Şimdi Ara

4ever Edwird(Fan clupumuz kurulmuştur) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
10
Favori
32.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu edwird in sonu ne oldu :) , güncellenmedi mi halen yerine birçok çakması çıktı da tutmadı :)
    -
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwird

"ünivden mezun olacaktım artık yaz zamanı geldiğinden anne baba basbasa tatile cıktılar mezuniyet törenine gelmelerini istemistim ama dedemden kurtulmak icin deden gelir dediler ve balgamcı dedemi bırakıp gittiler ertesi gün mezuniyete gittik dedem sahaya en yakın koltuğa oturdu kürsünün oraya ben dedemden hep kacıyordum stadta cunku hep tukuruyordu arkadaşlarımın yüzüne utanıyordum, hatta ben bir kıs arkadasımla konusurken olum git bana su al ağzım kurudu dedi dedim dedim dede burda su olmaz dedim kızın yanında ağzıma tükürdü utancımdan yerin dibine girdim, tören başladı sonra sıra bana geldi adım anons edildi, oradan tam hikayeden diploma aldım tam kamera beni çekerken dedemin önünden geçiyordum dedem oturduğu tiribünden bana balgam fırlattı, balgam taktığımız kepin sallanan ipine isabet etti ve kepim yere düştü, sonra tekrar balgam fırlattı, ordan her gecene balgam atıyordu çılgına dönmüştü, bütün stad bunları büyük ekrandan görüyordu, herkes şok oldu hasan şaşa yaptıkları auuv tezahüratını yaptılar bu olay kameraya kaydedildi mezuniyet günü dedem balgamları ve tükürükleriyle beni rezil etti"

• quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

quote:

Orijinalden alıntı: edwird

"ünivden mezun olacaktım artık yaz zamanı geldiğinden anne baba basbasa tatile cıktılar mezuniyet törenine gelmelerini istemistim ama dedemden kurtulmak icin deden gelir dediler ve balgamcı dedemi bırakıp gittiler ertesi gün mezuniyete gittik dedem sahaya en yakın koltuğa oturdu kürsünün oraya ben dedemden hep kacıyordum stadta cunku hep tukuruyordu arkadaşlarımın yüzüne utanıyordum, hatta ben bir kıs arkadasımla konusurken olum git bana su al ağzım kurudu dedi dedim dedim dede burda su olmaz dedim kızın yanında ağzıma tükürdü utancımdan yerin dibine girdim, tören başladı sonra sıra bana geldi adım anons edildi, oradan tam hikayeden diploma aldım tam kamera beni çekerken dedemin önünden geçiyordum dedem oturduğu tiribünden bana balgam fırlattı, balgam taktığımız kepin sallanan ipine isabet etti ve kepim yere düştü, sonra tekrar balgam fırlattı, ordan her gecene balgam atıyordu çılgına dönmüştü, bütün stad bunları büyük ekrandan görüyordu, herkes şok oldu hasan şaşa yaptıkları auuv tezahüratını yaptılar bu olay kameraya kaydedildi mezuniyet günü dedem balgamları ve tükürükleriyle beni rezil etti"

ne bağlamcı dedeymiş ya gül gül geberdim,mezardan yazıyorum

• edwird nerelerdesin

Denizlere hakim olan dünyaya hakim olur...
  • hakketan ya 5 yıl olmuş acaba o dar hatırlayıp vay be ne günlerdi diyormudur.

Ayrıcı yeni edwird lara dokunmayın bırakın c.s.b yada okumayın gibi şeyler yazmayın köreltmeyin yeni yetenekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • _____________________________

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

Canon 1100d + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III + EF 50mm f/1.8 II + Canon 75-300 f/4-5.6 III
  • Simdi nerede acaba? Ne yapiyor :(

Orijinalden alıntı: black_67

D.H repliklerinin çoğunun çıkış noktası edwird mı ?

Ayrıcı yeni edwird lara dokunmayın bırakın c.s.b yada okumayın gibi şeyler yazmayın köreltmeyin yeni yetenekleri

+1 Herşeye kendini bişey zannedip okumayın yazan aynşaynler yüzünden bi daha edwird felan gelmez.İmkansız böyle tipler oldukça.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah edwird nerelerde kimbilir yediler adamı be !
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.