Şimdi Ara

46c750-40c8000-40c 7000 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kafam karma karısık.40 c 7000 ne kafamı takmıstım.okudum 46 c 750 de cok begenılıyor.samsung bayııne gıttım 40 c 8000 c 750 ıle aynı ucret.ama goruntu kalıtesı super gıbı geldı.sanırım blu rayde olması etkılı ama normal uyduda nasıl gorunur bılmıyorum.lutfen yardım....tesekkurler...

1. Led aydınlatmalı tercih ederek fiyatı 1000 lira artırabilir.
    2. İhtiyacınız olmadığı halde 3 boyutlu tv alırsanız yine 1000 lira fazla para verir.
    3. 2000 lira daha pahalı olsun derse hem led aydınlatmalı hem de 3 boyutlu tv alabilir.

C750nin paneli (ekranı) kalitelidir ama tv 3 boyutlu olduğu için gereksiz yere daha pahalıdır. Eğer maddi durumunuz uygunsa tercih edebilirsiniz. Burada sizin karar vermeniz gereken konu "3 boyutlu tvye ihtiyacım var mı yok mu" ve "tvnin paneli kaliteli olsun biraz daha fazla para verebilir miyim" sorularına vereceğiniz cevaba bağlıdır.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • sayın ender 123
    reyonlardakı goruntuyu gordukten sonra hayran olmamamak ımkansız...almısken bır kere alınır mantıgı ıle hareket edıyrm.çok param oldugu ıcın değil.tek zevkım yogun ıs temposundan dolayı tv ızlemek.almısken en guselı olsun ıstıyrm.3 boyutlu fılmlerde sanırım sadece su anda blu rayden.sız ne onerırsınız tesekkurler.forumu karıstırdıkca kafam corbaya dondu...

1. Maddi durumu çok iyi ve isterse 5-6 ay sonra tv değiştirecek biri
    2. Maddi durumu iyi ve beğendiği modele bedelini ödeyebilecek biri
    3. Maddi durumu orta ama ve taksitle kendisine tavsiye edilen modeli alabilecek biri
    4. Maddi durumu sıkıntılı ve bir şekilde (evdeki emaktar tüplü tvsi bozulmuş veya yeni evlenmiş vs...) lcd tv almak zorunda olan ve borç harç bir şekilde kendisine tavsiye edilen modeli alabilicek biri

Kafanızı asıl karıştıran konu işin maddi boyutu. Herkes kendi durumunu bilir ve kendi zevkine ve maddi durumuna göre bir tv tercih eder. Başka birisine tavsiyede bulunmak inanın çok kolay değil. Siz yukarda yazdığım 1 nolu guruptan biri olsanız ben ve forumdaki diğer arkadaşlarımız size tartışmasız pioneer 6090 (plazmanın mercedesi) alın diyecektir.

2 nolu guruba giriyorsanız mümkün olduğunca 46" ve üzeri led ve 3 boyutlu tv alabilirsiniz. Sizin yazmış olduğunuz modellerden memnun kalırsınız. Forumda C750 sahiplerinden olanlardan bir şikayet gelmiyor.

Öncelikle "almışken bir kere alınır mantığını" pek doğru ve geçerli değildir. Beyaz eşyalar için doğru olan bu mantık lcd ve plazmna tvler için pek geçerli değil. Bu sebeple fiyat performansı en iyi olan modelleri , kampanya yapan yerlerden , en uygun fiyata alıp 4-5 yıl kullanmayı hedefleyin.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_284/tt.htm

başlığındaki aktif marka-model başlıklarına bakarak tercih yapmaya çalışın. Eğer bütçenize sorun oluşturmayacaksa ,tvde film keyfine varabilmek için, 46" ve üzeri alın
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.