Şimdi Ara

4870 vb. ile takaslık ASUS EAH 4890 / HTDI / 1GB DDR5. voltage tweak ( çift fanlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    başlıkta belirttiğim gibi. 4870 gibi bir kartla takaslamak istiyorum. kartı 45 gün kullandım, bu forumdan aldım sıfır olarak.
    sadece istanbul içi elden teslimdir . kutusu ve tüm aksesuarları durmaktadır. 2yıl garanti kapsamı olduğunu düşünürsek, (3 yılda olabilir tam bilmiyorum). en az 21 ay garantisi vardır çizgiden.
    kartla ilgili hiçbir sıorun yoktur. inceleme için alttaki linke bakabilirsiniz.
    takasa alacağım kartın garanti ve kutusu olması şarttır,
    takas için üste vereceğiniz miktarı pm ile belirtiniz. yedek kartım olmadığından direkt satmayı düşünmüyorum. kıyaslama açısından fiyat isteyecek olursanız 370tl den değerlendirebilirsiniz.
    diğer 4890 lar ile karıştırmayınız, hepsinden daha serin çalışmaktadır. ve oc kabiliyeti yüksektir, zaten voltage tweak bir karttır. inceleme konusuna bakacak olursanız daha iyi anlarsınız.

eleştirileriniz: xkadir61@hotmail.com
    iletişim: 0536 513 41 51 -- 0507 344 12 51 -- 0532 240 87 51

http://www.donanimhaber.com/Asusun_ozel_tasarim_Radeon_HD_4890_modeli_goruntulendi-13676.htm

fotoğraflar temsilidir, orjinallerinide ekleyebilirim.
     4870 vb. ile takaslık ASUS EAH 4890 / HTDI / 1GB DDR5. voltage tweak  ( çift fanlı)

4870 vb. ile takaslık ASUS EAH 4890 / HTDI / 1GB DDR5. voltage tweak  ( çift fanlı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 21 Aralık 2009; 19:47:27 >

• ürün sadece takaslıkmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

ürün sadece takaslıkmı

yedek kartım olmadığından kartsız kalmak istemiyorum. takas yanlızca standart 4870 yada 4850 vapor toxıc gibi modellerle olabilir. nvidia'da olabilir artık teklife göre değerlendirmek istiyorum. 4850 den daha düşük kart istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 21 Aralık 2009; 0:35:44 >
  • Benim ilanıma baktın mı hocam?

http://forum.donanimhaber.com/m_36305858/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Benim ilanıma baktın mı hocam?

http://forum.donanimhaber.com/m_36305858/tm.htm

baktımda istanbulda kırıkkale diye bir ilce yok
  • p.m.
  • tüm pm'ler yanıtlandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir süre kullandım kesinlikle mükemmmel bir kart diğer 4890 lardan bariz üstün bir kart......
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

Bende bir süre kullandım kesinlikle mükemmmel bir kart diğer 4890 lardan bariz üstün bir kart......

tekekkürler üstat
  • Kıyılır mı bu kart satmaya
  • pmmm
  • arkadaşlar kart belirttiğim gibi bir arkadaşa rezerve. lütfen teklif yapmayınız!
  • kart Louder nickli abimize takaslanarak satılmıştır. hayırlı günlerde kullanması dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.