Bildirim
Samsung 40c650
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
40c6500 1600 1700 cıvarı mı. nerdee elıf soylede bızde alalım. bu kadar ucuzladı mı. bi yanlısın var yada bıze bı lınk at. daha 40c600lar o kadar fıyata gelmedı. -
Merhaba
Arkadaş Samsung 40c650 modelinden bahsediyor.
iyi günler -
quote:
Orijinalden alıntı: wakara
40c6500 1600 1700 cıvarı mı. nerdee elıf soylede bızde alalım. bu kadar ucuzladı mı. bi yanlısın var yada bıze bı lınk at. daha 40c600lar o kadar fıyata gelmedı.
Yanlış mı anlaşıldı acaba samsung LE-40C650 benim söylediğim model ve de linki aşağıda:
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40C650-LCD-TV,14345.html -
Bu fiyata alacağın en iyi tv bence.(ben spottan aldım 1470 tl ye.)
Sd performansı bana göre çok iyi, görünüsü şık, sesi kaliteli ve dvd de açamadığım dosyaları açıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Mart 2011; 10:24:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Bu fiyata alacağın en iyi tv bence.(ben spottan aldım 1470 tl ye.)
Sd performansı bana göre çok iyi, görünüsü şık, sesi kaliteli ve dvd de açamadığım dosyaları açıyor.
Spottan alınca garantisi falan var mı? Bir de hangi spotçu? -
elıf senın dedıgın model 40c650 lcd tv yani. bır de 40c6500 var o da led tv. karıstırmayalım lutfen. spot olarak ben avrupa bılısımı tavsıye ederım sana elıf. spotlar faturalı ve garantılı oldugu surece bı sorun olmaz. teshır urunu olmasın da. -
Yani spot derken bir internet sitesi.Kapıda öde veya buna benzer bir steydi
kargo pahalı olunca arabayla atlayıp gitmiştik depodan almıştık daha ucuza gelmişti.
İthalatçı garantisi oluyor samsungun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Mart 2011; 10:54:44 > -
elıf lcd alacaksan 40c 750 yı tavsıye ederım. 3 boyutlu ınternetı de var. 2000tl cıvarı. bızım olıvumda teshırde gordum hayran kaldım goruntuye. avatarı 3 boyutlu gorunce oyle. -
Evet ya lcd imiş o. ama ledler çok pahalı :( 40c 750'yi de gördüm ama o da bizim bütçeyi aşıyor.... püfff ev kurmak ne pahalı ya :( -
sana yazmısttım. pusuda bekleyenler grubuna. okudun mu orayı sana uygun ledler vardı. 94 ekran led. -
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=45016
bu fiyata en iyi lcd... -
Elektroworld'ün bugün gelen insörtünde 1499 TL diyor. -
Vatan bilgisayarın İzmir Balçova mağaza açılışına özel %25 indirimle 1425 liraya aldım 18.03.2011 tarihinde.
Ama vatan zaten kaçtır adını değiştirip değiştirip bu %25'lik indirimi yapıyor.
Bundan önce de tıp bayramında doktorlara özel %25 vardı yine
Hem 1425 lira, hem resmi ithalatçının garantisiyle, bence hiç spot filan düşünme derim.
Ne olur ne olmaz.
Bu arada televizyon tek kelimeyle on numara, hele bilgisayardan filan 720p (evet 1080'e bile gerek yok) film izleyince muhteşem bir görüntü var. -
quote:
sana yazmısttım. pusuda bekleyenler grubuna. okudun mu orayı sana uygun ledler vardı. 94 ekran led.
gördüm onları. bir arkadaş da bunu önermişti. bi de bunu soruşturayım dedim.. Ama anlamıyorum şimdi bu lcd ile led arasında ne fark var? -
bu forumda en cok sorulan klasık sorulardan bırını sordun. sımdı gelır cevaplar. herkesın gorusu farklı oluyor ama. kımı bı fark yok dıyor kımı var dıyor göruntu farkı ne kadar var bılmıyom ama ledlerın daha ınce ve %40 daha z elektrık harcadıgını bılıyom. lcd lerın de ıcınde floresan lamba saglıyor goruntuyu ledlerınde kucuk bır parca olan led ısıgı ama buyuk bı fıyat farkına yol acıyor nedense. kımılerı ledlerın bı farkı yok para tuzagı dıyor.
sana bır de lınk atayım http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13468684.asp iyi oku sayfaları -
quote:
bu forumda en cok sorulan klasık sorulardan bırını sordun. sımdı gelır cevaplar. herkesın gorusu farklı oluyor ama. kımı bı fark yok dıyor kımı var dıyor göruntu farkı ne kadar var bılmıyom ama ledlerın daha ınce ve %40 daha z elektrık harcadıgını bılıyom. lcd lerın de ıcınde floresan lamba saglıyor goruntuyu ledlerınde kucuk bır parca olan led ısıgı ama buyuk bı fıyat farkına yol acıyor nedense. kımılerı ledlerın bı farkı yok para tuzagı dıyor.
sana bır de lınk atayım http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13468684.asp iyi oku sayfaları
Çoook teşekkür ederim beni bayağı bir aydınlattın :)
Daha ince, daha az elektrik harcıyor ve görüntü her açıdan rahatça görünüyor... LED'lerin artıları bunlar... Peki şimdi senin bana önerdiğin LED'leri Samsung 40c650 ile kıyaslarsak (bu led ve lcd arasındaki farklar dışında) hangisinde ne gibi artılar var ne gibi eksiler var... Bir de beni bu konuda aydınlatırsan çok müteşekkür olacağım :)
-
lcd c650 de o farklar dısında hıcbır fark yok. hemen hemen olması gereken tum ozellıkler var. interneti de vart sanırım. bir buyuk eksıklıgı 3D olmaması.
alırken full hd- 4hdm- 2 usb- 100hz- kontras ve cozunurlugunun 1080 olmasına dıkkat et.
usb ye haydettıgınız fılmlerı ıstedıgınız an tv den ızleyebılırsınız. picture ın pıcture ozellıgı ıle tv ıcınde tvyı gorebılırsınız. -
electroworld fiyatı çok iyi, 1500 TL'ye world ve maksimuma 10 taksit, 29 şubat vatan kampanyasında 1450'ye geliyordu, geri kalanı world puan olarak veriyordu, gün kısıtlamalı puan verdiği için arkadaşa alamadık, ben de 46'sı var bunun, tavsiye ederim... -
Ben bugun aldim electrodan 1500 e. Sali gelip kuracaklar. Teshir meshir anlamam ama stokta uc tane kaldigini soylediler. World karta 10 taksit aldim. Umarim iyi bir secim yapmisimdir.
Benzer içerikler
- seg marka kimin
- webos mu android mi
- tcl mi lg mi
- en iyi 65 inç tv
- miniled mi qled mi
- en iyi televizyon markası
- dijitsu hangi markanın yan sanayi
- fiyat performans televizyon 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X