Şimdi Ara

5 ay geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay geçmiş arkadaşlar. 3,5 yıldan sonra 5 ay. Kapısında yatmadığım tekrar başlayalım mı demekten çekindiğim bilemediğim acılar içinde kıvrandığım kendimi zor toparladığım 5 ay. Vay anasını zaman su gibi akıp geçiyor ama insanın aklından silinmiyor ilk sevgilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportifsan -- 6 Haziran 2012; 11:51:13 >

• Biz 11 ayda toparlandik daha 6 ayin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Biz 11 ayda toparlandik daha 6 ayin var.
    bende bunu anlamıyorum madem seviyorsun niye ayrılıyorsun yok sevmiyorsan niye üzülüyorsun sen seviyorsan kız seni sevmiyorsa seni sevmeyen kızı neden seviyorsun.
  • quote:

Zor Bir Durum Maalesef.. Kötü yanlarını düşün.. Seni mutlu ettiği değil de mutsuz ettiği Günleri düşün. Elinden geldiğince Takmamaya çalış. Ben ayrılalı 2 ay oldu Belki pişmanlıklar yaşıyordur belki oda benim gibi üzülüyordur dedim. İçim içimi parçalıyordu sonra bir Öğrendim ki Nişanlanmış Hemde ayrılmamızın üzerinden 2 - 2,5 ay geçmesine rağmen Ondan Sonra Hiç bir şeyi Ve kendime zulüm etmemeyi beynimi onunla meşgul etmemeyi öğrendim.
    ( KISACASI HAYAT HER TÜRLÜ DEVAM EDİYOR )
  • quote:

1 yıl oldu hala toplayamayan adam tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

quote:

1 yıl oldu hala toplayamayan adam tanıyorum

Alıntıları Göster
    şu anda 7 senelik ilişkinin bitmesinin üzerinden 7 ay geçti, bakalım neler olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

şu anda 7 senelik ilişkinin bitmesinin üzerinden 7 ay geçti, bakalım neler olacak..

Alıntıları Göster
    Yüzünü görmedigi halde 1 sene birlikte olup ayrıldıktan sonra ,

2 bira içip omzunda aglayan herif var..

Her piyizdede yapılmaz ki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Alıntıları Göster
    Tam alıştım derken hobaa bir daha aklıma geliyor. Önümüzde çok örnek var aslında arkadaşlar. Barışan da oluyor barışmayanda. Zamana bırakıyoruz bırakılan zamanı ziyan etmeden. Ama çok sancılı geçiyor her gün. Hiç bir fotoğrafına bakmadan özlemine bile hançer batırarak. Bazen elim ayağım git diyor bazen gitme. Ve yarın doğum günü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportifsan

Tam alıştım derken hobaa bir daha aklıma geliyor. Önümüzde çok örnek var aslında arkadaşlar. Barışan da oluyor barışmayanda. Zamana bırakıyoruz bırakılan zamanı ziyan etmeden. Ama çok sancılı geçiyor her gün. Hiç bir fotoğrafına bakmadan özlemine bile hançer batırarak. Bazen elim ayağım git diyor bazen gitme. Ve yarın doğum günü...

ıns gıtmıssındır hıc bır zaman fırsatını tepme arkana dondugunde keske yapsaydım dememen ıcın gıtmelısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

bende bunu anlamıyorum madem seviyorsun niye ayrılıyorsun yok sevmiyorsan niye üzülüyorsun sen seviyorsan kız seni sevmiyorsa seni sevmeyen kızı neden seviyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAS

quote:

Alıntıları Göster
    5 buçuk senenin ardından 1 buçuk ay geçti. 13 yaşımda aşık olmuştum. Çocukluk aşkı işte beraber büyüdük bu süre içerisinde ilk aşkım o olmuştu. Kız milletine senelerin geçmesi birşey ifade etmiyo hem kendi ilişkimden hemde çevremden ve forumda gördüğüm konulardan bunu çok iyi anlamış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

5 buçuk senenin ardından 1 buçuk ay geçti. 13 yaşımda aşık olmuştum. Çocukluk aşkı işte beraber büyüdük bu süre içerisinde ilk aşkım o olmuştu. Kız milletine senelerin geçmesi birşey ifade etmiyo hem kendi ilişkimden hemde çevremden ve forumda gördüğüm konulardan bunu çok iyi anlamış oldum.

Alıntıları Göster
    Evet hiç ifade etmiyor hemde. Bu kız milletini takmayınca da ah alıyorsun zaten. damn it
  • quote:

quote:

sen seviyorsan kız seni sevmiyorsa seni sevmeyen kızı neden seviyorsun.

Hayatında hiç aşık olmadığını belli ettin arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

quote:

quote:

sen seviyorsan kız seni sevmiyorsa seni sevmeyen kızı neden seviyorsun.

Hayatında hiç aşık olmadığını belli ettin arkadaşım.

Alıntıları Göster
    hiç olmayan bir şey için 10 aydır kendimi bitiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

hiç olmayan bir şey için 10 aydır kendimi bitiriyorum.

