Şimdi Ara

LG 32LD350 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model nasıldır.Kullanan varsa görüşlerini alabilirmiyim.

• Dün babam vatandan 900 TL ye nakit olarak almış. Montajı ve kurulumu ben yaptım. Kasa olarak güzel malzemesi kaliteli. Görüntü olarak kablolu ve uydu denedim. Gayet başarılı idi. Sadece tv izleyecek birisini tatmin edecek bir tv. Bilgisayarıma bağlıp deneme fırsatı bulamadım. Vakit bulup taka bilirsem 1080 film izleyip test edeceğim elimdeki diğer 32" lcdler ile.

Almaya karar verirseniz istanbulbilişimden alın. Daha hesaplı.
  • .Cevabın için teşekkürler.Mümkünse bir resim koyabilirmisin.Biraz ilginç olacak ama:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 15 Kasım 2010; 13:52:29 >
  • Resimler birazdan geliyor hocam, makinenin şarjı bitmiş.
  • Teşekkür ederim.Çok şey istiyorum ama mümkünse tv açıkken bir fotoğrafda koyarsanız görüntü kalitesi için.
  •  LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???
     LG 32LD350 ???

Bizde ki uydunun kalitesi pek iyi sayılmaz. Tele dünyaya geçeceğiz. Oradaki yayınlar oldukca güzel.

Not: makinede dandik fotoğrafları fazla büyütmeden bakarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 15 Kasım 2010; 14:26:55 >

• Fotoğraflar için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    LG 22MA53 Tv/Monitör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.
  • Styric selamlar. Ben de 17 kasimda Teknosadan siparişi verdim internetten. Bayram sebebi ile teslimat halen yapılamadı ve hala da iptal etme şansım var. Bu arada LD650 1299 ' a indi ve Hepsib dan alırsam ekstra bir bayram hediyesi var 100 tl hediye çeki ,1199 a geliyor. Ben 899 (+50 tl Teknosa hediye çeki) TL ye aldım.

Sana sorum, lg kurulumu sen yapmışsın ama satış sırasında bana söylenen, lg servisi kurulumu yaparken, bir usb ve kumanda yardımı ile (bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/tm.htm) yazılımını güncelleyerek divx veb videoları da okuyabilecek hale getiriyorumuş. Sen bunu yaptırdın mı ya da kendin yaptın mı? Eğer yaptıysan, aynı LD650 ve 750 de de olduğu gibi, menu ye basılınca, Oyun menüsü de geliyor mu, oyunlar da yüklenmiş oluyor mu?
  • @twingonote vatanda ki satış elamanı arkadaşda söyledi ama ben ilgilenmedim. Babam için aldık ve oda sadece haberleri, maçları izliyor. İşine yaramayacağı için fazla kurcalamadım. Ama bir arada ilgileneyim. Yanlız 1080 değerlerinde filmleri usbden ya da harici diskler ile oynatacağını pek sanmıyorum. Resimlerde gördüğüm kadarı ilede çok orjinal birşey olmadığı kanatindeyim. ben sadece resimleri denedim usbden sorunsuzca gösterdi.

Şu an ki menüyü kurcaladım ama oyunlar ile alakalı birşeye karşılaşmadım. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 21 Kasım 2010; 20:36:05 >
  • 42LD350 olanı görmüştüm. Kontras oranı biraz düşük gelmişti ve sorduğum yer dvb-c tunner yok bu nedenle Teledünya çalışmıyor demişti. 50 HZ olması yüzünden de elediğim modeller arasındaydı ancak görüntü kalitesi fena değil. 900 liraya alınabiliyorsa bence iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pidgin

42LD350 olanı görmüştüm. Kontras oranı biraz düşük gelmişti ve sorduğum yer dvb-c tunner yok bu nedenle Teledünya çalışmıyor demişti. 50 HZ olması yüzünden de elediğim modeller arasındaydı ancak görüntü kalitesi fena değil. 900 liraya alınabiliyorsa bence iyi bir seçim olur.

dvb-c tunner olması mı gerekiyor tele dünya için hdmi yolu ile bağlanılmıyor muydu bildiğim kadarı ile.
  • Digital Tuner Type DVB-T HDTV/DVB-C HDTV yazıyor ürün özelliklerinde. Kitabcığı evde olmadığı için oradan bakamadım.
  • LG 32LD350.. Ürün geldi, kurulum tamam, sorun yok. USB'yi de açtı servis, mkv, avi hepsini çalıştırıyor, arayüzü ise muhteşem açıkçası. Kumanda üzerindeki video kontrol tuşları, video modunda da mükemmel çalışıyor. Altyazı, font, gecikme, yerleşim, karakter kodu ve dil ayarları muazzam ve eksiksiz, türkçe'de sorun yok!!

Şu anki derdim ise, bu makinaya harddisk takarsam ne olacağı. Bilginiz var mıdır?
  •  LG 32LD350 ???

Şöyle bir cihaz alıp, hddnizi bağlayıp keyfini çıkarmanızı öneririm.
  • tv kurulumunu kendimiz yaparsak tv garanti dışı kalır mı? arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_cem -- 14 Mart 2011; 22:59:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.