< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Siz dalga mi geçiyorsunuz ? Biri kusurati dert etme der, biri sise genleşmesi der, diğeri ozkutle ile hacmi karıştırır. Sıvılar sikistirilamaz öğretmediler mi size ortaokulda? Forumun hepsi mi ilkokul mezunu?
Eğer bu cevaplar ciddi ise bu forumun hiçbir geçerliliği yok. 5L şişe su da alsa mazotta alsa uzasa da kisalsa da, pet şişe en fazla 5,1-2LT alir. Mazot koyulduğu anda pet şişe genlesmez. Öyle etkili bir korozif madde değil mazot 13% ne demek ? Mazotu 6₺ yerine 6,78₺'den almak demek. Direk EPDK'a şikayet edilmesi gerek. |
Litre litredir. Icine suda koysan, demiri eritip icine doldursan, icine puding de koysan hepsi 5 lt olacaktir.
Velhasili adam demek istiyorsa, 5 lt de 0.64 lt fark atmis. Yaklasik %13 fark var demek. Temiz mis. |
yaptığın yorumların hepsi bir yana. hiç birine cevap vermedim. hep uzaktan izledim.
bana dokunmayan yılan misali.. ta ki şu yorumu görene kadar. o kadar boş ki o boşluk kendi içinde büyüyüp karadelik oluşturabilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 29 Kasım 2018; 21:25:47 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Kasım 2018; 22:37:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Kasım 2018; 23:47:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|