Şimdi Ara

LG 27' 27UD58-B IPS 4K Mı SAMSUNG 28' LU28E590DS/UF 1Ms UHD 4K Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar monitörü Xbox one x için almayı planlıyorum. Bu iki modelden hangisi neden dolayı tercih edilmeli aydınlatırsanız sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de Xbox One X için monitör bakıyorum.

HDR'lı modeller cep yakıyor 4 bin tl üstü hepsi. Bir tek Benq'in 28 inch bir modelinde var o da yazılımsal HDR çok hafif renkleri güzelleştiriyor o kadar.

HDR kenarda dursun diyorsun. LG 27UD58 var Vatan'da 1725 lira. Sonra bir bakıyorsun HDMI üzerinden freesync desteklemiyor.

Diğer uygun model Samsung u28e590. Bunda da HDCP 2.2 desteği yok. 4K bluray izleyemezsin, 4K netflix kullanamazsın.

Dolayısıyla iki monitör de Xbox One X için yaramaz. Mantıklı model Asus VP28UQG, ne yazık ki TN panel ama hdmi freesync destekliyor ve HDCP 2.2 var. Diğer mantıklı model U28H750. Bu o HDCP 2.2 desteklemiyor ama QLED yalnızca oyun için alınabilir bir monitör. Son olarak U32J590 var. Bu da freesync destekliyor. Yılbaşında indirime girerse bu üçünden birini One X için alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 19 Aralık 2018; 20:30:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Up

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Up

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben de Xbox One X için monitör bakıyorum.

HDR'lı modeller cep yakıyor 4 bin tl üstü hepsi. Bir tek Benq'in 28 inch bir modelinde var o da yazılımsal HDR çok hafif renkleri güzelleştiriyor o kadar.

HDR kenarda dursun diyorsun. LG 27UD58 var Vatan'da 1725 lira. Sonra bir bakıyorsun HDMI üzerinden freesync desteklemiyor.

Diğer uygun model Samsung u28e590. Bunda da HDCP 2.2 desteği yok. 4K bluray izleyemezsin, 4K netflix kullanamazsın.

Dolayısıyla iki monitör de Xbox One X için yaramaz. Mantıklı model Asus VP28UQG, ne yazık ki TN panel ama hdmi freesync destekliyor ve HDCP 2.2 var. Diğer mantıklı model U28H750. Bu o HDCP 2.2 desteklemiyor ama QLED yalnızca oyun için alınabilir bir monitör. Son olarak U32J590 var. Bu da freesync destekliyor. Yılbaşında indirime girerse bu üçünden birini One X için alacağım.
    henüz birkaç gün önce indirimdeydi ve her şey dahil 2700 e geldi. (433 euro)

takip edin, kesin yine düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Aralık 2018; 11:36:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Bu monitör LG 27UK650 ile birlikte en ideal monitör ama biraz cep yakıyor. Dediğiniz gibi takıp edeceğim teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

https://www.amazon.de/gp/product/B07BBRLTRH/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu monitör LG 27UK650 ile birlikte en ideal monitör ama biraz cep yakıyor. Dediğiniz gibi takıp edeceğim teşekkürler.
    27UK650-W Türkiyede yok mu ? Gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

27UK650-W Türkiyede yok mu ? Gelir mi ?

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki yok Amazon falan uğraşmak gerekiyor.

Ben de Xbox One X için monitör bakıyorum.

Bu model sizce nasıl ? Hdmi üzerinden 60 Hz ve FreeSync alabilir miyim ? Malum one x de DisplayPort yok

• hocam bende arayistayim.
    Epey
    Samsung LU32J590UQMXUF (U32J590) Monitör
    https://www.epey.com/monitor/samsung-lu32j590uqmxuf.html
    monitor güzel ama hoparlörü olmaması biraz kotu.. Ben ekstradan hoparlör alıp onun daginikligi ile uğraşmak istemiyorum. Yoksa yanlış mi düşünüyorum?

Ben aslında benq istiyorum. Ama benq'nun hiçbir modeli yok. Su modeli benq EW3270U güzel gözüküyor ama tr de satan yok... Amazondan getirtenler oldu mu? Bana bu konuda yardimci olabilirler mi?(özelden de yazabilirsiniz.) gümrük filan nasıl hallediliyor?

Bütçem: 5000TL civarı...

• Bende bu 2 model arasında kaldım ve bütçem başlıktaki 2 modele yatiyor sadece. Gerçi Lg artık indirimde değil ama sansung’u indirimli buldum. Samsung alınırsa pişman eder mi sizce ? Ps4 pro da kullanıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Philips 436M6VBPAB i incelediniz mi? H.Burada da 4.400 liraya kadar dusmustu fiyati.

Tftcentral den incelemesine goz atin, yuksek performansli bir monitor. 43” ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Philips 436M6VBPAB i incelediniz mi? H.Burada da 4.400 liraya kadar dusmustu fiyati.

hocam o monitor iyi ama 43'' ne ya. TV gibi. diyeceğim gibisi fazla direk TV.

Orijinalden alıntı: wNchstR

4.400 TL çok iyi fiyattı şimdi 5.600 TL- 6.000 civarında
  • Başlıkdaki iki modelde tarihi eser, 2017'de amazondan LG 27UD69 aldım PS4 Pro için şu anda güncel versiyonu 27UK650/K600 alınabilir TR'ye LG'nin yeni 4K modelleri nedense gelmiyor. Konsol için 4K monitör arıyorsanız şu anda TR satılan monitörleri unutup ya kaliteli bir TV alın ya da monitör alınacaksa amazon'dan almaya çalışın.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Amazon Türkiyeden lg 27ud58-b almayı planlıyorum. 1.600 tl civarında. Vatanda 2.400 civarı. Üründe sorun olursa iade konusunda Amazon Türkiye üzer mi acaba ?

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Amazon Türkiyeden lg 27ud58-b almayı planlıyorum. 1.600 tl civarında. Vatanda 2.400 civarı. Üründe sorun olursa iade konusunda Amazon Türkiye üzer mi acaba ?
    İade konusunda amazon Vatan'dan daha iyidir yüksek ihtimalle.

Bütçenizi bilmiyorum ama aşağıdaki fiyat devam ediyorken amazon.de'den 27UK600 modeli almanızı tavsiye ederim.Her ne kadar paneller arasında büyük fark olmasada UD58 kalın çerçevesi ile eski bir monitör görüntüsünde şu anda UK600 2018'de çıkmış HDR desteği olan güncel bir monitör şahsen bu saatten sonra UD58'in bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum tabi bütçe UD58'e yetiyorsa o da mutlu edecektir. Ben UD69 kullanıyorum özellikle PS4 Pro için almıştım görüntüsünden çok memnunum.

https://www.amazon.de/LG-27UK600-W-4K-UHD-Aufl%C3%B6sung-FreeSync-DisplayPort/dp/B0798RDRMH/
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 27" LG 27UK600, 27" LG 27UD58P
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/756567ce2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 29 Ocak 2019; 1:13:24 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.