Şimdi Ara

5/5 b3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen sezonu unranked bitirdim ve bu sezon 5galibiyet 5maglubiyet alip bronz 3 e atti. Bu nasil is yahu karsima gelenler kotuydu diycem son mac haric hepsi kiran kiranaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük atıyor,tekrar çık diye.
  • ben de unranked hesabımla solo olarak 8w 2lose aaldım silver1 attı. ama oynadıklarım oyuncular ilk 2 maçtan sonra hep season5 plat veya dia idi.
  • Iyyy bronzları almayı ne zaman bırakacaklar foruma?
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler galiba kazaninca 30 felan gelicektir arkadasta oyle olmus da

• Normal
  • öncelikle merhabalar unranked maçlarınızda sadece w/l oranının önemi yok emin olun sizi yerleştirecek olan şey mmr'ınızdır mmr belirlenirken sadece w/l oranına bakılmaz kille katkınız vs.gibi şeylerede bakılır arkadaşımı 6/4 w/l oranı ile gümüş 2 attığını hatırlatırım ordanda hızlı hızlı gold 2 bitirdi saten rahat olun hocam iyi oynuyorsanız ilk oyunlarınıza çok iyi adamlar atacak her win aldığınızda 30 lp kaybettiğinizde 5 lp gidecek yani rahatça çıkarsınız o yüzden o kadar dert etmeyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1.6 - 1.3 Tüketim
    6 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hi Im Volvex H kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. İyi forumlar.

• Hi Im Volvex H kullanıcısına yanıt
    İyi oynayıp kazanmaya devam ederse afk bırakan flamer noob alt seviye oyuncu nerde var sana atacaktır.Günde 7 maç sabit kazanıp bırakman lazım bundan etkilenmemek için.
  • Yeni sistem böyle maalesef.
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Ben gunde bir iki mac atip cikiyorum onlarda eglenmek icin zaten nasus jun ap jung bot wyasuo felan eglenceli yani bi oyunu bu kadar ciddiye almayin birde euwda bilerek feedleyenve trolleyen olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Volvex

öncelikle merhabalar unranked maçlarınızda sadece w/l oranının önemi yok emin olun sizi yerleştirecek olan şey mmr'ınızdır mmr belirlenirken sadece w/l oranına bakılmaz kille katkınız vs.gibi şeylerede bakılır arkadaşımı 6/4 w/l oranı ile gümüş 2 attığını hatırlatırım ordanda hızlı hızlı gold 2 bitirdi saten rahat olun hocam iyi oynuyorsanız ilk oyunlarınıza çok iyi adamlar atacak her win aldığınızda 30 lp kaybettiğinizde 5 lp gidecek yani rahatça çıkarsınız o yüzden o kadar dert etmeyin derim.

O arkadaş benim

Pre seasondan dolayı sanırım 6 4 yapınca gümüş 2 attı.

sezon 4den beri olan hesap ise 5/5 ile gümüş 4 attı.

Geçen sezonki mmr'niz çok önemli ve pre season döneminde nasılsa pre season diye maç kaybettiyseniz mmrnizi düşürdü.

Gümüş 4 bitirdiniz diyelim, pre seasona girdik platin'e kadar yükseldik. Tabi MMR'mizde yükseldi. Platinden gümüş'e düştük MMR'mizde düştü.

Bir arkadaş sanırım forumda yazmıştı gümüş 2 bitirip platine kadar yükseldi 3/7 ile gold 3atmış.

• Benide 5/5 ile gold 1 e attı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.