Şimdi Ara

5 dakika'da bir internet gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar D-LINK WIRELESS DSL2640T modelli modemi kullanıyorum.Bu akşam 19:00'a kadar sorun olmamasına rağmen 19:00 da kesilmeye başladı ve 5-6 dakikada bir gidip gelmeye başladı.Acaba nedendir?Nasıl çözüm bulabiliriz?

• Hat değerlerin nasıl bir ss yollar mısın bakalım bir kez.
  • http://img166.imageshack.us/img166/7973/laytlq7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan85 -- 30 Temmuz 2008; 21:08:09 >
  • up önemli arkadaşlar lütfen yardım
  • Splitter ve telefon hattında problem olmadığını varsayarak söyleyeyim. Modemde g.dmt modu Modulation olarak denedin mi ? Benim modemim ADSL2+ desteklemesine rağmen ADSL2+'ya geçtiğinden beri devamlı kopuyordu. Bir kez g.dmt dener misin ? Sonuç değişmezse yine konuşalım burada. Aynı sorunu ben yaşadım 1 hafta boyunca.

Hat değerlerin çok güzel gözüküyor bu arada. Sorunun ev kaynaklı yani modem veya kablo, splitter kaynaklı gibi gözüküyor. Evde Digiturk var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Splitter ve telefon hattında problem olmadığını varsayarak söyleyeyim. Modemde g.dmt modu Modulation olarak denedin mi ? Benim modemim ADSL2+ desteklemesine rağmen ADSL2+'ya geçtiğinden beri devamlı kopuyordu. Bir kez g.dmt dener misin ? Sonuç değişmezse yine konuşalım burada. Aynı sorunu ben yaşadım 1 hafta boyunca.

Hat değerlerin çok güzel gözüküyor bu arada. Sorunun ev kaynaklı yani modem veya kablo, splitter kaynaklı gibi gözüküyor. Evde Digiturk var mı ?

digiturk yok söylediklerinin hepsini düşündüm hocam ama bu akşam birden bire çıkması 1 saat önce düzelmesi kopmaması şimdi yine başlaması kafamda soru işaretleri yarattı bu arada g.dmt mod'a nasıl geçeceğiz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan85 -- 30 Temmuz 2008; 23:23:30 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 20 gündür bu sorun bende de var.Fakat sadece başlarda oluyor.Örneğin açışıştan sonra 2 kere gidip geliyor sonra bağlantı hiç kopmuyor. TTnet işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Son 20 gündür bu sorun bende de var.Fakat sadece başlarda oluyor.Örneğin açışıştan sonra 2 kere gidip geliyor sonra bağlantı hiç kopmuyor. TTnet işte

hocam ttnet'tenmi kaynaklıu sorun arayıp durumu bildirmem mi gerekir?
  • Modemi resetlemeyi deneyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Modemi resetlemeyi deneyiniz.

zaten hani atıyorum pc'yi kapadığımızda modemi fişten çekiyoruz ya wireless tekrar taktığımızda açtığımızda resetlenmiş olmuyormu?
  • Modemin arkasında reset için toplu iğne girecek bir delik olması lazım

Oradan resetleyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Modemin arkasında reset için toplu iğne girecek bir delik olması lazım

Oradan resetleyiniz.

Evet fabrika ayarlarına döndürdüm 30dakikadır modemin kurulması ayarlar falan yaptım şimdilik bir sorun gözükmüyor 15dakikadır bakalım işe yarar ise bununla ilgili bir konu açacağım ki herkes faydalansın
  • Evet 18.dakika'da yine koptu apartmandakilere de sordum onlarında dün benim gibi başlamış acaba sorun ne olabilir?

Edit:2.bağlanışının daha 1dakikası dolmadan yine kesildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan85 -- 31 Temmuz 2008; 13:48:36 >
  • O zaman hattınızda bir problem olabilir.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayıp arıza kaydı yaptırınız.
  • kopma derken tam olarak neyi kastediyorsun arkadaş, modemin ışıkları sönüyor hat tamamen gidiyor sonra kendiliğinden geliyor mu? yoksa ışıklar normal yanarken ağ bağlantın mı kopuyor.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozali

kopma derken tam olarak neyi kastediyorsun arkadaş, modemin ışıkları sönüyor hat tamamen gidiyor sonra kendiliğinden geliyor mu? yoksa ışıklar normal yanarken ağ bağlantın mı kopuyor.?

ışıklar yanıyor ağ bağlantısı gidiyor
  • o olay bende de hemen hergün bir kere oluyor ağ gidiyor 30 saniye sonra tekrar geliyor, hatta biraz önce yine oldu, ben bir çözüm bulamadım bulanı da henüz göremedim malesef, artık bu duruma alıştım hiç uğraşmıyorum ama sende çok sık oluyormuş... ağ kopmasının telekomla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama yanılıyorda olabilirim, sanırım modem ve pc arasındaki bir problemden oluyor...farklı bir modem bulabilirsen onunla dene bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozali

o olay bende de hemen hergün bir kere oluyor ağ gidiyor 30 saniye sonra tekrar geliyor, hatta biraz önce yine oldu, ben bir çözüm bulamadım bulanı da henüz göremedim malesef, artık bu duruma alıştım hiç uğraşmıyorum ama sende çok sık oluyormuş... ağ kopmasının telekomla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama yanılıyorda olabilirim, sanırım modem ve pc arasındaki bir problemden oluyor...farklı bir modem bulabilirsen onunla dene bakalım sonuç ne olacak.

söylediklerinizi zaten düşündüm ama apartmandaki diğer kişilere de sordum sonuç aynı onlarda da modem ve pc ilişkisi ise diğerlerinde olmaz gibime geliyor.Yani bir çözümü olmalı mutlaka öyle düşünüyorum

• aynen bizim ofistede gidip geliyo aradık arıza bıraktık ..bazende yönlendirme sayfası geliyo..

ilk aradığımızda hattınız bu hızı kaldırmıyo dedi
    bende daha once 4 kaldırmadığı ıcın 2 ye düşürdük bu güne kadar sorun yoktu şimdimi başladı sorun dedim ..
    kafalarına göre sallıyorlar teknik servis ancak arayınca doğru bilgi alıyorsun yoksa ilk görüştüklerin bir şey bilmiyo..

neyse halledersek nasıl olduğunu yazarım

bunu başaramıyoralr bakalım vdsll2 de neler gelecek basımıza

sorun onlardan sen kurcalama bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 31 Temmuz 2008; 15:09:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.