Alıntıları Göster
    Şansımı denedim arkadaşlr yapacak bir şey yok artık yine önümüze bakmaya devam :) En kötüsü insanın kendi kendini yiyip bitirmesi
  • quote:

arkadaşı o kadar çok iyi anlıyorum ki anlatamam kelimelere dökemem belki bu ruh halini ama kısacası özetleyeyim

kızı seviyorsun oda seni seviyor aileler çok iyi uyuşuyor evet evlendiğimde yanımda olabilir diyorsun. mantık evliliği yaparsan onun kulu köpeği olursan herşey mutlu bir şekilde ilerliyor. fakaaat sen sosyal bir insansan ve ilgilendiğin meslek-spor insanlarla iletişiminin güçlü olmasını gerektiriyorsa kız arkadaşın aşırı kıskançsa işte çatlaklar oluşmaya başlıyorr ilişkide.

bir bakıyorsun hatunla hayat görüşünüz ortak değil o memur zihniyetinde saat max 10da evde olmak ister sense hiç olmadı gençken ayda yılda bir bara gidip tarzın olmamasına ramen kopmak eğlenmek istersin o ıııh ben sevmem ortamları der
    sen dersin yüzlerce kez gel deniz kıyısında birer kahve içelim o ise her defasında vapurla karşıyakaya geçip orda mangoda alışveriş yapar bu durum süreklidir üstelik içeri onunla mağazaya girmeyişin kabahattir...hep bir taraf feragat eder haklarından o zaman yürür ama gözünü açan taraf, sorunları dile getirdiğinde işler karışır ortaya ayrılık kelimeleri çıkar kısa süreli düzelmeler olur ama her iki tarafta dominantlık gösterir derken bendeki gibi ilişkide çatlaklar fay hattına dönüşür biteceğini bilirsin ama sevdiğin için dişini sıkarsın ha düzelirlerle kendini avutursun çok efkarlandım ne içim doluymuş yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

ıns gıtmıssındır hıc bır zaman fırsatını tepme arkana dondugunde keske yapsaydım dememen ıcın gıtmelısın

katılıyorum dostum sana kesinlikle asla eskiye dönmemek lazım heleki birsefer denenip bitirilmiş bir ilişkiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvandoktoru

quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

katılıyorum dostum sana kesinlikle asla eskiye dönmemek lazım heleki birsefer denenip bitirilmiş bir ilişkiyse

Alıntıları Göster
    2 ay; herşey için, 2 ay.

Herşeyim dediğin hayal kurduğun ilk insanı tamamen içinde öldürmek için 2 ay, ilk aşk için 2 ay, açılan yaraları kendi kendine iyileştirmek için 2 ay, yeni bi ilişki için 2 ay, hayatına o hiç girmemişçesine devam etmek için 2 ay.

Hepsi bu.

Umarım en yakın zamanda atlatırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

2 ay; herşey için, 2 ay.

Herşeyim dediğin hayal kurduğun ilk insanı tamamen içinde öldürmek için 2 ay, ilk aşk için 2 ay, açılan yaraları kendi kendine iyileştirmek için 2 ay, yeni bi ilişki için 2 ay, hayatına o hiç girmemişçesine devam etmek için 2 ay.

Hepsi bu.

Umarım en yakın zamanda atlatırsınız

Alıntıları Göster
    İlk aşklar böyledir. Uzun süreli giden bu tip aşklar zamanla yıpranır. Beni de ilk aşkım bırakmıştı. Biraz sersemledim, sonra benim hediye ettiğim şeyleri başkası aracılığı ile verdi. Ertesi gün önüne attım, kırdım, biçtim. Ağladı sızladı, hiç umrumda olmadı.

Ne ilktir ne de sondur. Bulursun başkasını takma kafaya

• Selamlar benimde 3 yillik iliskimi bitireli bugun 56 gun oldu tek tek saydim 25 gun kopek gibi pesinden kostum yalvardim yakardim bitti dedi bu kadar basit bir sekilde sanki hic bir anlam ifade etmiyormusum kabullenemedim ki hala kabullenemiyorum bilmiyorum ne yapacagimi 1 aydir pesinden.kosmuyorum ne yapior ne ediyor bilmiyorum hayatim perisan durumda 68 kg dan 53 indim hergun aglamakli geciyor gunlerim simdii saat sabahin 5 i resimlerle yasiyorum videolarla avunuyorum.. Okadar cok guvenmistim o kadar cok baglanmistimki anlatamam boyle nasil yasanir bilmiyorum.. O kadar hayat anlamsiz basit geliyor ki o yok iste yok gitti yalanmis herseyi diyemiyorum boyle hayattanda onsuzluktanda biktim.. Psikolojik destek aldim fayda yok ilaclar fayda yok yok yok arkadaslar yok var olan goz yaslari hasret ozlem ve hic eksilmeyen gozyasi zamanla alisiyorum ama o varmis gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.