Şimdi Ara

4870X2 ye vista 32 bit mi 64 bit mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler vista yükleyecem ama hangisini yükleyeyim bir fark var mı bunlar arasında
    Q9550
    2x2 4 gb ram 1066
    hd 4870x2
    p5q deluxa
    herkese teşekür ederim

• tabiki 64-bit
    32 bit in maximum gorecegi memory 4gb tır toplamda (ekran karti,sistem ram i dahil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

tabiki 64-bit
    32 bit in maximum gorecegi memory 4gb tır toplamda (ekran karti,sistem ram i dahil)

Olabilir ama adam oyun oynayacaksa 4 gb ile 3.2 gb arasında hiç bir fark yok.Testleri bile var bu konu ile ilgili.32 bit yükle ama 64 bit yüklicem diyosan bi dene istersen
  • 2 gb ram var bende 64 bit vista kullanıyorum ve oldukça stabil ve sağlam çalışıyo.. 64 bit vista yüklemen en doğrusu
  • yaa büyük cogunluğu oyun için ama teknofiyatttan baktım bii fiyat farkı yk 32 ile 64 arasında hatta bazen 32 daha pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00x men00

yaa büyük cogunluğu oyun için ama teknofiyatttan baktım bii fiyat farkı yk 32 ile 64 arasında hatta bazen 32 daha pahalı

Hacı sen bide orjinal mi alcan?hacı kopyasını yükle ya kaç küsür para vercen
  • yok sadce orjinallerde fiyat farkı yokta ondan dedim yoksa bill gatesi zengin yapma düşüncen yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı sen bilirsin ya bi dene istersen 64 biti olmadı 32 bit yüklersin ama söliyim oyunda hiç bir farkını görmiceksin.
  • 64 bit her türlü daha iyi... 64 bit destekli oyunlarda daha iyi performans alırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XandP

quote:

tabiki 64-bit

Olabilir ama adam oyun oynayacaksa 4 gb ile 3.2 gb arasında hiç bir fark yok.Testleri bile var bu konu ile ilgili.32 bit yükle ama 64 bit yüklicem diyosan bi dene istersen

kardeşş nasıl fark yok yhaa .. orda 3.2 diyor ama oo bile deill ..

ram test yapma programlarınızla test yapın bakalımm .. görün

benden örnek : eski bilgisayarımda 4gb 667 mhz ram var ..

2 gb ile test yapıyorumm .. okuma : 5120mb/sn alıyo

4 gb ile test yapıyorumm .. okuma : 5741mb/sn alıyo

yani 3.2 gb falan bile olmuyo .. öyle gösteriyo ..

oyunlardada fark varr .. anlık fps düşmeleri olmuyoo

64 bit kullansaydım eski pc de .. "2gb 5120mb/sn " ise " 4gb 10000mb/sn" alırdıı

• 32bit bitti artık, 64bit kurun...
  • farketmez yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weehwet

farketmez yaw...

nası farketmiyo onu anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

farketmez yaw...

oyunlarde ne etkisi var kardeşim..
  • quote:

quote:

quote:

farketmez yaw...

herşey oyundan mı ibaret.. ayrıca 64 bit destekli oyunlarda etkisi var...

• quote:

quote:

quote:

quote:

farketmez yaw...

herşey oyundan mı ibaret.. ayrıca 64 bit destekli oyunlarda etkisi var...

iyi ozaman ne diyim. kursun bi tane 64 bit yada pire

• quote:

toplam 6gb ram olan bilgisayara 32bit kurmak mantikli diyosun yani.32bit sistem ekran kartini 512 ram gorsun sistemide 3.5gb. :)

4gb ramim var.vista64-bit te 800mb bos yer kaldigini gordum

oyunlarda performans farketmeyebilir cunku vistada bos ram kaliyordur ama vistanin ram bagimlisi oldugunu dusunursek ve benim bilgisayar 1.6gb yedigini dusunursek acilista 64-bit her turlu iyi tercihtir

4870x2 ler mutlaka 64-bit kurmali
  • quote:

quote:

toplam 6gb ram olan bilgisayara 32bit kurmak mantikli diyosun yani.32bit sistem ekran kartini 512 ram gorsun sistemide 3.5gb. :)

oyunlarda performans farketmeyebilir cunku vistada bos ram kaliyordur ama vistanin ram bagimlisi oldugunu dusunursek ve benim bilgisayar 1.6gb yedigini dusunursek acilista 64-bit her turlu iyi tercihtir

Ya tamam kurun 64 biti ya alla alla tmm vistayı geçtik ubuntu 64 bit kursun linux kursun tmm al 64 bit senin olsun.Fikrimizi de söleyemeyeceğiz bune ya.4 Gb ram kullandım da ondan biliyorum.Biliyoruz da konuşuyoruz.Arkadaşım sen istedğini yap.64 biti yükle bak test falan yap sonra 32 biti yükle test yap hangisi daha iyiyse onu kullan

• 4870x2 de performans farkedecektir
  • quote:

quote:

quote:

Ya tamam kurun 64 biti ya alla alla tmm vistayı geçtik ubuntu 64 bit kursun linux kursun tmm al 64 bit senin olsun.Fikrimizi de söleyemeyeceğiz bune ya.4 Gb ram kullandım da ondan biliyorum.Biliyoruz da konuşuyoruz.Arkadaşım sen istedğini yap.64 biti yükle bak test falan yap sonra 32 biti yükle test yap hangisi daha iyiyse onu kullan

4gb ram'i biz de kullanıyoruz biz de biliyoruz, 64bit daha iyi. Tek 4gb kullanıpta en iyi bilen sen değilsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.