Şimdi Ara

4s Dokunmatik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 4s imin ekranında problem oluştu, ekranın ortasında ince diklemesine sütun halinde bir bölge zaman zaman çalışmıyor parmağımı sağdan sola veya soldan sağa sürterken o bölgeye geldiğimde parmağımı çekmişim gibi davranıyor ve bunu herzaman yapmıyor kimi zaman sorunsuz çalışıyor, tuşlar kitliyken bu problem oluşursa tuş kilidini açmakta zorlanıyorum aynı şekilde gelen aramayı cevaplamakta :)) bazende bu sorun oluştuğunda dokunmadığım yerlere dokunuyor kendi kendine, klavyedeysem rastgele harflere basıyor ana ekrandaysam uygulamaları çalıştırıyor vs vs.. bikaç yerde okuduğuma göre bi soket değişmesi gerekiyormuş doğrumudur yoksa illa ekranın veya dokunmatiğin değişmesi gerekirmi ? fikri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim telefoncuya gösterme fırsatım olmadı henüz.

• Merhabalar, ne yazıkkı dokunmatik panelenizde arıza var ve ekranla birlikte değişmektedir. Soket olayını nerden duydunuz bilmiyorum çok amatörce ve saçma bir yaklaşım olmuş bu imkansız fakat soketin dişlerinde eğrilme varsa düzeltilir ve stabil çalışabilir bakmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Aralık 2012; 0:14:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhabalar, ne yazıkkı dokunmatik panelenizde arıza var ve ekranla birlikte değişmektedir. Soket olayını nerden duydunuz bilmiyorum çok amatörce ve saçma bir yaklaşım olmuş bu imkansız fakat soketin dişlerinde eğrilme varsa düzeltilir ve stabil çalışabilir bakmak gerek

Umarım öyle basit birşeydir, dokunmatik panel ve ekran değişmesi 150 tl civarına patlıyor sanırım haftasonu şehirdışında olacağım önümüzdeki hafta içi gösteririm artık birkaç telefoncuya, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.