< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 kanal amfiye tiz bağlamak mümkün mü

-
-
mid takımında tiz yoksa bağlayabilirsiniz varsa anfiye bağlayamazsınız omaj değişecek çünkü
-
hayır tiz yok midrangenin içinde. Aynen ben de onu istemiyorum işte ohm düşmesi olayını.
-
tiz yoksa hocam sistemi bağlatacağınız yerden ekstra crossover alarak yada direnç takarak omaj değişmeden bağlantı yaptırabilirsiniz size olmazmı dediler
-
arkadaşın dediği gibi 1 çift çıkma 2 kanallı crosover bulun. anfinin ön kanallarına tiz ve midrangi crosover ile bağlarsanız omaj düşmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kanala 2 takım mid 1 takım bass bağlayabilirsin tiz bağlarsan yanabilir ya da ohm düşer dedi arkadaş
-
hocam 4 kanal anfi ile midler çok güçsüz değilse dediklerinizin hepsini sağlıklı süremez ya yanar ya ses açınca korumaya alır artı bi kanala iki mid bağlarsa yine omaj değişir siz o arkadaşınıza değilde başkasına yaptırın bu işleri
-
Hocam düzeltiyorum arkadaş bu yorumu 5 kanal için yazdı. 5 kanalın 4 üne 2 takım midi girersin bass bölümüne bası girersin ama ekstra tiz girersen yanabilir ya da ohm düşer dedi
-
5 kanal anfiyi dediğim şekilde bağlantı yaptırırsanız hiçbişey olmaz hocam omajda değişmez aynı kalır
-
tamam ustam çok sağolasın.ya ekstra crossover alacağım ya da direnç takacağım inşallah bu iki işlemde fazla tutmaz bütçem çok yok çünkü
-
ikinci el 250-350 aralığında bulursnuz crossover olmazsa direnç taksın siz bu sistemi bağlatacağınız yere gidin (o arkadaşa değil) durumu anlatın onlar çözerler muhtemelen ellerinde çıkma 2.el crossoverda vardır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X