Şimdi Ara

4850 satışa çıktı 23.06.08 Stokta !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilginize

"ben de almayı düşünüyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Haziran 2008; 17:48:09 >

• Bak şimdi alma,kullanıcı testi felan yapılsın bir adam gibi inceleme çıksın ona göre alırsın.Biraz daha sabır...
  • Bence ver..
  • quote:

Orjinalden alıntı: madc0de

Bak şimdi alma,kullanıcı testi felan yapılsın bir adam gibi inceleme çıksın ona göre alırsın.Biraz daha sabır...

düşünücem valla.o zaman konu başlığını değiştirmek lazım.ön siparis alınmaya başladı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Bence ver..

Pardonda neye göre? Şirketlerin kendi testlerine göremi? peh..

Kesinlikle bekle, kullanıcı incelemeleri çıksın ortaya şöyle bi, tart ölç ondan sonra al. Kartlar kaçmıyor ya :)
  • aslında biraz daha beklemek var ama yinede 199$ dan giriş yapması şaşırtıcı beklemekte fayda var gibi..
  • Standart soğutmalı modeller özellikle sıcak yaz günlerinde yetersiz kalabilir, bence özel soğutmalı modellerin çıkması beklenmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet his firmasının modelini bekliyorum ben.
  • Çok iyi fiyattan giriş yapıyor ülkemize hayırlısı yayınlanan test sonuçlarına göre fiyat segmentinde kesinlikle rakibi yok ama 1 hafta daha beklemek en iyisi daha detaylı testleri görmek için. Bu arada 512MB HD3850'de 115$ seviyesine düşmüş biraz daha düşsede bende terfi edebilsem artık
  • 4850 nin stok soğutması bence yetersiz. Fanı mecburen yüksek rpm olarak kullanılmak zorunda oda bir çok kişinin konu açıp 4850 yanıyor , sesden durulmuyor yorumları yakındır. söylemedi demeyin.

kart iyi ancak Soğutmada iş yok arkadaşlar zaten 4850 nin referans heatsing e dikkatli bakarsanız fanın yapısı itibari ile çok sesli olacağı, ve soğutmada iyi performans almak için fan devrini %100 e alıp kafa beyin burakmayacağı kesin.

ama 4870 için durum farklı soğutmasının performanslı olacağı kesin. aradaki fiyat farkında bu farklılıklarda var 4850 alıp sonradan ek soğutma alacaksanız gidin 4870 alın bence daha mantıklı.
  • iyi de sen alma ben alma hangi kullanici test edecek de bakip alacaksiniz o zaman?niye link vermiyorsunuz ki aradik durduk reklam mi oluyor?nova reklami yapiyorum o zaman millet hani nerdeymis diye yuklenmesin novaya burasi hit alsin.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3457

quote:

ama 4870 için durum farklı soğutmasının performanslı olacağı kesin. aradaki fiyat farkında bu farklılıklarda var 4850 alıp sonradan ek soğutma alacaksanız gidin 4870 alın bence daha mantıklı.

bir yere kadar haklisin ama 60 liraya vf900 var 360 liraya 4870 veriyorlarsa alalim o kac lira olacak acaba aradaki farka bakmak lazim.199+ dan kim bekliyordu bu aleti?ciktiktan sonra hemen indirim olmayacak gibi duruyor.512 3850 fiyatindan cikti alet nvidianin isi zor ucuz dedigi 500-550 arasi gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Haziran 2008; 18:18:25 >

• ramdac kesinleşti 800MHZ gözüküyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

iyi de sen alma ben alma hangi kullanici test edecek de bakip alacaksiniz o zaman?niye link vermiyorsunuz ki aradik durduk reklam mi oluyor?nova reklami yapiyorum o zaman millet hani nerdeymis diye yuklenmesin novaya burasi hit alsin.

quote:

bir yere kadar haklisin ama 60 liraya vf900 var 360 liraya 4870 veriyorlarsa alalim o kac lira olacak acaba aradaki farka bakmak lazim.199+ dan kim bekliyordu bu aleti?ciktiktan sonra hemen indirim olmayacak gibi duruyor.512 3850 fiyatindan cikti alet nvidianin isi zor ucuz dedigi 500-550 arasi gelirse.

afedersin koymayı unutmusum...
    fakay yabancı siteleri bekleyceğim.onların eline bizden daha çabuk ulaşacak sanıyorum.dediğiniz gibi bir sıcaklık sorunu yosa bu karttan DH de bu kartı ilk kullanıcı incelemesini yapmayı düşünüyorum...

• hadi bakalim.

edit:saka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Haziran 2008; 18:47:04 >
  • Lütfen konu açmadan önce dikkat edelim. Üst konuyu da geçtik. Bu bugün ilgili satışla ilgili yapılan 3 veya dördüncü haber. Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.