Şimdi Ara

5 kanal amfiye tiz bağlamak mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 5 kanal bir amfiye 2 takım mid 1 takim bass artı bir takım tiz bağlamayı düşünüyorum ama az çok ogrendiğime göre tizi kaldırmaz galiba. Bu durumda tizi teybe mi bağlamak zorundayım ( teyp 50w verim düşecek tabi) ? Yoksa amfiye de bağlamanın yolu var mı ? tizler adet başı 100 RMS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mid takımında tiz yoksa bağlayabilirsiniz varsa anfiye bağlayamazsınız omaj değişecek çünkü

• hayır tiz yok midrangenin içinde. Aynen ben de onu istemiyorum işte ohm düşmesi olayını.

• WOLF99 W kullanıcısına yanıt

tiz yoksa hocam sistemi bağlatacağınız yerden ekstra crossover alarak yada direnç takarak omaj değişmeden bağlantı yaptırabilirsiniz size olmazmı dediler

• arkadaşın dediği gibi 1 çift çıkma 2 kanallı crosover bulun. anfinin ön kanallarına tiz ve midrangi crosover ile bağlarsanız omaj düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

4 kanala 2 takım mid 1 takım bass bağlayabilirsin tiz bağlarsan yanabilir ya da ohm düşer dedi arkadaş

hocam 4 kanal anfi ile midler çok güçsüz değilse dediklerinizin hepsini sağlıklı süremez ya yanar ya ses açınca korumaya alır artı bi kanala iki mid bağlarsa yine omaj değişir siz o arkadaşınıza değilde başkasına yaptırın bu işleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam düzeltiyorum arkadaş bu yorumu 5 kanal için yazdı. 5 kanalın 4 üne 2 takım midi girersin bass bölümüne bası girersin ama ekstra tiz girersen yanabilir ya da ohm düşer dedi

5 kanal anfiyi dediğim şekilde bağlantı yaptırırsanız hiçbişey olmaz hocam omajda değişmez aynı kalır

• RNNN kullanıcısına yanıt

tamam ustam çok sağolasın.ya ekstra crossover alacağım ya da direnç takacağım inşallah bu iki işlemde fazla tutmaz bütçem çok yok çünkü

ikinci el 250-350 aralığında bulursnuz crossover olmazsa direnç taksın siz bu sistemi bağlatacağınız yere gidin (o arkadaşa değil) durumu anlatın onlar çözerler muhtemelen ellerinde çıkma 2.el crossoverda vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.