Şimdi Ara

5 kuruş ve 10 kuruş kaldırılsın piyasadan artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • topluyup köşeye koyuyosun 1 ekmek alırken bile 24 adet 10 kuruş vermek gerekiyor kasiyer küfreder gibi bakıyor ben artık 5-10 kuruşları çöpe atıyorum 250 kuruş yine hiç yoktan iyidir

gerçi 10 tane 25 kuruş gerekio bi ekmek için oda piyasadan kalkabilir aslında en düşük bozuk para 50 kuruş olsa fena olmaz

gerçi 5 adet 50 kuruş vermek gerekio 1 ekmek içinde oda fazla yer kaplıyo aslında oda kaldırılabilir

sadece 1 tl kalsa piyasada ekmek 3tl olsa ufak tefek şeyler 1tl ve katları olsa süper olur kargaşa son bulur kasiyerler can çekişiyo degersiz 5-10 kuruşlarla para üstü verirken o bozukları alanında işine yaramıyo çöpe gidio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 16 Kasım 2021; 16:47:35 >

• valla öyle .d bişe alıyorum veriyorum toplu 5 10 kuruşları tamam deyip geçiyorlar .d

• Bu gidişle TL tedavülden kalkacak zaten.

• Kimse almak istemiyor o paraları. Ağırlık yapıyor gereksiz yere. Otomat türü makinalar da kabul etmiyor ki, çokomel falan alsak, makinaya atıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

ugraşmaya deymioki 1 çuval 10 kuruş nekadar ederki

• ben bozukluk para üstlerini yardım kutusuna bırakıyorum direkt. çöpe atmaktan daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son nezaman 5 10 kurus gordugumu hatirlamiyorum, versede almam para ustu diye, onu mu tasiyacam birde. 25 kr bile neredeyse gormemeye basladim. Bence 50kr alti kalmamali. 5 ve 10 tl lik bozuk paralar cikmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 kuruşu 66 kuruş maliyete basıyorsan zaten 50 kuruşun da iptal olması lazım.

• 5-10-25 kuruş bu paraları artık cüzdanda falan barındırmıyorum. Kumbara yapmaya bile değmez. 100 tane 10 kuruş toplasan 1 dolar etmiyor 5 kuruş ve 10 kuruş kaldırılsın piyasadan artık 

• Kağıt 5 TL de saçmalık ayrıca.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

bugün itibariyle 50 kuruşun maliyeti 86 kuruş oldu.

• damienn kullanıcısına yanıt
  • damienn kullanıcısına yanıt

sınırsız para basma ve piyasaya sürme hakkımız olsa ve bunu kullansak zarar ediyoruz olaya bak :D

• En kucuk para biriminin 5 TL olmasi gerekiyor. Kurusu gectim 1 lirayi da kaldirsan kimse ne oluyoruz demez5 kuruş ve 10 kuruş kaldırılsın piyasadan artık 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.