Şimdi Ara

49 inç lg smart tv 2100tl metro market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
5.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg 49lh590v modeli 2100 lira üstelik 6 taksit de var ihtiyacı olan değerlendirsin

450hz full hd
    Wepos 3.0
    Wifi
    Vs diğer özellikleri var
    Vatanda 2700

3d 4k yok ama fiyat süper

Reonda gördüm kampanya stoklar bitene kadar devam ediyor
    http://www.lg.com/uk/tvs/lg-49LH590V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 5 Eylül 2017; 23:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG TV almayın pişman olursunuz.
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş emek vermiş bir fırsat paylaşmış, sizde destek olma açısından diyin ki ;

Bu model şöyle iyidir böyle iyi değildir

Varsa şu şu şu kronik sorunları vardır diye,

Pazarda önemli bir payı olan lg ile ilgili direk lg almayın pişman olursunuz ?? Niye

Mesela ben tv alma Arefe'sinde yim her açılan konuya bakıyorum şimdi bu tv ti neden almayayım ( diğer baktığım markalar da Philips ve Samsung )

*imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildcats -- 5 Eylül 2017; 18:50:39 >
  • yıllar öncesi hd ready 32" tv almıştık 1500e hala canavar gibi fakat eski panel kaliteleri varmı tartışılır
    ben 49"axen bakıyorum 1100 bulursam alacagım 1000tl yani bi tv parası fark var sharp panasonic bilinmesede tv de 1 numara bunlar bence.
  • Lg telefon konusunda servisi 1 numara yeterki karşındakine bağrıp çağırmadan prosedürleri hatırlatman yeterli.

Tv dede kanal geçişlerine yavaş denmiş her tvninki yavaş

Başka bir kronik sorunundan bahsedeni görmedim çevremdede yılllardır lg kullananlarda memnun.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Ben bizimkilere tam 2 yıl önce awox almıştım. 49" şimdi kendi evime de bulsam alacam 4K vs önemli değil çok ben o tv ye bide hd uydu alıcısı almıştım gayet iyi olmuştu

Bakalım ama bizimki kalın olacak gibi geliyor :)

• fiyat çok iyi marka LG smart ve 49 inc.. gerçekten iyi..

ihtiyacım yok ama alacak olanlar kaçırmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Full hd tv almayin o kadar para veripte. 40 43 inc olsun uhd olsun daha tatminkar.

• servis sorunu varmış
    dogrumu?
    mal satıyor ama servis yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Ben kısaca yazıp geçtim bir zahmet sizde araştırın zor olmasa gerek ? Sadece bu forumda bile yüzlerce memnun olmayan kişi ve yorumları var. Bende yaklaşık 1 ay kadar önce fırsat denk geldi diye zamanda kısıtlı olması sebebiyle araştırma gereği duymadan 43uj651v modelini almıştım. Televizyonda ışık sızması çıktı ve LG "ışık sızması bir hata değildir" diyerek başından savdı televizyon elimde kaldı öyle kullanıyorum.

Şikayetvara bakın yüzlerce belki binlerce şikayet var ama 2 senedir hiçbir şikayete cevap yazmamışlar.

Bir sorun yaşamazsanız şanslısınız ama sorun yaşarsanız LG ürünün arkasında durmuyor ortada kalıyorsunuz.

Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz.

Hala almak isteyen varsa buyursun alsın.

kendi evimde 2 annemlerde 1 emiştemler de 2 tane olmak üzere 5 adet lg tv var daha yakın tanıdıkılarım da var ancak bu 5 tv sürekli gözönümde olduğu için söylüyorum hiçbiri arıza çıkarmadı kendi tv lerimin biri 1 diğeri ise 3 senesi olacak görüntü kalitesi , smart uygulaması , performansı bence gayet iyi ayrıca ışık sızması neye göre problem sayılmıyor daha ramazan ayında atkadaşımın samsung unda ışık sızması talebi geri çevrildi yani sadece lg mi bunu önemsemeyen ? işkembeden konuşmadan önce adam gibi yaz millet anlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Ben kısaca yazıp geçtim bir zahmet sizde araştırın zor olmasa gerek ? Sadece bu forumda bile yüzlerce memnun olmayan kişi ve yorumları var. Bende yaklaşık 1 ay kadar önce fırsat denk geldi diye zamanda kısıtlı olması sebebiyle araştırma gereği duymadan 43uj651v modelini almıştım. Televizyonda ışık sızması çıktı ve LG "ışık sızması bir hata değildir" diyerek başından savdı televizyon elimde kaldı öyle kullanıyorum.

Şikayetvara bakın yüzlerce belki binlerce şikayet var ama 2 senedir hiçbir şikayete cevap yazmamışlar.

Bir sorun yaşamazsanız şanslısınız ama sorun yaşarsanız LG ürünün arkasında durmuyor ortada kalıyorsunuz.

Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz.

