Şimdi Ara

***ASUS DARKKNIGHT HD4870 1GB 256 BIT ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün forumdan bir arkadaştan alınmıştır..3 aylık felandır kutu garanti herşeyi full aksesuar durmaktadır..Daha üst bir modele geçeceğim için satılıktır.Kartın full ayarlarda açamadıgı bir oyuna rastgelmedim belki gta4 onu da oynamadım..Kırıkkkale elden teslim..İLAN HER TÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR.YORUMLAR P.M DEN..BUNA RAĞMEN YORUM YAPANLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR..

FİYAT:265 TL

***ASUS DARKKNIGHT HD4870 1GB 256 BIT ***

# TEKNİK ÖZELLİKLER Üretici Kodu: EAH4870 DK HTDI 1GD5
    # Grafik İşlemci: ATI Radeon HD 4870
    # Grafik Bellek: 1 GB DDR5 3.6GHz
    # Bellek Veriyolu: 256 bit
    # İşlemci Hızı: 750 MHz
    # Kart Tipi: PCI Express x16
    # Soğutma: 4 Heat-Pipe Dark Night Soğutucu Fan Sistemi
    # TV Çıkışı: Var
    # DVI: 2 adet
    # HDMI: Var DVI-HDMI adaptör ile
    # TwinView: Var
    # DirectX Ver: 10.1
    # OpenGL Desteği: Var
    # İşletim Sistemi: Windows 2000/XP ve Vista uyumlu
    # Ayrıntılar 1: HDMI 1.3 desteği
    # Ayrıntılar 2: Dünyanın en hızlı DDR5 grafik belleği

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 15 Ocak 2010; 10:20:00 >

• pm
  • Arkadaşlar kart satılmazsa ben kullancam..Ona göre teklif verin.@Tecnical gibi 215 veririm felan diyerek gelmeyin sonra gülme krizine giriyorum Kartın sıfırı HB de 380 civarı en ucuz fiyat ise 370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Ocak 2010; 14:14:23 >
  • hacı eski kartımın resminide koysana yaa resimsiz olurmu :)) hayırlı satışlar
  • aga koycamda zaman olmuyo yaw film işinden
  • 666 mantıklı bir fiyat yazarsan bu kartı rahat satarsın hatta alıcısı biile olabilirim. ama mantık çercevesinde.... fazla lafa gerek yoktur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

666 mantıklı bir fiyat yazarsan bu kartı rahat satarsın hatta alıcısı biile olabilirim. ama mantık çercevesinde.... fazla lafa gerek yoktur sanırım.

Sıfırı 370 lira olan bir karta mantıklı bir 2. el fiyatı alabilir miyim sizden? Kartın ASUS oldugunu unutmayınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama burası ikinci el bölümü sıfır fiyatı baz alınmaz ikinci el piyasasına göre fiyat baz alınmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashHit

ama burası ikinci el bölümü sıfır fiyatı baz alınmaz ikinci el piyasasına göre fiyat baz alınmalıdır.

2. el piyasasını kim belirler?
  • Herelde en yüksek teklifi ben verdim hadi son teklifim 225 lira. Asus olunca ne oluyor? asus ekran kartında okadar iyi değil bana gore his ve sapphire daha iyi. eğer uyarsa msj atabilirsin yoksa daha cok gülme krizine girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

Herelde en yüksek teklifi ben verdim hadi son teklifim 225 lira. Asus olunca ne oluyor? asus ekran kartında okadar iyi değil bana gore his ve sapphire daha iyi. eğer uyarsa msj atabilirsin yoksa daha cok gülme krizine girersin

Hocam siz daha 300 de verseniz size satmıyorum niye mi? Asusla diğerlerini kıyasladınız ya helal olsun valla.İşte bu yüzden kartı işi bilmeyen bir insana satamam

• @Tecnical
    asus iyidir bir arkadaşım 2.5 senelik kartını garantiye yolladı (8800 gtx) geldi gtx 275 fark budur asus'un garantisi sağlamdır çoğu firma gibi 2 sene değildir garantisi 3 senedir böylelikle 2.seneden sonraki arızalarda piyango çıkmış gibi üst düzey bir ekran kartı oluverir elinizdeki kart
    asus'un ,evga'nın vb markaların diğerlerinden farkı satış sonrası desteğin daha sağlam olmasıdır fiyatları bu yüzden biraz daha yüksek olur.

arkadaşla dalga geçer gibi yazman da hiç hoş değil senin q6600'ü 300 liradan satmaya çalıştığın;başka parçalarda sıfır fiyatları yazdığın günleri de biliyoruz başkası senin ilanına yazdığın şekilde mesajlar yollasa ne derdin bir düşün bakalım?

quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Herelde en yüksek teklifi ben verdim hadi son teklifim 225 lira. Asus olunca ne oluyor? asus ekran kartında okadar iyi değil bana gore his ve sapphire daha iyi. eğer uyarsa msj atabilirsin yoksa daha cok gülme krizine girersin

Hocam siz daha 300 de verseniz size satmıyorum niye mi? Asusla diğerlerini kıyasladınız ya helal olsun valla.İşte bu yüzden kartı işi bilmeyen bir insana satamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 14 Ocak 2010; 19:55:05 >

