Şimdi Ara

45000 tl ye kadar arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cumleten sa.Benim 45000 tl m var.Gecmiste yasadigim ikinci el talihsizliginden sonra ikinci el dusunmuyorum sifir almayi dusunuyorum.Yalniz verebileceğim en son param bu bı kuruş da fazlam yok.Acikcasi kafamda hep dizel düşünüyorum.Benzinli aklımda sadece tek bir otomobil ve tek bir model var.Simdi bana oyle bir araba önerin ki fiyatı en fazla 45000 tl olsun dizel olsun ikinci elde bana cok fazla zarar ettirmesin.Benim amacim arabayi alip en az 5 yil binmek ama olaki paraya ihtiyacim oldu aninda satabilecegim de bi araba olsun.Aklimdaki arabalar kısaca sunlar:

1)Suzuki Swift 1.6 Sport 125 bg =42000 tl(Aklimdaki tek benzinli model)
    2)Kia Rio 1.4 Dizel Sporty 90 bg(En dolu model)=46000 tl
    3)Yeni Clio 4 1.5 dci Icon Touch 90 bg(Start Stop en dolu modeli)
    4)Skoda Roomster 1.6 tdi 90 bg (Cam tavanli en dolu model)
    5)Citroen C4 1.6 hdi 92 bg (Orta dolu modeli)
    6)Fiat Bravo 1.6 dizel 105 bg Multijet(Orta dolu modeli)

Arkadaslar aklımdaki modeller bunlar.Sizce bunlardan hangisini neden almalıyım az yakan çabuk kaçan en az 5 sene sıkıntısiz binebilecegim ama ihtiyacım oldugunda da anında satabilecegim bir araba sizce hangisi olur ?Varsa baska önerilerinizi de bekliyorum .saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kasa ceed düşünmüyorum kardesim yine de cevabın icin tesekkur ederim

• Yok mu guZel düşünceleri olan?

• 2. eli önemli değil motor ve yakıt önemli dersen;

1.kia ceed dizel 128 HP (2. eli şimdilerde iyi değil.ileride ne olur bilemem)
    2.c4 dizel comfort (2. eli iyi değil)
    3.accent blue dizel 128 HP (2. eli değil)

2. eli iyi istersen

1. polo 1.6 dizel (donanım boş line)
    2. ford fiesta dizel 1.6
    3. toyota yaris dizel 1.4
    4. renault clio dizel
    5. renault megane HB dizel (baz modelinde donanımı az)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet sürücü 33 -- 14 Aralık 2012; 8:45:50 >
  • Tahminen Yeni dizel C'eed Concept modelini iyi bir pazarlıkla 46-47 bin civarına alabilirsiniz.
    Ya da doktor indirimi ile dizel i30 Style bakabilirsiniz (Elite dizel için pek araç yok diyorlar ama Style donanım için durum nedir bilmiyorum). İyi bir araştırma ile bu aracı 45.000TL civarina bulmanız mümkün.
  • eğer 2. el ve vergi farkı önemli değilse chevrolet cruze 2.0 16V LT Dizel (163 PS) alırdım. manyak bşydir herhalde. kullanan varsa bilgilerinş paylaşırlar mı. 47,402 TL liste fiyatı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Arkadaslar cumleten sa.Benim 45000 tl m var.Gecmiste yasadigim ikinci el talihsizliginden sonra ikinci el dusunmuyorum sifir almayi dusunuyorum.Yalniz verebileceğim en son param bu bı kuruş da fazlam yok.Acikcasi kafamda hep dizel düşünüyorum.Benzinli aklımda sadece tek bir otomobil ve tek bir model var.Simdi bana oyle bir araba önerin ki fiyatı en fazla 45000 tl olsun dizel olsun ikinci elde bana cok fazla zarar ettirmesin.Benim amacim arabayi alip en az 5 yil binmek ama olaki paraya ihtiyacim oldu aninda satabilecegim de bi araba olsun.Aklimdaki arabalar kısaca sunlar:

