Şimdi Ara

4590 ve r9 290 trix 650w yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Aslında ilk başta gtx970 almayı düşünüyordum ama ram ve cw sorunlarından sonra pek içime sinmedi. Arada 300 tl fiyat farkı olan r9 290 trix e yöneldim bende. i5 4590 ve r9 290 trixli bir sisteme 650 w yetermi. Güç kaynağı olarak corsair vs650 ve kasa olarak da zalmam z3 düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Yeterlidir.

Tamamdır hocam sağolun. Bazı yerlerde aynı sisteme 750w koymuslar acaba dedim yetersizmi olur.

• sistem gereksinimlerinde 750w yazıyor ama muhtemelen yeterli olacaktır 650w i5 sisteme. Fakat riske atmıyım diyorsan o psu nun fiyatına everest den 750w psu bulabilirsin kaliteli olsun diyorsan 350tl e thermaltake toughpower 700W düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIRT_DIVER

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Yeterlidir.

Tamamdır hocam sağolun. Bazı yerlerde aynı sisteme 750w koymuslar acaba dedim yetersizmi olur.

Overclock yapıp bilgisayarı zorlamadığın sürece yeterli olur. Overclock düşünüyorsan 750w güç kaynaklarına bakmalısın.

• Karta oc yapsan da yeterli. 400-450w civarı bir güç çeker sistemin. Korkacak bir durum yok.
  • Tamamdır hocam.CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA. Bu kasanın içinde de vs650 varmış. Daha kaliteli gibi geldi bunu seçtim. Tekrar saolun cevaplar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DIRT_DIVER kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa-8877.html bu da yeterli olucaktır.Ayrıca senin seçtiğin kasadan daha büyüktür,haberin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.