Şimdi Ara

5.1 ses alamıyorum,lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.ses sistemimle ilgili bir problemim var.birçok sey denedim fakat çözemedim.bilgisayarımda creative 24 bit 7.1 ses kartım var. ses sistemi olarak voica v90 aldım.gerekli bağlantıları yaptım.creative'in yazılımındaki test kısmından test ediyorum ve sesler doğru çıkıyor.5.1 destekli bir oyun oynuyorum,oyun içinde de sesler gayet güzel çalışıyor,bütün kolonlardan ses geliyor.ancak dvd film ve divx(AC3 codecli) seyrederken 5.1 seçeneğini seçmeme rağmen, hiç bir filmden 5.1 ses alamadım, ön sol , ön sağ ve subwoofer dışındaki kolonlardan ses çıkmıyo.film için powerdvd 6 pro yazılımını kullanıyorum.
    bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim.
    şimdiden teşekkür...

• filmın seskalitesi 5+1 degılse alamzsın bazı dvd lerde var hepsınde yok zannımca ayrıca dvd playerın ayarlarından da bakmalısın ses ayarlarından
  • yani sana olmayan sesi veremez ama stereo yu 5.1 e cevıren prolar var ama kalitede bi degışıklık yok sadece sesi 5 e boluyor.. dvix ve dvd nın 5.1 oldugundan emın ol
  • SEN Bİ DE ses kartının driver ını yeniden yüklemeye bakkk bazen işe yarıor böle şeylerr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 amfi yapıcam.YARDIM!!!
    9 yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.