1)Suzuki Swift 1.6 Sport 125 bg =42000 tl(Aklimdaki tek benzinli model)
    2)Kia Rio 1.4 Dizel Sporty 90 bg(En dolu model)=46000 tl
    3)Yeni Clio 4 1.5 dci Icon Touch 90 bg(Start Stop en dolu modeli)
    4)Skoda Roomster 1.6 tdi 90 bg (Cam tavanli en dolu model)
    5)Citroen C4 1.6 hdi 92 bg (Orta dolu modeli)
    6)Fiat Bravo 1.6 dizel 105 bg Multijet(Orta dolu modeli)

Arkadaslar aklımdaki modeller bunlar.Sizce bunlardan hangisini neden almalıyım az yakan çabuk kaçan en az 5 sene sıkıntısiz binebilecegim ama ihtiyacım oldugunda da anında satabilecegim bir araba sizce hangisi olur ?Varsa baska önerilerinizi de bekliyorum .saygılarımla

Hocam yazdığın araçlar içinden Bravo,Clio,Swift ve Rioya o paraları vermem açık konuşayım.Gider 2.el araca binerim yinede vermem.Dizel dersen C4 veya i30 Style (fiyatı düşürebilirsen) derim benzinli dersen Honda Jazz (otomatik manuel farketmez) veya Civic HB 1.4 Comfort Manuel derim.C4 dışında diğerleri zarar ettirmez.

• 1.0 ecoboost bmax var full fiyati icin 44.000 fiyat almistm gayet dolu bir arac dusunurseniz.

• İçlerinden Fiat Bravo'yu tavsiye ederim hem performans olarak fena değil hemde ikinci elde sıkıntı çekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

1.0 ecoboost bmax var full fiyati icin 44.000 fiyat almistm gayet dolu bir arac dusunurseniz.

Ben b max icin konuşacağım bende 45000 civarı araba almayı düşünüyorum su anda b max in 1.5 dizel 75 bg arabasını teste gittim.Arabanin herseyi geri görüş kamerası son müzik sistemi tüm donanımı cok guZeldi fakat aklıma takılan tek bı soru vardı 75 bg bu kasayı kaldırır mı satış temsilcisine sordum sorun olmayacağını soyledi ilk once sonra test sürüsüne karar verdim ama beklediğim oldu araba hızlanmaları vites geçişlerini beklediğim gibi yapamadı ayrica 5 kisi oturduk dik rampayı 2 ile çıkamadık araba rampa yarısında boğuldu ve klima vs hicbisey acik degildi gercekten de düşündüğüm gibi çıktı 75 bg bu kasaya cok yetersiz geliyor bence 90 veya 110 bg olsaymış cok iyi ve kaliteli alinasi bir araba olurmuş.Alacaklara tavsiyem yanlarında 2-3 kisi götürüp arabaya bindirip test etmeleri ve arabayı rampaya vurmalaridir

• yaris demissiniz polo demissiniz arkadaslar 40000 verip de böyle küçük bi araba istemiyorum belki ikijnci eli saglıklıdır ama o kadar paraya bu kadar kücük araba istemiyorum ben poloya gittim baktım arka koltuga dizlerim carpıyo cok kötüydü hiç beğenmedim açıkçası konforu olmadıktan sonra bu kadar para verirsem aldıktan sonra cok üzülürüm arkadaslar baska fikirleri önerileri olan?
  • Yeni Swift'ler ciddi güzel bir motora sahip,eskisi gibi 125 hp değil,140 hp civarına çıkarılmış.Donanım olarak lazım olacak herşey neredeyse mevcut,0-100 8,7 saniye civarı,görünümü de hoş.
    Fakat dehşet değer kaybı yaratır.Uzun süre tek kapılı bir araç size yetecekse alınabilir.
    Diğerlerinden de Fiat Bravo-Citroen C4 arasında kalırdım.
  • Yeni 308 Active - 1.6 e-HDi 112 hp Stop and Start - Auto6R Peşin liste fiyatı 51.000-TL ben 48.000-TL fiyat aldım.
    Bende 40-45 aralığında araba bakıyorum.

Doğus Türkiye'ye getirse Golf midline 1.2TSI manuel alacağım ama....
  • yeni kasa olması sebebi ile clio

* millet diyecek ki
    40 küsür bin clioyaya verilirmi diyenler gelir şimdi

tecrübeden dolayı c4
    400 km kullandım
    tavsiye ederim 82 km/h ort. hız ile 3,7 yakıt tüketimi vardı
    ağızım açık kalmıştı yakıt ekonomisi açısından tavsiye edilir
  • bence bu listedeki en alınabilecek araçlar clio veya bravodur.bravonun ikinci eli biraz yavaş olabilir ama güzel bir otomobil.uzun yola gitmişliğim var motoruda performanslıdır.fakat bravo alacaksanız 1.6 multijet sport donanımlısını tavsiye ederim şuan liste fiyatını sitesinden 53.000 tl olarak görüyorum yıl sonu fiyatları pazarlıkla filan veya fiat bayisinden bir tanıdıkla 48 49 civarına fiyatı çekilir düşüncesindeyim.sonuçta bir kere alacaksınız ve 45.000 tl de az para değil.biraz daha üstünü verip hem daha ful hem daha iyi bir otomobil almanız sizin faydanıza olacaktır.satarkende daha iyi fiyatlara satılır.veya bütçeyi aşmadan az km li yeni modeline de bakabilirsiniz.misalen :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-pazarliksiz-4.800-km-de120-hp-lav-kirmizi-bravo-sportstyle-97905839/detay

peşin 40.000 tl önüne koysanız alırsınız.

• quote:

yaris demissiniz polo demissiniz arkadaslar 40000 verip de böyle küçük bi araba istemiyorum belki ikijnci eli saglıklıdır ama o kadar paraya bu kadar kücük araba istemiyorum ben poloya gittim baktım arka koltuga dizlerim carpıyo cok kötüydü hiç beğenmedim açıkçası konforu olmadıktan sonra bu kadar para verirsem aldıktan sonra cok üzülürüm arkadaslar baska fikirleri önerileri olan?

swift, clio, rio B sınıfı değil mi? yukardaki listede bu araçlar var. polo ve fiesta ile aynı sınıf. Sen daha ne yazdığından bihabersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet sürücü 33 -- 14 Aralık 2012; 16:23:08 >
  • 1- c4
    2- bravo
  • c4 hocam, bu listedeki tüm araçlardan her açıdan üstündür. bu kasanın ikinci eli de eski kasası gibi üzmüyor, satılmama gibi bir sorunu pek yok. ha daha bir vw değil tabi, hepsinden daha az yakar, bravo hariç performans olarak hepsinden iyidir. hepsinden daha konforlu ve güvenlidir.

bunun dışında düşürebilirseniz kia ceed(ama yeni kasa eskisine bakmayın bile)
    ya da yeni i30.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

quote:

yaris demissiniz polo demissiniz arkadaslar 40000 verip de böyle küçük bi araba istemiyorum belki ikijnci eli saglıklıdır ama o kadar paraya bu kadar kücük araba istemiyorum ben poloya gittim baktım arka koltuga dizlerim carpıyo cok kötüydü hiç beğenmedim açıkçası konforu olmadıktan sonra bu kadar para verirsem aldıktan sonra cok üzülürüm arkadaslar baska fikirleri önerileri olan?

swift, clio, rio B sınıfı değil mi? yukardaki listede bu araçlar var. polo ve fiesta ile aynı sınıf. Sen daha ne yazdığından bihabersin.

sen ne diyorsun kardeşim aynı sınıf olabilir de bi polo fiesta ile clio rio bir mi git showroom a da bir bak polonun arkasına oturamazsın fiesta aynı ama rio cok rahat clio cok rahat sen gibi tecrübesiz denememis insanlar yorum yapmasın lütfen bilen ne demek istedigimi anlamıştır.Arkadaşlar leon fr nasıl sizce alınabilir mi opsiyon olarak 18 inc jant ve sanroof lu hali 46000 tl 14 tsi 122 hp sizce alınabilir mi satarken zorluk cıkar mı?benzinli aklıma girdi bu araba ile su an kampanyada imiş bu konudaki düsüncelirinizi yazarsanız sevinirim bir de c4 girdi aklıma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.