Bildirim
4x600ml Clear + 2x150ml deo 64 tl - GG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dörtlü paket olarak Amazon’dan Mayıs ayında aldım. Seriden kaynaklı olabilir ama kalite farkı vardı. İade ettim. Şikayetvari üzerinden de belirttim. Elimdeki ürünü alıp inceleyecekler. Fiyat uygun. Alacak olan varsa kontrol etsin. Bendekilerin üretim tarihi 19.03.2020’ydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler bilgi icin, ürünlerim geldiğinde kontrol edicem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam. Ben aşağı yukarı 5 yıldır aynısını kullanıyorum. Bu aldıklarımda mentol kokusu çok azdı, o ferahlık hissi de yoktu. Tahmini seri kaynaklı bir sorun. Umarım sizinkiler sorunsuz çıkar.
Aldım teşekkür ederim bilgilendirme için _____________________________ Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper Ultimate | Sony DualSense Wireless Controller | SteelSeries Arctis 7 2019 Edition | Samsung HW-Q990D 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | Unifi Dream Machine SE + U7 Pro Max | Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8A | -
Teşekkürler faydalandım. _____________________________ -
Link yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler hocam iki ürünede ihtiyacım vardı.
Trendyol üzerinden evipak satıcısından almıştım bende kalite farkı bariz şekilde belli oluyor. Unilever inceleme yapmadan bir şey diyemeyiz dedi. Bakalım ikinci pakete geçicem onda da aynı olursa incelemeye gönderirim. -
Sahte olma ihtimali var mı?
Unilever telefonda biz bile bakarak anlayamıyoruz, laboratuvar ortamında test edilmesi gerekli dedi yan etki görmediğim için pek bir şey yapmadım. Marketten aldığım 550ml vardı paketi, kokusu aynıydı. Arka kısımda üretim bilgilerinin yer aldığı beyaz kısımdaki yazılar 2 pakette silinmişti. quote:
https://www.trendyol.com/clear/men-hizli-stil-2si1-arada-sampuan-600-ml-x3-p-35297737?boutiqueId=495295&merchantId=116071_____________________________ -
Facebook marketplace bölümüne bakarsanız max 10 tl ye istediğiniz her şampuan var. %100 sahte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUVARLAĞIMTIRAK -- 29 Ağustos 2020; 21:37:11 >
Sonra kafamda niye saç kalmadi
Tesekkurler faydalandım.
Benim aldıklarım Amazon’un kendisindendi. Sahte olanları da olabilir ama tahminim üretimle ilgili bir tasarruf veya sorun olduğu.
sahtesi çok, dikkat etmek gerekquote:
Orijinalden alıntı: Ozann
Dörtlü paket olarak Amazon’dan Mayıs ayında aldım. Seriden kaynaklı olabilir ama kalite farkı vardı. İade ettim. Şikayetvari üzerinden de belirttim. Elimdeki ürünü alıp inceleyecekler. Fiyat uygun. Alacak olan varsa kontrol etsin. Bendekilerin üretim tarihi 19.03.2020’ydi.
migros carrefour dışında şampuan almıyorum güven vermiyor internettekiler, hatta satıcısı hepsiburada olanlar genelde sorunsuz olur ama oradan aldığım head and shoulder bile şüpheli geldi. kimyasal ürünlerde şampuan deterjan çok fazla sahte var. yıllık 1 alana 1 bedavadan aldıklarım var stokladım şampuan duş jeli yıllık carrefour yada migro alırım onları kullanırım bidaha hiç almam yıl boyunca. migros ve carrefourun direkt üretimden palet palet aldığı konusunda sağlam bilgilerim var 
ama şu da bir gerçek satıcı marketçok bu adamlardan 35 tl ye trendyol üzerinden 3 lü dove sıvı sabun aldım ilk açtığım dove sıvı sabun orjinal olduğuna güvendiğim daha önce almış olduğum dove ile aynı kalite aynı yoğunluk ve aynı kokuda çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 30 Ağustos 2020; 12:44:45 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android