Şimdi Ara

4850 Oyunlarda Kasma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uynus

9.2'yi yükleyin, bir daha test edin...

Resimler zaten 9,2 den hocam son 3 sürümüde denedim aynı fakat ccc a pek güvenmiyorum ben artık yani ısı konusunda sanırım yanlış gösteriyor bende

quote:

Orjinalden alıntı: _K_O_S_O_V_A_L_I_

kardeş belki çok saçma olacak ama ramlarin 1ini çıkartıp 2gb ramle dene.çünkü 2 tane ram satabil çalışırken 3.ram bazen sapıttırıyo makinayı.benim başıma geşmişti çünkü..

Şimdi deniyorum hocam ondan olacağını pek sanmıyorum çünkü oyun içinde ekran kartı duruyor yeniden çalışıyor activity den gözlemlediğim kadarıyla.

quote:

Orjinalden alıntı: brevity

Arkadasların söyledigi yöntemleri bir dene istersen.Ben Akasa'nın bi modelini kullanıyorum

http://www.hepsiburada.com/akasa-vortexx-neo-sessiz-ve-yuksek-performansli-ekran-karti-sogutucusu-akvc03-bluv/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd99436

Hocam memnun musun bundan ekran kartı yükteyken ısı kaç oluyor ?

Birde fan sesi nasıl ?

Bende birtane araştırdım şunu buldum bu daha mı iyidir ?
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/11118

• Konu günceldir.Soğutucu önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLNIGHTMARE -- 22 Şubat 2009; 19:59:05 >
  • arkadasım ben gene pes2009 da takılmalar yasıyorum.sıstemı komple degıstım gene aynı.3 4 sn aralıklarla kasılmalar oluyor.crysiste hıc bır sorun yok :D.anlamadım gitti.fps 60 da sureklı pes2009 da.
  • hocam senin oyunda belki sorun vardır
  • ekran kartı sürücüsünü güncelle olmadı format at yada en kötü ihtimal oyundaki ilaç sorunlu ama sogutucuda al en kötüsü kasa ısısı düşer kartında ztn normal seviyeye iner
  • sahte oyunların exe dosyaları sorun çıkarabilir. Tüm oyunlarda takılma var mı? Everest programı ile ekran kartının özelliklerine bakmayı dene. Sensör arızası varsa doğrudan fan hızını etkiler.
  • Yeni fan aldım ısı olarak problem yok calibre vdt2000 aldım gayet sessiz çalışmakta 2 fanlı olmasına rağmen. Kartı servise vermekten başka çare kalmadı.

Activity 99 oluyor sonra kasma anında 0 a dönüp tekrar başlıyor
  • anakartın ne kardeşim?
  • Asus m3a78-eh hocam
  • Belki sorunun anakarttan dolayı olabilir çünü amd 6000 ve 5000 serilerinde m2-m3 anakart serileri ile düzgün çalışmıyor.Benim anakartım da m2 serisi idi anakartımı değiştirip gigabayte aldım sorun kalmadı.
  • Bende de var hd 4850 ccc menüsünde fan speed bazen görüyorum haraket ediyor oyunlarda zaten çogu zamn aktif hatta bu gün manuel bakayım dedim nasıl olcak %60lara çektim 40derceden 35'e kadar düştü dahada düşüyordu ve aktif olarak çalışıyordu eski haline aldım. Belki sensörler bozuktuR garantiye göndermekle iyi yapmışın.
    Birde bu hd 4850lerin fanında ışık varmı ? imzamda tam modeli okuya bilirsiniz bazıların ışıklı filan banada yardım ediverin
  • Benimkisinde ışık yok hocam gigabyte ın benimki soğutucuda zalman koymuşlar.
  • Ekran kartında bir sorun olmadığını söylediler. Sanırım sorun anakarttan kaynaklanıyor benim
  • quote:

Activity'de %99 çok gibi.

activity'nin ne olduğu hakkında bir fikrin var mı merak ettim

cpu limiti-vsync fps limiti-oyun içi fps limiti vs. meydana gelmemişse tabii ki 99 - 100 arası olacak gpu activity.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth tyranus -- 4 Mart 2009; 12:46:33 >
  • anakart marka model nedir ?_
  • başka bir bilgisayar da dene ekran kartını
    bölelikle sorun tam olarak nerde onu anlarsın
  • Bence Tüm Ekran kartı Driver'larını Kaldırıp tekrar yükle
  • Hocam anakart asus m3a78-eh

ekran kartını teknik serviste denemişler sorun yok dediler.
    driverlardan olduğunu sanmıyorum son 5 ayın tüm driverlarınıda denedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.