Bağlı olduğunuz santralde calışma yapıyor olabilirler bunun dışında verdiğiniz hat sinyal kalitesi çok iyi.Bunun dışında modeminizden kaynaklanan bir sorun olabileceğini düşünüyorum.Modemize gelen elektirik hattında dalgalanmalar modeminizi etkiliyor olabilir.
modemin sayfasında yazılımı güncelle diye bir bir başlık olması gerekiyor sanırım ....
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan85
quote:
Orjinalden alıntı: loveslave
Arkadaslar 2 gün önce bizim arkadastada oluyordu arkadas modemin yazılımını güncelledi sorun ortadan kalktı bir deneyin isterseniz sizde ...
Benim arkadaşımda(üstteki mesajda belirttiğim) her değeri normal çıkınca görevli tarafından bir link'e yönlendirilmiş ve yaptığı güncelleme sonucu hatası geçmiş.Güncelleme derken bu arada nasıl bir güncelleme ve nerden bulabilirim? Modemimin modeli ve markası D-LINK WIRELESS DSL2640T
Bağlı olduğunuz santralde calışma yapıyor olabilirler bunun dışında verdiğiniz hat sinyal kalitesi çok iyi.Bunun dışında modeminizden kaynaklanan bir sorun olabileceğini düşünüyorum.Modemize gelen elektirik hattında dalgalanmalar modeminizi etkiliyor olabilir.
Hocam biraz daha açabilirmisin nası kontrol edebilirim iyi olup olmadığını değerlerin bu arada 2 saattir kopmuyor aman nazar değmesin
Evet arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler biraz önce Teknik Servis'ten bana geri döndüler ve sorunumun çözüldüğünü belirttiler.Üstteki mesajda belirttiğim gibi zaten 2 saattir hiç kesilmedi.Ama anladım ki Telekom müşteri hizmetlerinde işi bilen biri denk geldimi size işiniz çok çabuk halloluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme