaygin olarak kullanana kadar ne modeller cikacak.Sanki Gprs varda ne oluyor,rahatca kullaniliyormu.sun kullanamadiktan sonra falan filan ozellik standart olsa ne olur.Evladiyelik ev almiyorsun.Cep telefonu aliyorsun.

Son olarak hem boyut ve agirlik ,hem dizayn ,hemde bekleme suresi acisindan farkli olan K800 ile K810 modelleri aynidir,ikiside 3 gli diye, yazan kisiye benim diyecek baska sozum olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Eylül 2007; 0:13:27 >

• Massive farukkk arkadaşımızla olan diyaloğunu okudum.ben farukkk u haklı buluyorum.forumda cok önemli bir arkadaş onun sayesinde oyun program ve bilmediğim bir cok şeyi öğrendim.konuşman ve tavrın cok kaba buldum.bu forumda herkez fikrini söyleyebilir senin icin önemsiz olan özellikler başkaları icin önemli olabilir.mesala gprs i kim kullanıyor diyorsun sadece faruk arkadaşın imzasına bak msn mig 33 e kac kişi gprs ile msn kullanıyor.60 kbyt 1 kontor saatte 1 kontor daha ne olsun.ben sana bu mesajıda telden gprs ile opera mini programıyla gönderiyorum.okadar para veriliyor tum özelliklerin olması lazım.yakında sen blutut da önemsiz dersen şaşırmam:))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.