sorun anakartta hocam. amd x2 6000+ sistemime bu anakartı almıştım.aynı sorunlarla karşılaştım. biraz araştırmam sonucu kesin sorunun anakarttan olduğuna karar verdim ve geri iade edip başka anakart almıştım, sorun düzeldi. zaten biraz araştıracak olursan bu anakartta herkez oyunlarda donmalardan şikayetci. bu anakarta x2 6000+ nın altında bir işlemci takarsan sorunun çözüleceğini söyleyen arkadaşlar vardı. karar senin ya anakartı değiştir ya işlemciyi..bana kalırsa anakarttan kurtul. sorun %100 anakartta hiç başka nedenler arayıp kendini kasma dinle beni.
quote:
Orjinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE
Hocam anakart asus m3a78-eh
ekran kartını teknik serviste denemişler sorun yok dediler. driverlardan olduğunu sanmıyorum son 5 ayın tüm driverlarınıda denedim
Valla hocam bende artık anakart bakmaya başladım geri iade alırlarmı bilmiyorum yarın arayıp soracağım.
Önerdiğin anakartlar nelerdir peki?
Yardımın , görüşün için çok teşekkür ederim
Gigabyte MA770-DS3 başka anakarta bakma. f/p anakarttıdır hiçbir sorun yaşamassın.bende bu anakartı almıştım. iade almaları gerekiyor, çünkü benimkini iade almışlardi.
quote:
Valla hocam bende artık anakart bakmaya başladım geri iade alırlarmı bilmiyorum yarın arayıp soracağım.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
Gigabyte MA770-DS3 başka anakarta bakma. f/p anakarttıdır hiçbir sorun yaşamassın.bende bu anakartı almıştım. iade almaları gerekiyor, çünkü benimkini iade almışlardi.
quote:
Eyw. hocam sağolasın aldım onu listeye yarın arayıp soracağım bakalım iade alacaklar mı umarım sorun çıkmazda rahatla oyun oynarım artık ...
Tekrar yardımın ve görüşün için teşekkür ediyorum hocam sağolasın.
belkide oynadığın oyunları ekran kartın kaldrımıyor olabilir.
:) hocam ekran kartım hd 4850 1 gb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme