Şimdi Ara

4S SARI EKRAN SAHİPLERİ TANIŞALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sari ekran problemi olanlar cihazlarını ve nerenden aldıklarını yazsınlar bahtsizlar olarak birbirimizi tanıyalım önerilerde bulunalim
    Ben başlıyorum: 4S 16 gb siyah electroworldden aldım genpali sari ekranlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarı ekran bir problem değil. Diğer telefona göre daha sarı duruyor sadece. Başka marka telefonları hiç karşılaştırdınız mı ? Bi samsung s2 ile yan yana koyun telefonu s2 nin beyazı mavimsi duruyor. Daha başka telefonların daha başka. Barışık yaşayın telefonunuzla =)
    i love my iphone:)

Orijinalden alıntı: webislander

bilkomdan aldım
    ekranımın sarı olduğunu yanına iphone4 koyuncaya kadar anlayamamıştım
    ekranım sarı ama mutluyum çünkü hiç rahatsız edici değil
    i love my iphone:)

Hocam sarılığın da derecesi var benimki çok sari değil birçok karşılaştırmada arkadaslara göre daha beyaz duruyordu ama kardesimin 4si de benimkinden daha beyaz duruyor yani ama ben de çok rahatsız değilim beyaz bir ekranla yan yana tutmadikca çok belli olmuyor ha dedigim gibi bazı iphonelarda o kadar sari ki kıyaslamaya gerek bile kalmadan anlaşılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler, App store soho'dan alındı 64 GB 4s, sarı ama seviyorum bu sarılığı, itouch 4'üm vardı onla karsilastirinca bariz belli oluyordu ama sıcaklığı beni sardı, çok sevdim, mağdur değil mutluyum :D
    Edit: beyaz 4s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 24 Mayıs 2012; 15:04:34 >

Orijinalden alıntı: prank31

Baskan ben 2. Kere iade ettim baska yerden aldim bembeyaz ekran cikti bu seferde power tusu calismiyo bugun gnepya gidicem :)

Hocam nereden aldın da iade ettin en son beyazı Çıkanı nereden aldın

DONANIM
    #DirenApple
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Baskan ben 2. Kere iade ettim baska yerden aldim bembeyaz ekran cikti bu seferde power tusu calismiyo bugun gnepya gidicem :)

Hocam nereden aldın da iade ettin en son beyazı Çıkanı nereden aldın

İst bilisimden 2 kere aldim sari ekran vardi parami aldim sonra dartyden aldim genpa garantili o beyazdi ama on of tusu calismiyodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada montreal Apple Store dan almıştım iPhone 4 ümü sarı ekran sorunu yok sarı ekranli telefon gördüm ve bence pek bir sorun yaratmıyor aksine beyaz ekranın parlaması nedeniyle yazıları okumak güçleniyor gözü yoruyor sarı ekran sorunu olanlar dert etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 24 Mayıs 2012; 22:25:35 >

Orijinalden alıntı: Joyeux

Kanada montreal Apple Store dan almıştım iPhone 4 ümü sarı ekran sorunu yok sarı ekranli telefon gördüm ve bence pek bir sorun yaratmıyor aksine beyaz ekranın parlaması nedeniyle yazıları okumak güçleniyor gözü yoruyor sarı ekran sorunu olanlar dert etmesin

Evet kardesimin 4s i de bembeyaz ve özellikle safaride gezinirken vs çok göz yoruyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.