Şimdi Ara

5.1 ses sistemleri tavsiyeleri .. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5+1 ses sistemi istiyorum... Piyasada Creative inspire 5.1 85-90 $ civarlarında. Ancak kablo boylarının kısa olması, ayaksız olmaları gibi dezavantajları mevcut... Bana alternatif , ancak onun kadar kaliteli birşeyler tavsiye eder misiniz ?

Mesela Logitech nasıldır ?

• o fiyata Logitech X-530.

http://www.eternal.com.tr/asp/show_stock.asp?product=LOGIZ5500

isteğinizi karşılacağını düşünüyorum ikinci ürün baya pahalı ama görmeniz açısından link verdim

• ilki işinide görür ama param var ve ses gücünü seviyorum dersen ikinici derim tam 500w ses çıkışı var tam bir müzik seti özelikleride çok iyi bir buferı var çok deli birşey iki modelde iyi logiteck ses konusundada çok iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

http://www.eternal.com.tr/asp/show_stock.asp?product=LOGIX530

http://www.eternal.com.tr/asp/show_stock.asp?product=LOGIZ5500

isteğinizi karşılacağını düşünüyorum ikinci ürün baya pahalı ama görmeniz açısından link verdim

• Kesinlikle diana 5+1 tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd24290
    to be or not to be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    5+1 ses sistemi arızalı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x530

eski nick manyetico
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
    Mustafa Kemal

• LOGITECH X530 70W RMS 5.1 gözüme iyi göründü...
    Creative ile karsılastırıldıgında neler söylenebilir peki ?

Mesela kabloları creative gibi masadan 2 metre uzaklaşmanıza izin vermeyecek tipte mi ? Böyle olunca 5+1 kulaklıktan pek farkı kalmıyor da ? Creative' in dehaları şaşırtıyor beni bazen!

499 $ lık alete gelince, evet alet süper... ama maddi anlamda bozar beni
  • x530 güzel ama kabloları kısa yaklaşık 4 mt
  • Kabloları pek dert etme gözün kesen modeli git al. Bende Creative İnspire 5200 var. Kablolar normalden biraz büyük odalar için yetersiz kalıyor. Bende bu durumda soluğu elektirkçide aldım. Kablo uzunlukları 4'er metre olan hoparlörleri önlere yerleştirdim. 2'şer metre olanlara ise uzatma kablosu alarak uzattım. Tabiki kabloları kesmene gerek yok uygun jacklardan kullanarak istediğin kadar uzatma yapabilirsin ben öyle yaptım ve çok memnunum.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • kardeş bendede sendeki modelden var bende uzatmak istiyodum fakat kabloyu kestirmemek için yapmamıştım bahsettiğin jakları herhangi bi elektrikçiden bulabilirmiyim bide bulsak bile sesin performansında herhangi bideğişme olmuyo dimi yani orjinalikten ayrılmıyo...

Orjinalden alıntı: libido06

kardeş bendede sendeki modelden var bende uzatmak istiyodum fakat kabloyu kestirmemek için yapmamıştım bahsettiğin jakları herhangi bi elektrikçiden bulabilirmiyim bide bulsak bile sesin performansında herhangi bideğişme olmuyo dimi yani orjinalikten ayrılmıyo...

Yok ben herhangi bir bozulma hissetmedim. Bağlantıları düzgün bir şekilde yaparsan sorun olmaz. Al uydulardan birini yanına elektirikçiye git jack'ını göster. Bunun gireceği x tane jack, aynı bundan x tane uç, x metrede uzatma kablosu de onlar verirler. Jack başı 25 kuruş civarı olması lazım...
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • arkadaşım geçen bende ondan aldım ben çok memnunum ama ses kartımı değiştirmem gerekiyo kablo ve ayaklık seni engellemesin kablo yaptırabilirsin sanırım ek olarak ama ayaklık sorunsa bilemem nasıl çözebilrsin bi önerim yok en ucuzdawww.mavibilgisayar.com da bulabilirsin

Orjinalden alıntı: supremum

Kabloları pek dert etme gözün kesen modeli git al. Bende Creative İnspire 5200 var. Kablolar normalden biraz büyük odalar için yetersiz kalıyor. Bende bu durumda soluğu elektirkçide aldım. Kablo uzunlukları 4'er metre olan hoparlörleri önlere yerleştirdim. 2'şer metre olanlara ise uzatma kablosu alarak uzattım. Tabiki kabloları kesmene gerek yok uygun jacklardan kullanarak istediğin kadar uzatma yapabilirsin ben öyle yaptım ve çok memnunum.

aynı marka kolonları aynı sıstem ıle kullanıyorum.uzattım ve herhangı bır problem yasamadım.gercekten net ve guzel ses alabılıorum
  • Arkadaşlar benım ses sistemi srs55watt philips siyah bişi teknosadan aldım şimdi hala satılıyomu bilmiyorum ama cok memnunum daha cok para verip baska sistemler alan arkadaslarım da oldu ama bnm kini gorunce sasırıyolar modelini tam hatırlamıorum bulursam yazıcam ama

Fikir olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 26 Aralık 2005 22:51:14 >
    EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
  • sağolun... Kablo uzatma olayı aklıma geldi ama seste bozulma olur diyorlardı... Olmadı öyle yaparım !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.