Şimdi Ara

4s %10-%20 şarz varken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4s var telefonun şarzı %10-%20 ye inmeden kapanıyor dahada şarza takmadıkça açılmıyor şarza takın işareti çıkıyor ne yapmamız lazım ??

• itunes üzerinden restore -

eğer düzelmez ise ve garantiniz varsa -

batarya değişimi yada cihaz değişimi alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

itunes üzerinden restore -

hocam cihaz dubai den alındı 4s in ilk çıktığı zamanlar faturası filan herşeyi var fakat garantisi bitti i tunes üzerinden restore yaptığımda telefonda kilitlenme filan bir sorun olmaz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek Adnan -- 2 Şubat 2015; 14:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek Adnan

quote:

itunes üzerinden restore -

hocam cihaz duabi den alındı 4s in ilk çıktığı zamanlar faturası filan herşeyi var fakat garantisi bitti i tunes üzerinden restore yaptığımda telefonda kilitlenme filan bir sorun olmaz demi

yok restore -

son sürüme format atmak gibi biişey- sıfırdan kuracak cihazınızı
  • ladım peki cihazı ayarlardan fabrika ayararını geri yükledğimde kilitlenirmi ??
  • quote:

ladım peki cihazı ayarlardan fabrika ayararını geri yükledğimde kilitlenirmi ??

hayır niye kitlensin

cihazınız icloud kilitli ( çalıntı ) değilse , yani icloud şifrenizi biliyorsanız hiçbirşey olmaz . format atmış olacaksınız
  • quote:

quote:

ladım peki cihazı ayarlardan fabrika ayararını geri yükledğimde kilitlenirmi ??

hayır niye kitlensin

cihazınız icloud kilitli ( çalıntı ) değilse , yani icloud şifrenizi biliyorsanız hiçbirşey olmaz . format atmış olacaksınız

hani ilk başta pasaporta kayıt filan ıvır zıvır bişeyler varya ondan dedim format atınca sorun olmazmı diye tamam hocam çok sağolun bilgilendirdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu sifirla
    Telefonun kurulumunu yap
    Sarj %20 uyarisi verince sarja tak ve %100 doldur
    %100 olunca 40 dakika daha sarjda beklet
    Bu kadar

Bu da etki etmediyse bataryanizin omru bitmis demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 2 Şubat 2015; 15:36:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Telefonu sifirla
    Telefonun kurulumunu yap
    Bu kadar

hocam peki bataryayı nasıl değiştirebiliriz kaç tl ücret öderim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Telefonu sifirla
    Telefonun kurulumunu yap
    Bu kadar

hocam peki bataryayı nasıl değiştirebiliriz kaç tl ücret öderim ?

Kendin degistirirsen toplam maliyeti 50 lira(yan sanayi batarya)
    Apple store en az 3-4 kat daha pahaliya degistiriyor .ama orjinal

• Arkadaşlar olayı acıklamıs. Sen bi restore dene olmazsa batarya kendin değiştirirsin. 4s gibi eski bir telefona 200 tl batarya değişim ücreti verilmez apple storeda. 50 tl ye kendin değişirsin mis gibi kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Store da değiştirin bence öyle bir düşünceniz varsa batarya hiç şakaya gelmez gerçekten

• Batarya bozuktur.

• Restore dene.
    Benim 4S' te öyle.
    Benimkinin bataryası öldü ama.

• Örümcek Adnan kullanıcısına yanıt
    Ios kaç kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Ios kaç kullanıyorsunuz ?

ios 8 ama ios 7 ikende böyleydi
  • Yapman gerekenler

1) Kaiibre
    2) Restore
    3) Pil değişimi

Bunları sırasıyla yaparak sonunu çözebilirsin, kalibreyi biliyorsundur zaten 0 layıp full edip kullan, restore itunes'a bağlayıp geri yükle seçeneğiyle, pil değişimi de telefoncu yardımıyla olur, dilersen kendin de değiştirebilirsin, internetten parçaları sipariş edip, geçmiş olsun.
  • Çoğu telefonlar %20'den sonra şarj aptallaşır hocam. Yani bu Note serisindede Galaxydede böyledir (bir süre sonra tabiiki) şuan bende iphone 5 kullanıyorum şarjım %20'nin altında iken bi bakıyorum %3 düşmüş sonra bakıyorum %10'a çıkmış sonra %15 ken şarja takıyorum bakıyorum aslında %2 kalmış.

Servise yollamakta veya pilini değiştirmekte falan fayda var tabiiki ama bir çok markada bir çok modelde karşılaştım ben bu sorunla kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimOkde

Çoğu telefonlar %20'den sonra şarj aptallaşır hocam. Yani bu Note serisindede Galaxydede böyledir (bir süre sonra tabiiki) şuan bende iphone 5 kullanıyorum şarjım %20'nin altında iken bi bakıyorum %3 düşmüş sonra bakıyorum %10'a çıkmış sonra %15 ken şarja takıyorum bakıyorum aslında %2 kalmış.

Servise yollamakta veya pilini değiştirmekte falan fayda var tabiiki ama bir çok markada bir çok modelde karşılaştım ben bu sorunla kardeşim

i5'iniz batarya değişim programındaysanız gidin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SelimOkde

Çoğu telefonlar %20'den sonra şarj aptallaşır hocam. Yani bu Note serisindede Galaxydede böyledir (bir süre sonra tabiiki) şuan bende iphone 5 kullanıyorum şarjım %20'nin altında iken bi bakıyorum %3 düşmüş sonra bakıyorum %10'a çıkmış sonra %15 ken şarja takıyorum bakıyorum aslında %2 kalmış.

i5'iniz batarya değişim programındaysanız gidin

Valla usta telefonu burdan aldım şu operatörlerden taksitle, garantiside hala devam ediyor ama inan çok üşeniyorum :D Üst kilit tuşu bozuldu, 5 ay ekrandaki o kapama yeriyle idare ettim sırf üşengeçlikten şimdi kendi kendine düzeldi kullanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.