Şimdi Ara

BOSCH çamaşır makinelerinde su sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün beyazlar/renkliler programı-eco modda 40 derecede çamaşır yıkadım. programın toplam süresi 4 saate yakın çıktı ekranda (ilave 3 durulama ve ter lekesi fonksiyonu seçili). program başladıktan 1-1.5 saat sonra gözümden kaçan tek parça çamaşırı ilave etmek için programı durdurdum. kapının açılmasına izin verildi (su seviyesi kontrolünden sonra) o tek parça çamaşırı yerleştirken elim gayriihtiyasi tambur içindeki çamaşırlara değdi. lakin çamaşırların ve suyun sıcaklığı hiç de 40 dereceymiş gibi gelmedi. bunu neyle kıyaslayarak söylüyorum? uzun yıllar kullandığımız arçelik 2200 ve bekar evinde ortak kullandığım altus marka çamaşır makinesine göre.

acaba makinenin termostatında bir sorun olabilir mi?

kullandığım makine henüz 1 yıllık olan ama 5-6 ay şehir dışında oldugum için çok da fazla kullanmadığım bosch i-dos.

Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5

• Emrah bey merhaba;

Eco Perfect modunda yıkama suyunu çok daha uzun zamanda ısıtarak enerjiden tasarruf sağlıyor makine bu nedenle 1 saat sonra baktığınızda daha 40 dereceye ulaşmamış olabilir su sıcaklığı. Makinenizde problem olduğunu düşünmüyorum ben Eco Perfect modunu seçmenizden dolayı su daha uzun zamanda ısınacağı için 1 saat sonra istenilen sıcaklığa ulaşmamıştır.

Mesela ekonomik 60'C normal 60'C programı ile kıyaslanabilecek temizliği daha düşük ısıda daha uzun süreyle verir gibi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.