Şimdi Ara

5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
35
Favori
54.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Eğitim de okusam bölüm de okusam ilk hedef akademisyenlik olacak zaten hocam.

    Anadoluyu mu biraktin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem öyle niye bu kadar çalıştın kardeş
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 27 Temmuz 2016; 23:54:17 >
  • Kac dogumlusun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdigin isi yap
    Birak senin arkandakiler kont. acildigi icin sevinsin birak doktor olsunlar zengin olsunlar para,luks sonsuza kadar onlarin nasil olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off onca üniversitesinin Tıp seçeneğine rağmen gidip en iyi üniversitenin 22 binden aldığı bölümü seçmek mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilköğretimden kasıt 5-6-7-8. sınıflar farkındasınızdır umarım TEOG diye bir sınav var ve şuan 5 öğrencimden bir tanesi 7. sınıf öğrencisi. Kendi hayatımı kurduktan sonra eğer akademisyen olamazsam yapacağım ilk şey eksik derslerimi tamamlayıp lise öğretmenliği için 2. diplomayı almak olacak. Bu süre zarfında bile lise öğrencilerine özel ders vermemem için hiçbir engel yok. Hiçbir veli diploma istemiyor. Önemli olan daha çok tecrübe ve bilgi. Bu sebepten dolayı 4 tane lise öğrencim var ve 3 tanesiyle mezun olana kadar devam edeceğimizi kararlaştırdık şimdiden.
  • Biraderim yaz oku hayırlı uğurlu olsun tıp okuyanların hepsi uzman olmuyor, mühendislik okuyanların hepsi de çok iyi şirketlerde veya imkanlarda çalışmıyor. Sen eğer planlamanı yaptıysan kafan da hayırlı uğurlu olsun. Forum da bi arkadaş var Türkiye 1. Olmuş adam meslek olarak özel öğretmenliği seçmiş. Yani herşey fakülte de ve bölümde bitmiyor çoğu şey insanın kendin de. Aldırma başkalarına kendin için en iyisini sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Hocam ilköğretimden kasıt 5-6-7-8. sınıflar farkındasınızdır umarım TEOG diye bir sınav var ve şuan 5 öğrencimden bir tanesi 7. sınıf öğrencisi. Kendi hayatımı kurduktan sonra eğer akademisyen olamazsam yapacağım ilk şey eksik derslerimi tamamlayıp lise öğretmenliği için 2. diplomayı almak olacak. Bu süre zarfında bile lise öğrencilerine özel ders vermemem için hiçbir engel yok. Hiçbir veli diploma istemiyor. Önemli olan daha çok tecrübe ve bilgi. Bu sebepten dolayı 4 tane lise öğrencim var ve 3 tanesiyle mezun olana kadar devam edeceğimizi kararlaştırdık şimdiden.

    hocam sen zaten kara vermişsinde ben sana direk liseye yürü o zaman ikisine de verirsin diy demiştim teoga girenlere verilen matı integral türev anlatan hoca her türlü anlatır, benim fikrim bu yönde o yüzden en iyi matematik bölümünü yazmanızı öneriyorum :)




  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerinizi çok beğendim hocam. Bunları ben de çok düşünüyorum ve öğretmenler hakkında yaptığınız yorumların aynısını ben de yapıyorum. Kesinlikle haklısınız. Eğer öğretmen olursam yapmamam gerekenleri çok iyi biliyorum. Arkasından sövdüğüm hocalarım saolsun.

    Lise matematik öğretmenliği yapmayı daha çok isterim aslında ama yanlış hatırlamıyorsam eğitim 5 yıl, Kayseri'de yok, ataması ilköğretim matematik öğretmenliğine göre çok daha az gibi sebepler var. Akademisyen olamazsam ve normal öğretmen olarak atanırsam ilk işim en kısa zamanda lise matematik öğretmenliği için eksik derslerimi tamamlayarak 2. diplomayı almak olacak.
  • cenghover kullanıcısına yanıt
    Düşünmüyor değilim hocam . Sonrasında öğretmenlik yapmak istersem formasyon süreci vs sıkıntı olabilir. Büyükşehir düşünmeyince de pek iyi seçenekler kalmıyor açıkçası. Fakat akademisyenlik açısından daha avantajlı olacaksa ve formasyon vs kolay olacaksa seçimimi temel bilimlerden yana kullanacağım gibi duruyor. Erciyes matematik bölümünde bir akademisyen tanıyorum. En kısa zamanda bu konuyu onunla konuşacağım.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hem devlet hem de koç dan burs alacaksın. Yurt falan da bedava. Tercihlere az kaldı konuş bence de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayınca çok pişman olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lycosthene kullanıcısına yanıt
    Bilimsel çalışmalar yapmak belki en çok isteyeceğim şey fakat kriterlerimi okumuşsunuzdur hocam. Kriterlerimden dolayı koç veya boğaziçi tercih etmeyi pek dusunmuyorum açıkçası. En kısa zamanda Erciyes matematik bölümünde tanidigim bir akademisyen ile gorusecegim bu konuyu. Bakarsiniz bölüm yazarım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazKızıı kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    Hocam maddiyat odaklı dusunmedigimi anlamanızı için daha ne yazmam gerek bilemedim. Para dusundugum en son şey. Sadece aileme yük olmak istemediğimi ve bir an once kendi hayatımı kurmak istedigimi yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Evet okumuştum küçük şehir istediğini unutmuşum :) . Bence bölüm yazmak en güzeli olur , akademisyen tanıdığın eminim bir çok soru işaretini giderecek daha doğru adımlar atmanı sağlayacaktır . Hayatta başarılar :)
  • lightflood L kullanıcısına yanıt
    Daha nasıl gerçekçi olayım hocam. Varsa bir öneriniz buyrun söyleyin ve öğretmenlikle kiyaslayalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eregenthov44 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yatay geçiş yap ve o üniversiteden kurtul. Bu sene öğrenci alamiyorlar. Yök yasak koydu. Daha bugün Münir hoca üniversitenin kapanmak üzere olduğunu söyledi bana . Biz bir hata yapıp yazdık o üniversiteyi fakat siz hiç mi haberleri takip etmiyorsunuz ? Çok fazla yatay geçiş yapan var. Daha bugün bir takim belge almak için okula gittiğimde bi pilotaj öğrencisinin yatay geçiş belgelerini hazırlıyorlardı. Elini çabuk tut derim. Bi an önce araştır söylediklerimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    İlk hedefim akademisyenlik zaten hocam. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.