Bildirim
5 gün sonra ramazan ayı başlıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Allah tuttugumuz oruclari,ibadetleri abul etsin. _____________________________ -
Ne yapak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkesin gözü önünde yemek yememeyi tercih edebilirsin yada saygı gösterebilirsin
_____________________________ -
-
Tutmayankar tutanlara saygı göstermeyi unutmamalı. Toplum için içecek ve yiyecek tüketmemeli. Biraz daha sağduyulu ve hoşgörülü olunmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Gelsinde dışarı çıkıp milletin gözünün önünde dondurma yiyeyim
_____________________________ -
süppppper olacak. şimdi bu mutlulugu yasamak icin cokertme zeybeii oynaayacam. hoşgeldin ramazan. ozeledim valla ne guzel progralmlar oluyor, sahura kadar pc de oynuyoruz sonra iftarı beklemek o tatlı telaş falan süper. geçen ramazanda sahurda bolbol breakin bad izledim artık rüyalarıma girdiydi. bu ramazanda da felsefiktik takılıcam kitap yaxzacam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 13 Haziran 2015; 14:11:42 >
Amma seviyesiz varmış forumda.
İnşallah ulaşırız bakalım _____________________________ 
-
Yarım saat dışarıda durunca insan su içinde kalıyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Ne kadar saygisiz varmis forumda benimsemiyosan saygi goster cok mu zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77BA090AF -- 13 Haziran 2015; 14:25:26 >
Millete sokakta yiyip içmeyin diye dikte vermeyin artık arkadaş. Bende tutabildiğim kadar tutuyorum daha hiç kimseye yanımda yeme, içme demedim. Orucun anlamı zaten millet yiyip içerken senin Allah için bunları yapmamandır.
Ramazan boyunca sürekli açım diye söylenen, gün boyunca uyuyan, sokakta yemek yedi- içti diye milleti döven insanlardan gına geldi bana._____________________________ make DH great Again
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Evet çok az bir süre kaldı. 120 saat sonra (5 gün)