Şimdi Ara

5-9 Haziran Tatil (YÖK Açıklama Yaptı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: marea60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Dokuz eylul rahat olsun 1 gun icin oteleme yapmazlar bunun butu var yaz okulu var hangi bir gune erteleyecekler

Ben de 1 gün için öteliyceklerini sanmıyorum. Ama belli de olmaz şimdi, bütlerin içine öğleden sonraya serpiştirebilirler o günkü sınavı/sınavları.

https://w3.sdu.edu.tr/duyuru/4180/secim-tatili-hakkinda

Evet hocam 1 mesaj yukarıda paylaştım. İnşallah 5indeki sınavları ötelemezler. Ama son sınav gününü de öteliycekler gibi görünüyor.

ötelenmiş işte abi daha ne ötemezler

"Üniversitemizde 5-9 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılması planlanan sınavların yeni tarihleri, ilgili Birim Yönetim Kurulu’nda yapılacak olan gerekli değişiklikten sonra ilan edilecektir. "

Bi umuttu sadece benimkisi Yahu 5inden sonra sınav yok işte 5ini dahil etmesinler, baş kaldırsınlar bişey yapsınlar. Erteliycekleri zaman çok saçma bi tarihe denk gelicek çünkü.

• Benim 4unde bitiyo da ev arkadasim sabahtan beri sovuyo 200 lira masraf cikti diye boyle is mi olur.

Farketmemisim hocam aslinda komik bi olay
    @Mugetsuga

Edit: Ev arkadasimin bu hafta ici sadece persembe cuma sinavi vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marea60 -- 2 Haziran 2015; 17:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

Benim 4unde bitiyo da ev arkadasim sabahtan beri sovuyo 200 lira masraf cikti diye boyle is mi olur.

Farketmemisim hocam aslinda komik bi olay
    @Mugetsuga

Benim için sorun yok 2 saatlik yola gidip gelirim ama 200 tl masraf yapmak zorunda kalıcak arkadaşlar da var şimdi YÖK bu masrafı karşılasın madem kendi cebinden. Böyle iş olmaz gerçekten ben de dünden beri sövüyorum
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    iyi mi oldu kotu mu oldu bilemedim ins but tarihleri degismez onlarida 1 hafta ileri atarlarsa tatil fln yapamam ben daha bide staj yapacam

• degismicekmik bizim bolumun sayfasinda oyle yaziyo

makina mühendisleri için tatil yok SDÜ de, diğerleri içinde olmaz bence

http://muhendislik.sdu.edu.tr/makinemuh/tr/haber/onemli-duyuru-11765h.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 2 Haziran 2015; 17:27:39 >
  • Anadolu için bilgisi olan var mı ? OGÜ Kabul etmemiş
  • Yapacakları işi...... Ulan biz şu finaller bitsede kurtulsak diye düşünüyoruz bu dengesizlerin yaptığına bak bari daha önceden düzenleseydiniz hadi beni geçtim şehir dışında okuyan arkadaşlarımin uçak biletleri yanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

iyi mi oldu kotu mu oldu bilemedim ins but tarihleri degismez onlarida 1 hafta ileri atarlarsa tatil fln yapamam ben daha bide staj yapacam

Hangi bölüm hocam seninki?
  • Şu matematik sınavı gireydi baya sevinecektim ama şuanda benim açımdan da baya gereksiz tatil

• YÖK'ün bu kararı, özellikle öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda aldığı öğrenildi.

http://m.aksam.com.tr/guncel/universitelere-secim-tatili/haber-410057

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

makina

http://muhendislik.sdu.edu.tr/makinemuh/tr/haber/onemli-duyuru-11765h.html

Tam da ona bakıyodum ben de makinadayım İlk defa sınav var diye seviniyorum

• duyuruyu sildi sdü
  • quote:

duyuruyu sildi sdü

Fakülteler kendi duyuru yaptı şimdi hocam bi bak sen de hangi bölümdeysen.
  • quote:

quote:

duyuruyu sildi sdü

Fakülteler kendi duyuru yaptı şimdi hocam bi bak sen de hangi bölümdeysen.

gördüm onu benim seçmeli var zaten, seçmelinin olduğu bölümden de kendi bölümümden de duyuru yok şimdilik.
  • Bu ülkedeki hiçbir olay akıl ve mantık ile açıklanamaz arkadaşlar. 1 yıl önceden belli bir seçim günü için nasıl düzenleme yapılmaz ve 1 hafta kala yapılır. Bu öğrenciler biletlerini almışlar gün öncesinden şimdi napacaklar bileti yanan arkadaşlar? Ampülcü arkadaşlara bir şey olmaz uzun adam onların zararını karşılar muhakkak en kötü belediyelerin otobüsleriyle alır memleketine gönderir oyunu versin diye. Benim 4'ünde bitiyor beni etkilemiyor fakat beni etkilemiyor diye susamam gücüme gidiyor arkadaş...
  • quote:

tatil iptal

https://w3.sdu.edu.tr/duyuru/4181/secim-tatili-hakkinda

5i tatil değil son gün sınavları iptal değil
  • Bütlere kalmadığım için sıkıntı yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bütlere kalmadığım için sıkıntı yok :D

/>

memleketimde okuduğum için hiç sıkıntı yok işime bile geldi 5 inde boru gibi sınavım vardı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.