Hala almak isteyen varsa buyursun alsın.

kendi evimde 2 annemlerde 1 emiştemler de 2 tane olmak üzere 5 adet lg tv var daha yakın tanıdıkılarım da var ancak bu 5 tv sürekli gözönümde olduğu için söylüyorum hiçbiri arıza çıkarmadı kendi tv lerimin biri 1 diğeri ise 3 senesi olacak görüntü kalitesi , smart uygulaması , performansı bence gayet iyi ayrıca ışık sızması neye göre problem sayılmıyor daha ramazan ayında atkadaşımın samsung unda ışık sızması talebi geri çevrildi yani sadece lg mi bunu önemsemeyen ? işkembeden konuşmadan önce adam gibi yaz millet anlasın

adam işkembeden sallamıyor başından geçen olayı anlatıyor, inanmak zorunda değilsin. benimde lg marka tv ile problem yaşıyorum, avukatla görüştüm miktar yüksek olduğu için tüketici mahkemesine vereceğim, malının arkasında durmayan firma.. evrak ve belgelerle kanıtlarım.. yolun düşerse gel bir çayımı iç rezilliği gör. her markada sorun yaşayabilirsin ama bazı modellerde kronik sorunlar hat safhada.. bence dikkatli olmalı ve insanlara sizinde başınıza gelebilir demenin bence sorun olmamalı. çünkü para kolay kazanılmıyor.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Sizin sorun yaşamamış olmanız başkasının sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor.

Ben sıfır televizyonda sorun yaşadım ürünün arkasında durmadılar.

Işık sızmasını hangi firmalar hata olarak kabul etmiyorsa almazsınız olur biter.

Fırsat denk geldi diye atlamayın araştırın öyle alın.
  • Ben ciddi ciddi almayı düşünüyorum var mı extra bilgisi olan ve buraya yazmak isteyen arkadaşlar? 49 INCH Bu fiyata banada hayli uygun geldi ...

• Kendi kullandığı tv bozulmamış olanlar yine tvsi bozulup canı yananlara sarmış. Kimsenin yalan söyleyecek hali yok. LG tvsi bozulup servise yolu düşenler anlar derdimizi. Diğer markaları bilmem ama LG almayın,bizim canımız yandıda söylüyoruz. Kimsenin hiçbir markanın adamı değiliz. 2 sene sonra garantisi dolunca power kartı değişen tv bu sefer anakart için serviste. Bayramdan önce verildi, 470 lira ücret ödenecek. Evraksa evrak fotoğrafsa fotoğraf ne isterseniz. Şikayet var sitesine girin bakın binlerce insan yalanmı söylüyor? LG yazılımdır paneldir çok iyi ama anakart power kart Lgde "genellikle" garanti bittikten sonra bozulan parçalar. Çok ultra, inanması güç bir indirim olmadıktan sonra ben lg tv almam, risk olarak görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Lg telefon konusunda servisi 1 numara yeterki karşındakine bağrıp çağırmadan prosedürleri hatırlatman yeterli.

Tv dede kanal geçişlerine yavaş denmiş her tvninki yavaş

Başka bir kronik sorunundan bahsedeni görmedim çevremdede yılllardır lg kullananlarda memnun.

3.500 tllik tvmin ekranı catladı 5cm kadar ekran için 5.500 tl fiyat çekti servis.Yani ekranı yaptıracagıma o parayla aynı tvden 2 tane alabiliyorum gerisini sen düşün bu olay başıma 2 yıl önce geldi.

• isik sizmasi "bana gore" kesinlikle sorun degildir, rahatsiz edici de degildir. kullandigim iki tvde de isik sizmasi var ve sadece ekrana goruntu gelmediginde "aaa, isik dengesizmis la" oluyorum. ayrica milletin "boyle is mi olur" diye bahsettigi bulutlanma olayi da her ikisinde de var ve yine sadece izledigim seyin icerigine degil de paneldeki o golgeye odaklanirsam anliyorum ancak. o bakimdan zerre kafama takmadim, kafam rahat bir sekilde sorunsuz kullaniyorum cihazlari. sinir harbi yasayacagima keyif aldim aldigim cihazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

isik sizmasi "bana gore" kesinlikle sorun degildir, rahatsiz edici de degildir. kullandigim iki tvde de isik sizmasi var ve sadece ekrana goruntu gelmediginde "aaa, isik dengesizmis la" oluyorum. ayrica milletin "boyle is mi olur" diye bahsettigi bulutlanma olayi da her ikisinde de var ve yine sadece izledigim seyin icerigine degil de paneldeki o golgeye odaklanirsam anliyorum ancak. o bakimdan zerre kafama takmadim, kafam rahat bir sekilde sorunsuz kullaniyorum cihazlari. sinir harbi yasayacagima keyif aldim aldigim cihazdan.

Sana Katılıyorum.
    LG Servis iyidir
  • Grunding

Işık sızması

3 kez birebir değişim

Sorgusuz - sualsiz

• Lg 42lb580 modelinden almıştım revaçta olduğu zamanlarda garantisi bittiği gibi bozuldu. Kimse de tamir edemedi. 2 yılda son nefesini verdi makina. Ama görüntü kalitesinden çok memnundum.

• lg ye bayağı gömüyorsunuz haklıda olabilirsiniz servis ile pek işimiz olmadı. ama hatırlayan varsa hızlıaldan 55" lb730 aldıydık 2 tane abimin elektronik hassasiyetinden :) onun çerçeve darbeli geldi hızlı servise gösterdik hızlıal değilim yaptı. onun dışında servislik işimiz olmadı herhangi bir sorunda yok hala kullanıyoruz. ALLAH nazardan saklasın :) o günün şartlarında iyi fiyata almıştık hatta bu günün şartlarındada iyi fiyat aslında :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.