Şimdi Ara

46C750 - 46C650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu farkı vermeye değer mi ? Yoksa biraz daha bekleyelim mi ?

• bende aynı soruyu soruyorum kendime ama b fiyat farkı varken ucuzunu seçerim. aradaki fark 40 inçdeki kadar az olsa hiç tereddüt etmeden alırım 46c750yi.. benim acelem yok yılbaşına kadar bekliycem..
    C750 ise 3 boyut özellikli Samsung panel kullanır. 3 boyutlu tvler bu sene piyasaya sürüldükleri için üretici firmalar AR-GE masraflarını ve piyasadan ilk karı toplamak istemeleri normal.

C750 3 boyutlu olması yanında normal yayında da başarılı sonuçlar alıyor bunun sebebi panelinin kaliteli olması. Bu tvyi 3 boyu özelliği için alıyorsanız şunu hatırlatayım. Seneye çıkacak olan modeller gözlük kullanmadan 3 boyutlu film izlemeyi sağlıyor. C750 ile ancak gözlük kullanarak 3 boyutlu film izleyebilirsiniz. Bir başka öenmli konu ise şu anda dünyada 10 tane kadar 3 boyutlu film var. Hadi diyelim her gün bir filmi izlediniz 11. gün ne yapacaksınız.

C750 için :http://forum.donanimhaber.com/m_41839798/tm.htm

C650 için :http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/tm.htm

sayfalarına bakarak bu 2 tvyi de kullan arkadaşların memnuniyetlerini ve şikayetlerini öğrenebilirsiniz.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.

• bakmaz mıyım dediğiniz sayfalara...sürekli takip ediyorum.
    gözlüksüz 3D çalışmaları devam ediyor fakat çıksa bile piyasaya inanılmaz yüksek fiyatlardan çıkacaktır.bu durumda ilk nesil tv lerin fiyatı düşecektir bir miktar.yani değişen fazla bişi olmayacak en azından benim için.
    kesinlikle 3 boyut için almıyorum...panel tipi, tasarımı, ek 1-2 özelliği ve buradaki kullanan ark. olumlu yorumları aklımı çeliyor...c650 de kendini ispatlamış seri sonuçta.

madalyonun diğer yüzü de paralel ithalat tabi..bunlar distribütör garantili....forumda da bahsi geçen 1-2 site varkı adamlar 250 tl (c750 için) farkla lg 47LE8500 ü bırakıyor...buyur burdan yak :)

bu gidişle bişi alamıcam sanırım...
  • C750 3599 TL
    C650 3299 TL fark 900 değil sadece 300 tl.

Diğer yandan
    C750 200 Hz ve 3D
    C750 100 Hz. Yani o farka değer.

Bimeks in garantisi ile alakalı bazı yorumlar var ama burada boy gösterenlere göre daha iyi durumda diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic P42V20E-Toshiba SV685
    15 yıl önce açıldı
    LG 32LD350 ???
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE46H7000
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.