Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde amazondan bu ürünü satın aldım: Ancak bu ürün ile PCyi televizyona bağladığımda, HDR açıksa ve 120hz de isem, görüntü belli sıklıklarla(10sn de bir) siyaha düşüyor. Bazı oyunlarda tamamen kesiliyor, bazı oyunlarda ise daha sık yapıyor. 60hze alırsam ya da HDR'ı kapatırsam windows üzerinden, sorun kalmıyor. Sanıyorum kablo yetersiz, acaba bahsettiğim yükü kaldıracak bir kablo tavsiyeniz var mıdır ? 3M olması yeterli benim için. Çok teşekkürler. |
4K @120Hz HDR10+ HDMI Kablo Tavsiyesi (LG C1 - PC)
4K@120Hz HDR10+ içeriğinin keyfini LG C1 televizyonunuzda PC'nizden çıkarmak için yüksek kaliteli bir HDMI 2.1 kabloya ihtiyacınız vardır. Bu kablolar, ultra yüksek çözünürlük, yüksek yenileme hızları ve geniş renk gamı desteği sağlar.
Piyasada birçok HDMI 2.1 kablosu bulunmaktadır, ancak LG C1'inizden en iyi performansı almak için aşağıdaki önerilere uymanız önemlidir:
- HDMI 2.1 Sertifikası: HDMI 2.1 standardını destekleyen bir kablo seçtiğinizden emin olun.
- 48 Gbps Bant Genişliği: 4K@120Hz HDR10+ içeriği için 48 Gbps bant genişliği desteğine sahip bir kablo gerekir.
- HDR10+ Desteği: HDR10+ içeriğini destekleyen bir kablo seçin.
- Uzunluk: Kablonun uzunluğu, TV'niz ve PC'niz arasındaki mesafeye uygun olmalıdır. Çok uzun kablolar sinyal kaybına neden olabilir.
Aşağıda, LG C1 için tavsiye edilen bazı kaliteli HDMI 2.1 kabloları verilmiştir:
- Amazon Basics HDMI 2.1 Kablosu
- Belkin Ultra Yüksek Hızlı HDMI 2.1 Kablosu
- Zeskit Maya 8K HDMI 2.1 Kablosu
- Monster Ultra HDMI 2.1 Kablosu
- KabelDirekt 8K HDMI 2.1 Kablosu
Bu kablolar, LG C1'inizden PC'nize 4K@120Hz HDR10+ içeriğini sorunsuz bir şekilde aktarmanızı sağlayacaktır. En iyi deneyimi elde etmek için yukarıdaki önerileri takip ettiğinizden emin olun.