• Dogru ben işi bilmiorum sen işi biliyorsun dimi Ekran kartlarının hemen hemen hepsi birbirine benzer markaları en cok ön plana cıkaranda ustlerine taktıkları sogutma sistemleridir.Bunun ustune sana diyecek baska birsey bulamıyorum. Cobi sizin yazdıgınz yorum bastan aşağa bir felaket. 1. si Türkiyede ekran kartlarına verilen servis kartın markasına değil o kartı getiren disbiritör firmaya baglıdır. örneğin çizgi firması bozulan herhangibir ekran kartını fatura tutarı ustunden bozuldugu zaman içerisndeki hangi ekran kartına eş deger geliyorsa o kartla değişimi yapılır ister palit olsun ister asus.2 sene değil 3 sene demişsin. Evgadan haberin olmadıgın bu sözünden belli oluyur. Evganında 2 yıl değil 10 yıldır garanti süresi.Herelde verilen hizmetin kartın markası değil o kartı getiren firmanın etkisi oldugunu şimdi anlamıssındır umarım Ayrıca ben hic bir zaman satısa koydugum bi urunu 300 den koyup 2 ay içinde 225 e vermedim ve herzamanda ilk koydugum rakkamdan sattım.Yorum yazarken biraz daha arastırıp bilgi edinerek yazmanı tavsiye ederim

• @Tecnical sana kızdığım nokta hem fiyatı öldürmen hem de asusu küçümsemen.Yoksa kişisel birşey yok.Forumda önce fiyatları araştırın bence.Verdiğim linkte arkadaş 4870 için 270 istemiş hem de saphire markası buyur.

edit:yeni gördüm fatura tarihi de 12/2008 oysa benimki 09/2009 tarihli

http://forum.donanimhaber.com/m_36904648/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 15 Ocak 2010; 10:10:12 >
  • yok arkadaş sen kendi malın olunca altın fiyatı ver başkasının malına teneke değeri ;
    evgadan haberim var merak etme 5 sene avrupa garantisi ;10 sene global garantisi 15 gün içinde sitesinden kayıt edersen de ömür boyu garanti var
    nerden biliyorsun dersen evga 8800 gt superclocked kullanıyorum zaten önceden de kullandım.
    burda zaten asus,msi gibi markalaın 2 seneden fazla garantili olduğunu söyledim bunun bilip bilememekle ne alakası var distirbitörleri sağlam yani benim söylediğimden farklı birşey söylemiyorsun ki.

quote:

Dogru ben işi bilmiorum sen işi biliyorsun dimi Ekran kartlarının hemen hemen hepsi birbirine benzer markaları en cok ön plana cıkaranda ustlerine taktıkları sogutma sistemleridir.Bunun ustune sana diyecek baska birsey bulamıyorum. Cobi sizin yazdıgınz yorum bastan aşağa bir felaket. 1. si Türkiyede ekran kartlarına verilen servis kartın markasına değil o kartı getiren disbiritör firmaya baglıdır. örneğin çizgi firması bozulan herhangibir ekran kartını fatura tutarı ustunden bozuldugu zaman içerisndeki hangi ekran kartına eş deger geliyorsa o kartla değişimi yapılır ister palit olsun ister asus.2 sene değil 3 sene demişsin. Evgadan haberin olmadıgın bu sözünden belli oluyur. Evganında 2 yıl değil 10 yıldır garanti süresi.Herelde verilen hizmetin kartın markası değil o kartı getiren firmanın etkisi oldugunu şimdi anlamıssındır umarım Ayrıca ben hic bir zaman satısa koydugum bi urunu 300 den koyup 2 ay içinde 225 e vermedim ve herzamanda ilk koydugum rakkamdan sattım.Yorum yazarken biraz daha arastırıp bilgi edinerek yazmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 15 Ocak 2010; 10:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@666
    ilanın ne hale gelmiş be dostum.
    şunu sil baştan açsan ve gereksiz yoruma kaptsan rahat edersin bence.
    tabii ölücü denilebbilecek mesajlara da cevap vermezsen en iyi olur...

kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer...

Yok hocam kalsın ibreti alem için.Forum çöplüğe döndü resmen.Adamın ilanına bakıyorum 270 istemiş aynı karta ve altındaki mesajlarda fiyat iyi,yok güvenilir satıcı yok bu fiyata hiçbiyerde yok v.s Bizim ilana bakıyorum sırf karalama sırf ölücülük.Büyük ihtimal diğer ilanlara iyi şeyler yazanlar bizim ilanları karalıyor ki kendi ilanları satılsın.Çoluk çocuk doldu forum,kasa kapağını tornavidayla açan bilgisayar mühendisi sanıyor kendisini.Bu arada yukarı resim ekledim.Soğutucuyu küçümseyen arkadaşa hediyem olsun

• Ben yaklaşık 15 gün önce powercolor 1gb hd4870 için 240 lira istiyordum.Ki bana göre gayet normal fiyat.Ha benim hd4870 240 ediyorsa sırf "ASUS" olmasından ötürü 265 eder bu kart.Bir hd4870 kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

Ben yaklaşık 15 gün önce powercolor 1gb hd4870 için 240 lira istiyordum.Ki bana göre gayet normal fiyat.Ha benim hd4870 240 ediyorsa sırf "ASUS" olmasından ötürü 265 eder bu kart.Bir hd4870 kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim

Güzel yorumun için çok teşekkürler hocam.Taşı gediğine koymak bu olsa gerek
  • ben olsam sıf bu olanların ustune tecnical a nispet bu kartı bana hediye ederim
    inan bana yapılıcak en mantıklı sey bu gibi gorunuyo su anda sen bilirsin gerci de
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMteria

ben olsam sıf bu olanların ustune tecnical a nispet bu kartı bana hediye ederim
    inan bana yapılıcak en mantıklı sey bu gibi gorunuyo su anda sen bilirsin gerci de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.