Şimdi Ara

4G den sonra adsl fiyatları ve fiber alt yapı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 4g geldikden sonra gsm ile internete çok daha hızlı bağlanılabilecek? Peki bu 4G ye operatörler hazırlarmı? Bu 4g geldiğinde adsl fiyatlarında ciddi bir düşme olur mu? Ülkenin fiber alt yapısı 4g yi destekleyecek kadar yerine oturdu mu?

Bu konularda bilgi verebilecek var mı?

• Sende çok şey düşünüyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günümüzde mobil inernet ile kablolu internet arasındaki asıl fark hız değil kota. 4g isterse adsl'in 100 katı hızında olsun, kota olduğu sürece yine muadil olmayacak.
  • Bulunduğum bölgede fibernet yok 3g mobil internetimle daha hızlı giriliyor internete. Çünkü adsl'de rekabet yok ama gsm'de az da olsa var.
  • Bence ucuzlar fakat bir fark olmaz. 4G ile daha çabuk AKK biter, ayrıca pazarlama taktiği olur çıkar 4G. Hakkını vermezler teknolojinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Bence ucuzlar fakat bir fark olmaz. 4G ile daha çabuk AKK biter, ayrıca pazarlama taktiği olur çıkar 4G. Hakkını vermezler teknolojinin.

MECBUR VERECEKLER, dünya 200-300 mbps leri görürken bunlar hala 8 le 10 la mı avutacak milleti.

AKK ya bişey diyemem ama
  • Fiyatlar düşmesin, şu nalet akk kalksa yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Bence ucuzlar fakat bir fark olmaz. 4G ile daha çabuk AKK biter, ayrıca pazarlama taktiği olur çıkar 4G. Hakkını vermezler teknolojinin.

MECBUR VERECEKLER, dünya 200-300 mbps leri görürken bunlar hala 8 le 10 la mı avutacak milleti.

AKK ya bişey diyemem ama

Hocam bu forum gibi kendini bilen kesimler teknolojinin hakkını vermeyenlerden o hakkı almaya çalışıyor zaten. Neden iPhone dendiğinde hiç bir özelliğini bilmeden; ''Çünkü bu iPhone'' diyen kişiler gördüm. Yani teknoloji böyle bir şey.

+4G çıkıyor Ahmet?
    -Biliyorum, ben de 4G' ye geçeceğim.
    +Hacı bunun ne özelliği var?
    -Adı üstünde 4G olum.
    +Tamam da ne işe yarıyor?
    -Yeni teknoloji işte. 10Mbit internet veriyormuş..

• Upload hızı yine yerlerde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 16 Mart 2015; 20:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusunda birşey söyleyemem fakat gsm operatörlerinin 4g ye hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, ericsson da çalışan biri olarak türkiyedeki operatörlere 4g desteği çoktan verildi, altyapı hazır, test aşamasında halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Fiyat konusunda birşey söyleyemem fakat gsm operatörlerinin 4g ye hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, ericsson da çalışan biri olarak türkiyedeki operatörlere 4g desteği çoktan verildi, altyapı hazır, test aşamasında halen.

peki hocam bu frekans farklılıkları nasıl olacak

misal bir operatör 800 ü alacak diğer 1600ü mü alacak yoksa hepsi her frekansı alabilecek mi?

bide en yüksek hız olan 2600 mhz yi sadece telekom alacak diyorlar diğerleri bu yüksek hızlara çıkamayacak mı.

800 ile 2600 arasında ki hız farkı nasıl olur testlerde ne kadar hızlara kadar çıkılıyor şehir içlerinde?

• Şu an 4. operatör yolda, o sadece 2600 de çalışmak üzere ayarlandı onu biliyorum fakat diğerleri hakkında bir fikrim yok, çünkü bende şirket içinde bunları duyuyorum, asıl yaptığım işin maalesef frekans bantları veya operatörlerle alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Şu an 4. operatör yolda, o sadece 2600 de çalışmak üzere ayarlandı onu biliyorum fakat diğerleri hakkında bir fikrim yok, çünkü bende şirket içinde bunları duyuyorum, asıl yaptığım işin maalesef frekans bantları veya operatörlerle alakası yok

4. operatör ttnet olacak diye yazanlar olmuş , sanırım bir şekilde internet tekelini elinden bırakmak istemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.