Bildirim
5-9 Haziran Tatil (YÖK Açıklama Yaptı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisi olan yok mu? -
Yalanlandı bu mağarada mı yaşıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dahil kardeşim sınavımız te 23 hazirana ertelendi ramazanda kol gibi sıcakla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
helal olsun . Cumada büyük ihtimal 5-9 demis 5 den baslıyor 9 da bitiyor. 10da okuldasın. -
Yalanlanmadı mı bu ?
Yalanlanmış olsun ta 15ine ya da 22sine atıcaklar yoksa 1 tane sınavı Arkadaşlar yalanlanmışsa haberi ya da yazıyı paylaşırsanız sevinirim.
-
benim 8-9 da sınavlarım var gerçek mi bu haber ayrıca ramazan başlamadan bitti diye seviniyorduk nereden çıktı bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Haziran 2015; 20:27:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: irriducibili
benim 8-9 da sınavlarım var gerçek mi bu haber
Arkadaşım aradı az önce onu da başka bir arkadaşı aramış bizim finaller iptal oldu 5-9 arası tatil olduğu için demiş. Bilmiyorum internette de bu yazıyı buldum kesin bir şey söylesin biri lütfen. -
bizim okulda herhangi bir duyuru yok şuan sitesine baktım -
Sen ne dusunuyon bu konu hakkında ?
bizdede duyuru yok
Bizim okulun öğrenci işleri hemen yazı yayınlamış. Bizde tatil. -
Kardeşim okulunun sitesine gir bak bizde ilan etmişler iptal olmuş kimi okul uyguluyor kimisi uygulamıyor
Hem yalanlanmış. Yalanlanmamış olsa bile yükseköğretim diyo zaten. Bizi ilgilendirmiyor
Google'da öyle bir haber bulamadım.
Gerçek olsa bile bunun çok önceden planlanmış olması gerekirdi. Millet sınavlarına çalışıyor, dönüş planlarını ona göre yapmışlardır falan. Benim için sorun yok, zaten 5'inde dönüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 1 Haziran 2015; 20:44:27 >
Aynen gerçekmiş. Bizim bütünlemeler ertelenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 2 Haziran 2015; 13:51:52 >
Bizim okulun sitesinde de duyuru yok. 5i son gün olduğu için tatil olmayabilir diye düşünüyorum. Okula göre değişiyor o zaman bu durum. -
liseliler uzaklaşin buradan
Okulda bir açıklama yok.
Ekleme: Tatil kararı şu an bizde de yayınlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hty.enyalios -- 2 Haziran 2015; 17:29:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- misol muadili
- lens gözümde kayboldu
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- kozan kooperatif balı gerçek mı
- bim mülakat soruları ve cevapları
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X