Şimdi Ara

4770den 3600e geçmeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar h81 4770 16 dual ram sistem var elimde satıp 1k falan Masraf olur diye düşünüyorum 3600 16duAl b450 Bi sisteme geçsem çok fark olur mu ? Değer öi bu masrafa ekran kartı rx570 mevcut uygun bir 5700 veya 5700xt bulursam almayı düşünüyorum, işlemci değişirsem vega 56 falan bakabilirim bütçe düşeceği için ne yapayım sizce kalsın mı şimdilik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle değer. %50+ işlemci gücü farkı var.

Ama uygun bir soğutma alın tt contact silent vb.

İdeali

1

Ekonomik alternatif

2
    https://www.itopya.com/thermaltake-contac-silent-12cm-am4-intel-lga-1151-uyumlu-cpu-sogutucu/

3 Bunun intel aparatı plastik biraz inceymiş ama amd de kelepçeli olacağı için pratik montaj sıkıntı olmaz.
    urun.n11.com
    T6 6 Bakır Borulu Çift Fan Mavi Ledli Güçlü Cpu İşlemci Fanı​ - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/t6-6-bakir-borulu-cift-fan-mavi-ledli-guclu-cpu-islemci-fani-P236212591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Aralık 2019; 4:44:11 >

• bütçe ayarlayabiliyorsan b450 3600 5700 serisi şahane olur beklemen için özel bir sebep yok.işlemciyi bekleyeyim dersen bir sene ekran kartını bekleyeyim dersen yarım sene sonra.
  • Erkan kartını alın takın işlemci abi bu yük bana fazla derse o zaman upgrade edin hocam.

• O zaman ilk ekran kartı almak daha mantıklı ilerde para geçince ddr4e geçerim çok masraf yapmakta istemiyorum bi yandan da ondan kararsızım
  • ekran kartı bu yük bana fazla diyecek.
    ben i5 4670 üzerine rtx 2060 aldım işlemci mıçtı. gta v bile zevksiz hale geldi. ryzen 3600 lü sisteme geçtim farkı hissettim. 4790k ancak doyurursa doyurur oda sınırda.
  • Değer değmenin ötesine geçer 4 çekirdek oc bile olmayan eski bir işlemci artık yetersiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değmez. Vega 56yı 4770 de rahatlıkla besler zaten.
  • Geçtim valla günlük kullanımda aşırı fark hissetmedim ama cs go için farketti baya sabit 300 veriyor danger zone modu 4770 100 fps civarı oynatıyordu baya işlemciye binen mod burda 300 gördüm fps max 300 yazılı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında işlemcinini hala gider var değerinde satabilyorsanız o yüzden geçebilrisniz. İntel 10. nesille 2. el intel piyasısına revizyon grekicek gibi duruyor.
  • Geçtim hocam sattım 4-8 işlemci hala gideri var dediğiniz gibi tek çekirdek performansıda fena değil.

• brnk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ,özel sepsifik kullanım alanın yoksa artık sıfır 4/8 tercih edilmez veya 6/6 bile almaya gerek yok elinde olan adam da kullanır daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Aralık 2019; 8:58:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Geçtim valla günlük kullanımda aşırı fark hissetmedim ama cs go için farketti baya sabit 300 veriyor danger zone modu 4770 100 fps civarı oynatıyordu baya işlemciye binen mod burda 300 gördüm fps max 300 yazılı
    rx570'ten 5700xt'ye de geçtiniz mi?geçmediyseniz rx570 ile iki işlemci arasında çok fark göremezsiniz anca dediğiniz gibi cs go gibi işlemci isteyen oyunlarda görürsünüz.3600'e geçmeden önce 5700xt alıp kullanıp sonra 3600'e geçseydiniz o zaman fark görürdünüz.
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Vega 56ya geçtim hocam ucuz bulunca 😅 144 monitör var şu an baya iyi oldu oyunlarda

• brnk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.ilerde daha güzel kartlara geçebilirsiniz işlemci kaldırır.
  • profil resminde amd olan adamlara sorarsan evet geçmeye değer. amdnin bellek gecikmesi, ısınma, uyumsuzluk gibi problemlerinede beraberinde geçiş yaparsın. 2 ay daha bekle 10. nesil intel çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.